ШЛ, II ПК (реванш), Лудогорец - Слован Братислава 3:0!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

entwickler
Контакти:

Re: ШЛ, II ПК (реванш), Лудогорец - Слован Братислава 3:0!!!

Мнениеот entwickler » 25 юли 2013 11:55

donpacko написа:Както писаха и други ако беше загуба щеше да има поне 50 страници.Аз като цяло съм доволен от мача както писах.На мене най-добро впечатление ми направи Златинов поне на стадиона и си мисля,че ще замести даже и по-добре Генчев.За мача със Партизан може да отида до Белград,но като чувам как се изпонапиват и се джавкат във автобусите някои пишман фенчета се колебая много.

Златински сигурно имаш в предвид. Добър е - той играе хитро и пуска объркващи за противника пасове - Иван Стоянов удари греда благодарение на извеждащо подаване на Златински.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 юли 2013 12:07

donpacko написа:Както писаха и други ако беше загуба щеше да има поне 50 страници.Аз като цяло съм доволен от мача както писах.На мене най-добро впечатление ми направи Златинов поне на стадиона и си мисля,че ще замести даже и по-добре Генчев.За мача със Партизан може да отида до Белград,но като чувам как се изпонапиват и се джавкат във автобусите някои пишман фенчета се колебая много.

Това си е за тяхна сметка, аз обаче съм футболен естет и ще кажа само едно: Евала на Лудогорец! :)

Слован е много тежък съперник по принцип дори за отбори над средната класа. :)

Голям мач! Поздравления и нищо друго, снощи имаше всичко - характер, положения, интрига... ;) Бийте и Партизан пък после каквото отреди жребия. Доста са прехвалени сърбите напоследък. Сръбският футбол в последните години отслабна доста. Единствено трябва да се справите с Иван Иванов, което няма да е много лесно. ;) Бях убеден, че Лудогорец ще спечели с 3 гола, но мислех и че ще допуснете 2. Хубавото е, че не се случи така, а и нямаха толкова положения гостите! :P

Успех! Не ми пука за коефициенти- искам да гледам красив и нападателен футбол като вашия снощи! :)

[offtopic]Само удивителни да има... :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 юли 2013 12:34

Когато паднахме се изписаха 50 страници , сега бием и само 25 ..... уникални сме в тази държава :)

Браво на отбора !
Изображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 25 юли 2013 12:54

По-късно може да пиша за играчите поотделно, но преди това виждам че нападате Безяк. Всъщност не знам колко от вас забелязаха, но положенията пред него не бяха чисти. Моментът, когато при центриране не уцели вратата, беше породен от факта, че само на 2 м. пред него словак я чукна леко и тя си проемени траекторията в последния момент. Няколко пъти се опитаха да го изведат, но той по-скоро може да пази топката, няма нужната скорост за да се откъсне от защитниците. Той просто е такъв тип играч, другият вариант е бързи и повратливи като Гъргоров и Кишада, но и с тях недоволствате. За мен момчето много се бори, има футбол в него и не съм убеден че до момента извличаме всичко от него. Към края на миналия сезон беше започнал на привиква към отбора, но може би и напрежението от първи европейски мачове в кариерата си каза думата. Аз лоша дума за него няма да кажа - бори се, бяга, тормозеще постоянно словаците, връщаше се назад и пазеше топката в някой важни моменти. По късно ще пиша и за останалите.

Не съм съгласен с мнението, че сме се въргаляли. На мен пък ми направи впечатление как в началото на второто полувреме сритаха здраво Абало (който за мен си е симулативен играч), но той стана почти веднага. Същата работа важи за Марселиньо, който в наказателното беше фаулиран. не беше грубо нарушение, но той сменяше посоката рязко и го чукнаха точно колкото да загуби равновесие. Това си беше дузпа, но не се превиваше, по скоро беше разочарован.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 юли 2013 13:21

snakebite написа:Невероятен мач на Лудогорец ! Струваше си пътуването по нощите... ;)

вижда се промяната при новия треньорски тандем ..бързи извеждащи двойни пасове, пасове зад гърба на защитата, центрирания точно на глава или на крак...абе красота...

Някои критикуват Безяк , но аз съм много доволен от него.Вярно, че е технически лимитиран, но е много борбен, пресираше яко, бягаше, вреше се между централните и не им даваше мира, предпочитам такъв стил с риск да изпусне едно-две положения, отколкото да се мърдосва. Разбира се добре да имаме по-класен нападател, но искам да е от този тип а не техничарче-мърда.

Някой беше казал Барт, защо, след като Мантула и в Братислава, и тук показа страхотна игра. Печелившата схема не се бута нали..

И още нещо, за които мислят че Слован бил слаб, само им вижте резултатите последните 2-3 години и тогава коментирайте, кога български шампион е отстранявал средноевропейски отбор последните 10 години, да припомням ли Жилина, Дебрецен, Висла..не само че не отстранихме тези отбори , но и нямахме победа над тях !.
Така, че не омаловажавайте заслужения успех на Лудогорец, може Партизан да ни бие лошо, но тази европейска вечер ще се помни дълго и никой не може да ни я отнеме !

Не прибързвай да даваш оценки на треньорите. При 90% от случаите, при смяната на треньора, отбора прави добри игри и печели мачовете си. Не ангажирам никого с мнението си, просто така съм забелязала.
П.С. не одобрявам, ако е имало бойкот от футболистите. Какъвто и е да Петев той спечели с тях две шампионски титли, купа и суперкупа.

Успех.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 25 юли 2013 13:34

Вярно е,че мач с мач не си приличат,но след вашия мач гледах и Партизан и съвсем смело мога да прогнозирам,че ще играете бараж за влизане в групите на Шампионска лига.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 юли 2013 14:18

olfix написа:Вярно е,че мач с мач не си приличат,но след вашия мач гледах и Партизан и съвсем смело мога да прогнозирам,че ще играете бараж за влизане в групите на Шампионска лига.

Нямам навика да коментирам мачовете на други отбори.Сега ми е за първи път Евала на Лудогорец.Накрая на мача
ми се беше свило сърцето да не допуснат гол.От тук нататък успех и каквото се случи.

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 25 юли 2013 14:39

За мен Безяк не игра слабо в този мач, разбира се има какво да се желае още от него. Браво на Лудогорец за играта и най-вече за резултата. Слован може и да е слаб според някои и сигурно е така, но подобни отбори от централна Европа (Унгария, Чехия, Словакия, Австрия, Швейцария) по принцип са истински кошмар за българските тимове в ЕКТ, затова е нужен съответния респект към разградчани.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 юли 2013 14:43

Цялата работа е, че Лудогорец търсеше атаките дори като се дръпна (тогава с контри) и го правеше докрай. И Слован колкото и да искаха не смееха при това положение да се хвърлят напред. Да, ако бяха, АКО бяха натиснали защитата на Лудогорец имаше да греши глупаво, сигурен съм. Ама АКО. Лудогорец просто не им даде да го направят.

Там е разковничето, противника винаги да е в опасност. Докато не си оправят защитата това е тактиката. И имат потенциала да прилагат този номер, със Слован мина, с Партизан също може би ще мине.

А като ги гледах вчера се замислих... ако вкарват положенията си, Лудогорец ще могат да си позволят в подобни мачове гол, та дори и 2. Та според вас ако само пропуските на Безяк бяха влязли дали 2 гола спасяваха Слован? ХАХАХА

Туйто.. чакаме Партизан.. и според мен Щутгарт :) В тия мачове няма Ботев, Лудогорец и Левски, има България.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 юли 2013 17:29

Браво на Лудо!Евалата!

Партизан изобщо не са непреодолими,само си стегнете малко защитата и имате тотално реален шанс да ги отнесете...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Лудогорец”