donpacko написа:Както писаха и други ако беше загуба щеше да има поне 50 страници.Аз като цяло съм доволен от мача както писах.На мене най-добро впечатление ми направи Златинов поне на стадиона и си мисля,че ще замести даже и по-добре Генчев.За мача със Партизан може да отида до Белград,но като чувам как се изпонапиват и се джавкат във автобусите някои пишман фенчета се колебая много.
Това си е за тяхна сметка, аз обаче съм футболен естет и ще кажа само едно: Евала на Лудогорец!
Слован е много тежък съперник по принцип дори за отбори над средната класа.
Голям мач! Поздравления и нищо друго, снощи имаше всичко - характер, положения, интрига...

Бийте и Партизан пък после каквото отреди жребия. Доста са прехвалени сърбите напоследък. Сръбският футбол в последните години отслабна доста. Единствено трябва да се справите с Иван Иванов, което няма да е много лесно.

Бях убеден, че Лудогорец ще спечели с 3 гола, но мислех и че ще допуснете 2. Хубавото е, че не се случи така, а и нямаха толкова положения гостите!

Успех! Не ми пука за коефициенти- искам да гледам красив и нападателен футбол като вашия снощи!

[offtopic]Само удивителни да има...

[/offtopic]