Михайлов: Злобарите само ускориха следващия ми мандат в БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Михайлов: Злобарите само ускориха следващия ми мандат в БФС

Мнениеот 1palq4o1 » 25 юли 2013 11:00

petko.h.markov написа:
1palq4o1 написа:
neimar написа:Тоя невменяемия дано да го махнат и никога повече да не припари до управлението на футбола. Как може да има хора които да го подкрепят?

Хубаво де,и аз го недолюбвам,ама като се махне-кой да дойде???
Дайте предложения-господина от Лондон ли да е,неговия ментор от БарЦИлона ли...или вярно да си сложим Градев-човека е толко навътре във всяка материя,че ще цъфне ,та ще върже и футбола,и държавата!

Ти като сегашните депутати.Като ни махнете пак ние ще дойдем.Толкова няма кой да го замести-понеже ти не знаеш значи няма никой.
Ако жената ти е ***** ще я търпиш защото всички са такива.

За това те питам да ми кажеш-КОЙ да дойде!!!
Аз не знам,но и ти не ми казваш ( следователно не знаеш ),а започваш да ми говориш за жена ми!
И...пак питам-КОЙ да дойде?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 25 юли 2013 11:02

mistreated написа:
1palq4o1 написа:или вярно да си сложим Градев-човека е толко навътре във всяка материя,че ще цъфне ,та ще върже и футбола,и държавата!

Не че ми е много мил, ама за кое не беше прав Градев? От 3 години ви разправя, че БФС е нелегитимен, а правилника за трансферите е нищожен. Миналата година покрай Анисе ви го повтори 300 пъти, вие му се смеехте. Кой излезе прав?

Изчакай да минат всички обжалвания и тогава отваряй шампанското!
А за Градев...на всеки се случва да налучка,но ми кажи за какво друго е излязъл прав през всичките тези години в които вдига олелии за всякакви глупости?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 юли 2013 11:11

1palq4o1 написа:
mistreated написа:
1palq4o1 написа:или вярно да си сложим Градев-човека е толко навътре във всяка материя,че ще цъфне ,та ще върже и футбола,и държавата!

Не че ми е много мил, ама за кое не беше прав Градев? От 3 години ви разправя, че БФС е нелегитимен, а правилника за трансферите е нищожен. Миналата година покрай Анисе ви го повтори 300 пъти, вие му се смеехте. Кой излезе прав?

Изчакай да минат всички обжалвания и тогава отваряй шампанското!
А за Градев...на всеки се случва да налучка,но ми кажи за какво друго е излязъл прав през всичките тези години в които вдига олелии за всякакви глупости?

Ти ми посочи за кое не е. Това, че БФС (както би трябвало сам да виждаш) не спазват законите на тази държава, не значи, че Градев не е бил прав.
Обжалване на нелегитимността на БФС НЕ Е РАЗРЕШЕНО. Поне да беше прочел решението на съда.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
franchesko
Контакти:

Мнениеот franchesko » 25 юли 2013 11:19

Перуката изгледа мача в Разград близо до Домуса-
разбира се че има място в ложата- нали той ги направи шампиони.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 юли 2013 11:22

franchesko написа:Перуката изгледа мача в Разград близо до Домуса-
разбира се че има място в ложата- нали той ги направи шампиони.

По-скоро е там сега, защото търси подкрепа от Домуса за новите избори. Очаквам да бъде и довечера в ложата на Лазур. Естесвено, ще има и доста тлъсти обещания за тази подкрепа. Сините май пак ще са с калъфките тази година, даже този път ще се радват на бронза.

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 25 юли 2013 11:22

Много самодоволно изказване от нелигитимния мокет :mrgreen: . Аз ще ви кажа кой да дойде вместо него - Хонорис каузата, може да е прост и никак не интелигентен, но има много връзки с ключови хора и няма да си плюе на името като Маруан :mrgreen:

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 25 юли 2013 11:36

Градев повтаря думите на Порточанов за нелегитимното БФС. Да ни опази Господ Стоичков президент на БФС. Това е същото волен сидеров премиер на България.
Последна промяна от stn на 25 юли 2013 11:40, променено общо 1 път.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 25 юли 2013 11:39

Боби, оставка? Ко? Не!
Браво, Другарю, така се прави. Бат Серги цяло правителство не дава, а ти БФС ли ще дадеш? :shock:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 юли 2013 11:40

stn написа:Градев повтаря думите на Порточанов за нелегитимното БФС.

По-точно Градев и Порточанов работеха заедно по това дело. Порточанов беше заинтересованата страна по делото, която можеше да заяви искане за обявяване на тази нелегитимност.

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 25 юли 2013 11:51

stn написа:Градев повтаря думите на Порточанов за нелегитимното БФС. Да ни опази Господ Стоичков президент на БФС. Това е същото волен сидеров премиер на България.

Е, кой да е, бе? НСПП - Мокета - 2-ра част ли ? :mrgreen: Емо, дето гепи сума ти комисионни от ЦСКА и се прави още на ЦСКА-р, тоя п*******? Данчо Панделата? Павел Колев, дето бил натопил Михтарски пред УЕФА ( един от най-големите боклуци във футбола ни и личен адютант на Пластмасовия :mrgreen: )? Не викайте кой да не е, дайте предложение за някой.

Върни се в “Футбол - България”