Много е лесно да се възползваш и да манипулираш хората. Слави прави точно това в момента и то не е от днес не и от вчера. Същия Трифонов, който е бил най-голям приятел с Васил и Георги Илиеви, Илия Павлов и още много хора наричани от добре облечени бизнесмени, до олигарси и мутри в момента ми излиза едва ли не като най-невинния в тази държава и едва ли не той знае какво да направи. Наглостта на Слави е видна и се набива на очи, а ако някой смята, че този индивид не получава милиони от олигарси значи въобще не живее в тази държава. Как един път Слави не каза нищо против Донев и Пъпката и защо ли точно тези бяха обявени за спонсори заедно с Дългия на Кунева. Странно нали или той получава пари от тях. С песни като Няма такава държава той продължава да печели симпатии и опитва да измъкне затъналото си шоу. Отделно въпросните сценаристи, които се правят на пълни идиоти понякога, а в същност са достатъчно умни (поне така изглеждат) и те насаждат към хората това, че са едни от тях (да бе едва ли останаха наивници). Да не забравяме и много нарекли се протестиращи, която единствена цел е да влязат в политиката и да се облагодетелстват по различни начини.
П.С. Моята позиция е твърдо против това правителство то трябва да си подаде оставката и подкрепям протестите. Положението в страната ние е много напрегнато и поне в следващите години за съжаление не виждам човек, който може да ни извади от калта, но определено това правителство не заслужава и ден повече.
Останаха ли хора, които да вярват на Слави
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Пловдивчанинът
- Контакти:
- nikita 333
- Контакти:
Re: Останаха ли хора, които да вярват на Слави
НЕ!!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
Бе аз донякъде му вярвам амаа предаването не му гледам от месеци да не кажа години. Е така да си пусна от първата до последната минута да гледам това май май от 2009 не ми се е случвало

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
В момента Слави и като цяло бтв обслужват изцяло Първанов,да се върне на власт в бсп и затова толкова се яростно нападат правителството,преди няколко седмици Слави се беше объркал,че красимир гергов е от бсп затова и като покани Орешарски като почна да му прави кавали,после обаче отново врътна гъза
- m.unaited forever
- Контакти:
ДА!
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]
съмнявам се
Слабо...
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
mormona написа:Бе аз донякъде му вярвам амаа предаването не му гледам от месеци да не кажа години. Е така да си пусна от първата до последната минута да гледам това май май от 2009 не ми се е случвало![]()
![]()
И аз съм горе долу като теб. От много отдавна не съм го гледал. Сценаристите му ме кефят, актьорите също, въпреки че взеха да се изчерпват (играят най-често едни и същи роли). За ГЕРБ много верни работи говори, подкрепяше по едно време Кунева, не знам дали още е така, но тя ми падна в очите след като се сдуши с десните. Ама като цяло не знам защо не го гледам. Последно следях с най-голям интерес конкурсите му в четвъртък и петък, но се разочаровах от "Бягство към победата", там когато караха участниците да колят кокошки и оттогава май спрях да го следя.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
-
- Контакти:
doktora25 написа:mormona написа:Бе аз донякъде му вярвам амаа предаването не му гледам от месеци да не кажа години. Е така да си пусна от първата до последната минута да гледам това май май от 2009 не ми се е случвало![]()
![]()
И аз съм горе долу като теб. От много отдавна не съм го гледал. Сценаристите му ме кефят, актьорите също, въпреки че взеха да се изчерпват (играят най-често едни и същи роли). За ГЕРБ много верни работи говори, подкрепяше по едно време Кунева, не знам дали още е така, но тя ми падна в очите след като се сдуши с десните. Ама като цяло не знам защо не го гледам. Последно следях с най-голям интерес конкурсите му в четвъртък и петък, но се разочаровах от "Бягство към победата", там когато караха участниците да колят кокошки и оттогава май спрях да го следя.
Още е Пръмовист!
Слави чрез шоуто си предизвиква много неща в държавата ни да не забравяме колко говориха за протестите в турция всеки ден и след няколко дни ето ти и тук протести. И друг факт който много хора подминават Слави Трифонов е МАСОН от най-високата 33-та степен.Айде стига толкова!!!Достатъчно е това!!!
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!