Левскари,гледате ли Лудогорец-Слован?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

daniel875
Контакти:

Re: Левскари,гледате ли Лудогорец-Слован?

Мнениеот daniel875 » 24 юли 2013 23:32

Eminem написа:сандито не получава абсолютно никакво внимание в реалния живот и заради това го търси във виртуалния. И му се получава.
Това е.

Вярно ли сме в най - тежката група на първенството в Дания и Полша? Явно от FIVB искат напълно да ни прецакат, но и ние може би си го заслужаваме, защото не оценяваме достатъчно постиженията на националите. Дано им объркаме сметките!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 24 юли 2013 23:33

Абе к'ви са тези изкуфели теми?! Кефя се аз и гледам пак някой разпалва тъпи дразги..

Браво на момчетата! Уникални бяха днес, жалко само, че ми скъсаха нервите, а не мрежата на Слован! Успех на Ботев и Берое утре - вярвам в тях :!:
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 юли 2013 23:37

daniel875 написа:
Eminem написа:сандито не получава абсолютно никакво внимание в реалния живот и заради това го търси във виртуалния. И му се получава.
Това е.

Вярно ли сме в най - тежката група на първенството в Дания и Полша? Явно от FIVB искат напълно да ни прецакат, но и ние може би си го заслужаваме, защото не оценяваме достатъчно постиженията на националите. Дано им объркаме сметките!

Тежка е групата. Група D
Русия, България, Германия,Чехия
Освен това, потокът е много гаден.
Регламентът на шампионата на Стария континент предвижда победителите от четирите предварителни групи да се класират за четвъртфиналите, а заелите вторите и третите места отбори да играят помежду си. Така вторият и третият от Група "D" ще играят с втория и третия от Група "В", в която е единият домакин Полша - победител в тазгодишната Световна лига, Словакия, Франция и победителя от квалификационния плейоф между Турция и Латвия.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 24 юли 2013 23:38

Viv.Brooke написа:Абе к'ви са тези изкуфели теми?! Кефя се аз и гледам пак някой разпалва тъпи дразги..

Браво на момчетата! Уникални бяха днес, жалко само, че ми скъсаха нервите, а не мрежата на Слован! Успех на Ботев и Берое утре - вярвам в тях :!:

Браво на Лудогорец. Футболът ни имаше нужда от тази победа. Успех на Ботев утре, Берое, милите, ги чака нова гавра...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
RED 1

Мнениеот RED 1 » 24 юли 2013 23:38

ПАРТИЗАН СЕ КЛАСИРА . КЪДЕ Е ПЪРВИЯ МАЧ
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 24 юли 2013 23:43

daniel875 написа:
pehopeho написа:
sandi74 написа:Левски ако покажат и 25% от днешната игра на Лудогорец спокойно могат да се имат за наистина голям отбор. :mrgreen: :lol:

Преди малко играха Лудогорец и Слован, на теб Левски ти е в устата. К'ъв е тоя комплекс?!!! Ако не можеш да говориш /пишеш/, не можеш ли да мълчиш?!!! Ако пък искаш да те забележат, може просто да поздравиш, не е нужно да се излагаш!

Нормално, преди години напълно заслужено изхвърлиха от елита "Берое" в мач с "Левски". Тогава местните вандали решиха да вземат нещата в свои ръце и срещата беше прекратена. Последва правилното решение да ги изхвърлят от групата.
Всичко си беше напълно нормално във въпросния мач, игран през пролетта на 1970 година, но в един момент част от публиката нещо промени отношението си към случващото се на терена. Никой не разбра каква е причината. Уж им беше виновен Ангел Солаков :shock:

Точно ей този коментар чаках с интерес.Това може само и единствено абсолютно доказан футболен лаик да го напише.Точно от тази година се използва рефрена КЗЛ и в седмицата преди всички гостувания на Левски в Стара Загора хората се поздравяват с КЗЛ.Сини дайрета много бързо забравихте как преди 2 месеца в Ловеч ви връчихме тържествено поредната калъфка.Сигурно се гордеете с нея.За 100 годишнината тържествено ви очаква новия набор/дубъл калъфки. :mrgreen:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 24 юли 2013 23:44

RED 1 написа:ПАРТИЗАН СЕ КЛАСИРА . КЪДЕ Е ПЪРВИЯ МАЧ

В Павлодар. :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 24 юли 2013 23:44

Супер жребие ! Имате Реален шанс да продължите към групи. Така се прави ! Както руманетата - Клуж , Унирея и Оцелул. Напомняте ми на тях. Те записаха и победи в ШЛ такаче имате шанс. Не се повтаря група като наща през 2006. Затоваа и пара може да ви доиде и точки. Реално погледнато такъв шанс ако използвате и вие и другите ни представители когато им се случи , могат да си обезпечат едно прилично представяне в Европа за 3-4 години напред както БАТЕ. Те сега отпаднаха ама и заради точките си играят се срещу непоставени ! ЛЕвски профука шанса си с Тампере и после и с БАТЕ...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 24 юли 2013 23:45

slash1912 написа:Аз гледам и се наслаждавам,а утре сутринта тръгвам към Бургас :)

Аверче, пожелавам ви успех утре!
Остави шопите да се пукат от яд.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Върни се в “Футбол - България”