"A" гр. 2 кр. Левски (София) - Локомотив (Пловдив) коментари

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kubik
Контакти:

Re: "A" гр. 2 кр. Левски (София) - Локомотив (Пловдив) коментари

Мнениеот kubik » 24 юли 2013 23:10

7 лева са нищо,но за тази игра която показват не струват и 0.20 стотинки.
Със сигурност ще има отлив на публика с тези цени.

Сега след загубата от Левски на следващия мач с Берое я има-я няма 1000 зрители 8-)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 24 юли 2013 23:20

kubik написа:7 лева са нищо,но за тази игра която показват не струват и 0.20 стотинки.
Със сигурност ще има отлив на публика с тези цени.

Сега след загубата от Левски на следващия мач с Берое я има-я няма 1000 зрители 8-)

По принцип си прав, че е много важно дали отбора върви или не. Ясно е, че ако има победи, ще има и публика, ако падаме хората няма да имат настроение и ще предпочетат да си гледат отбора по ТВ7. Така е навсякъде между другото. Иначе мога да се обзаложа с теб, че и да паднем от Левски, с Берое ще бъдем доста над 1000. Ние близо 1000 бяхме на Армията
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 24 юли 2013 23:40

За загубите е ясно.Проблема е в играта.Хората пак ще ги обхване апатия с такива игри ,като миналото първенство и ще ходим все по малко.Още на мача с Левски ще си проличи отлива!
С Коко копаем дъното.Йовчев племеника на титаните ново попълнение,кво повече да говорим -25 годишен нападател с 2 гола в кариерата си:lol:
Да може едно басче.Покажем ли същата игра,може и да свалим бройката :mrgreen:

П.П. един от нашите футболисти ,няма да му казвам името във фейсбука под коментари критикуващи играта на отбор написа ''да не мислите ,че е лесно'' :mrgreen:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 24 юли 2013 23:53

kubik написа:Да може едно басче.Покажем ли същата игра,може и да свалим бройката :mrgreen:

Басчето е готово. После ще се уточняваме на лични ;)
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 25 юли 2013 12:48

Няма невъзможни неща - това най-вече се отнася за Локомотив Пловдив!
Най-добрият футболист на "сините" Родригес няма да играе срещу нас, което прави Левски с още една идея по-слаб!
Левскарите са много слаби, ще се озверени, но и много уязвими. Ако играем търпеливо можем да ги изненадаме много лошо.
Те ще се хвърлят да си го изкарат на нас и ще си вкарат автогол, ако тръгнат на юруш срещу нас.
С контри като нищо сме ги отвяли.
Играта срещу ЦСКА, обаче ме кара да се притеснявам...играят ли по същия начин една тройка не ни мърда!
Всичко много зависи, какво ще им каже Станков и как ще ги надъха.Много зависи от настройката на нашите.
За мен лично троен знак!
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 25 юли 2013 12:53

Ванко_Ултраса написа:Няма невъзможни неща - това най-вече се отнася за Локомотив Пловдив!
Най-добрият футболист на "сините" Родригес няма да играе срещу нас, което прави Левски с още една идея по-слаб!
Левскарите са много слаби, ще се озверени, но и много уязвими. Ако играем търпеливо можем да ги изненадаме много лошо.
Те ще се хвърлят да си го изкарат на нас и ще си вкарат автогол, ако тръгнат на юруш срещу нас.
С контри като нищо сме ги отвяли.
Играта срещу ЦСКА, обаче ме кара да се притеснявам...играят ли по същия начин една тройка не ни мърда!
Всичко много зависи, какво ще им каже Станков и как ще ги надъха.Много зависи от настройката на нашите.
За мен лично троен знак!

Имайки предвид, че станахме филиал на ЦСКА, очаквам да се "хвърлим" този мач. Все пак минимална загуба ни чака май...

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 26 юли 2013 20:55

Мисля че Х можете да им врътнете,а защо не и победа-няма да го има Гари,а той е единствения двигател даващ разликата .Успех :!:

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 26 юли 2013 23:24

demy27 написа:
СТАМАТ написа:Случки има всякакви. Едни напускат "А" група и се връщат бързо, други въобще не я напускат, трети като я напуснат веднъж и никога не се връщат! Лошо е когато не достигат турските грошове, но дано Аян да помогне.

Няма как. В момента турските грошове текат към жълтия стадион. При засилващи се протести и все по-голяма вероятност правителството да падне не се знае какво ще стане.

На мен ми се струва, че протестите утихват. Хората ще излезат на почивка, парите ще свършат, пък и каква връзка има правителството с турските грошове??????? Те са са си на ДПС-то, а представител от футболните среди в момента е май, само бат Аян! Е и Аджъбадемите помагат!:))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 26 юли 2013 23:43

СТАМАТ написа:
demy27 написа:
СТАМАТ написа:Случки има всякакви. Едни напускат "А" група и се връщат бързо, други въобще не я напускат, трети като я напуснат веднъж и никога не се връщат! Лошо е когато не достигат турските грошове, но дано Аян да помогне.

Няма как. В момента турските грошове текат към жълтия стадион. При засилващи се протести и все по-голяма вероятност правителството да падне не се знае какво ще стане.

На мен ми се струва, че протестите утихват. Хората ще излезат на почивка, парите ще свършат, пък и каква връзка има правителството с турските грошове??????? Те са са си на ДПС-то, а представител от футболните среди в момента е май, само бат Аян! Е и Аджъбадемите помагат!:))))))))))

Ясно е кого финасират "представителите на ДПС",не се прави на луд.Протестите затихвали,хората излизали в отпуска... :lol: Хората ща се върнат от отпуска и тогава ще настане "веселбата". :idea:
Дотогава може да четеш призивите от вашата ФБ - група :arrow:
"ZA vsichki koito smqtat da posetqt macha VfB Stuttgart-Botev Plovdiv v Gro?sapah na 08.08.13. Sled poqvilite se informacii ot nqkolko mesta che na stadiona v gostuvashtata agitka smqtat da prisastvat hora koito podkrepqt protestite v Balgaria, smqtam da izrazq mnenieto si na fen na Botev Plovdiv, i da zaqvq che takiva hora nqmat mqsto na stadiona! Napalno podkrepqm protestite sreshtu politicheskata situacia v Balgaria v momenta no ne smqtam che stadiona e mqstoto za takiva protesti! Ne ni razvalqite praznika na nas fenovete koito obichame i podkrepqme liubimia si Botev Plovdiv, koito sled tolkova godini se zavarna tam kadeto mu e mqstoto! Ne vsqka situacia svarzana s Balgaria trqbva da se politizira v momenta! Za vsi4ko si ima mqsto a stadionite sa za nas fenovete!"
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 27 юли 2013 13:13

СТАМАТ написа:
demy27 написа:

Иска ти се протестите да приключат ей така :lol: Ще паднат БСП=ДПС69Атака и с тях сте и вие!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Върни се в “Локо Пловдив”