ШЛ, II ПК (реванш), Лудогорец - Слован Братислава 3:0!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: ШЛ, II ПК (реванш), Лудогорец - Слован

Мнениеот MagicMoments » 24 юли 2013 22:34

Браво с тази победа си гарантирахте още 4 мача в Европа.Не е истина с каква лекота бе постигната.Това 3-0 бе най-малкото с което се отърваха Слован.Спокойно мача можеше да свърши 7-8:0 при малко повече концентрация и шанс
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 24 юли 2013 22:35

P!nk fan написа:
milenkorak написа: Мисля, че няма да имат проблем да продължат напред след едно класическо 3:0. !

Пич, на колко ракии си? :lol:

Хайде сега пиши на Санди едно ЛС, да ти обясни тая сложна игра футбола :mrgreen: .
Браво Лудогорец! Успех срещу Партизан!

WildFire
Контакти:

Мнениеот WildFire » 24 юли 2013 22:36

MagicMoments написа:Браво с тази победа си гарантирахте още 4 мача в Европа.Не е истина с каква лекота бе постигната.Това 3-0 бе най-малкото с което се отърваха Слован.Спокойно мача можеше да свърши 7-8:0 при малко повече концентрация и шанс

Значи следващия кръг ако падат, ще играят в плейофи на Лига Европа ?
[center]Изображение[/center]

haha

Мнениеот haha » 24 юли 2013 22:37

Трябваше да ги биете с едно 8:0 (много обичам този резултат от доста време :lol: ). Силна игра на Лудогорец, много посредствен опопент и логичното се случи. Ако Ширак излъжат Партизан ще е добре, но и срещу сърбите имат шанс. Заведете преди мача Иван Иванов на дискотека и после головите положения ще идват едно след друго. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 юли 2013 22:37

Честито на всички фенове на Лудогорец! Страхотна победа, мисля, че всички българи имахме нужда от такава. Успех срещу Партизан и дано влезете в групите :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 24 юли 2013 22:38

Браво, не вярвах,че може да победите толкова убедително.Нищо общо с Лудогорец от миналата седмица...Браво и успех занапред :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 24 юли 2013 22:39

Първия ми мач от над година на Лудогорец.Скъсаха ми нервите да изтърват.Иначе стана хубав мач,както казах след първия мач добре,че тия от Слован на топката викат тиква,че не знам какво щяхме да правим.Прилично понапълнен стадион.Сега за мача със Черноморец който иска да ходи ще трябва да чака доста за билети.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 24 юли 2013 22:40

Честито и от мен, приятна игра показахте, но си намерете още един нападател възможно най-скоро, че с Безяк сте си като без него. Не съм видял хубаво негово отиграване в нито един мач който съм ви гледал. Аз пък ще ви пожелая да играете с Ширак.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 24 юли 2013 22:40

Браво за победата! Сигурен съм, че няма да имате проблеми и срещу Партизан-и те както и Слован са дървари (макар и малко по-научени дървари и разчитат на физика) и при техничен футбол като този нямат шанс.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 24 юли 2013 22:42

Честита победа! И ако се паднете с втората ми най-омразна нация ви пожелавам да ги смачкате на терена.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Върни се в “Лудогорец”