ivan56 написа:Bourgas написа:ivan56 написа:Зилен Бургас отново са във филма "Селянина с колелото". Евтини селски номера с тези20-40 лв.Но нищо ново.Знаем си ги колко им е акъла на вечно онеправданите.Имам идея за един транспарант ако някой иска мога да му споделя на Л.С.
За какви 20-40 лв пък сега иде реч
Ти пък ще ли да дават по 40 лв който викаа за Черноморец.
Неградски зИлени легенди
Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Пак казвам, който дава парите да знае, че на мач са по 800 лв за домакински и по 160 за гостуване, защото навън ходим по 2 таксита хора. Мисля, че могат да ни издържат феновете, а? 
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Всекидневна на Черноморец
Ами тъй де,сега ли чак стоплиха зилените,че част от парите, които плащат за стадиона отиват за 20-те шарана, така че да са живи и здрави и догодина по-голям наем да плащат,за да има повече за шараните, които се очертава да се капсулират като група и в нея ще се влиза след кастинг и томбола и то едва след като някой се спомине.

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
Devian написа:Ами тъй де,сега ли чак стоплиха зилените,че част от парите, които плащат за стадиона отиват за 20-те шарана, така че да са живи и здрави и догодина по-голям наем да плащат,за да има повече за шараните, които се очертава да се капсулират като група и в нея ще се влиза след кастинг и томбола и то едва след като някой се спомине.![]()
Числото 20 ( двадесет ) е свещено и в следващата емблема ( Шампионската ) трябва да има местенце за него
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Черноморец урежда трима нови за гостуването в Разград
На нови трима футболисти от чужбина ще може да разчита Черноморец за предстоящия шампионатен мач срещу Лудогорец. Това са португалецът Карлос Фонсека, сенегалецът Мохамед Соли и франзуцинът Жереми Манзоро. По всяка вероятност и тримата ще бъдат уредени с визи и жълти карти и ще могат да играят официални мачове.
За мача с Лудогорец със сигурност отпада капитанът Ванчо Траянов, който все още не е възстановен от контузията си. Голяма е вероятността опитният футболист да пропусне и бургаското дерби от третия кръг.
Таранът Преслав Йорданов, който тренира с „акулите“, няма да подписва нов договор с тима. Той поддържа формата си с отбора, докато чака оферта от чужбина.
Bourgas написа:Пак казвам, който дава парите да знае, че на мач са по 800 лв за домакински и по 160 за гостуване, защото навън ходим по 2 таксита хора. Мисля, че могат да ни издържат феновете, а?
Пфффф,за 40 леа няма да им стъпя на стадиона. Две деца гледам.....
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Бааах тез Лудогорец,зеха ми страха.
Вий ко ще кажете останалите 19 ???
[center]
[/center]
Общо взето като искат да играят играят.Иначе като ги гледам познатата игра,хиляда паса,отзад ритане топката напред,два гола които стават от 5 пъти един път.Нищо по различно от предните сезони.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Бе деба маа му,кво ма занимават всеки ден с Домусчиев ???
Ко ял,ко срал,ко казал....бимумамата.
Ко ял,ко срал,ко казал....бимумамата.
[center]
[/center]
subzero написа:Бааах тез Лудогорец,зеха ми страха.![]()
Идеална възможност да покажем,че сме готови за Европа
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,