Има голяма вероятност Златинов и Стойков да останат в Пирин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Има голяма вероятност Златинов и Стойков да останат в Пирин

Мнениеот FC Pirin - Real » 22 юли 2013 21:59

Клубният началник на Пирин (Благоевград) Николай Петрунов коментрира, че шансовете Владислав Златинов и Веселин Стойков да играят за „орлетата” през новия сезон в Югозападната „В” група са големи.

„ Все по-голяма е вероятността Владислав Златинов и Веселин Стойков да останат да играят за Пирин и да помогнат на отбора за завръщането му в професионалния футбол. В момента и двамата тренират с нас, но изчакват оферти от чужбина. Ако не успеят да си уредят трансфер зад граница, ще станат част от Пирин”, каза Петрунов.

Като сигурно ново попълнение на отбора вече може да се счита железният бранител Георги Георгиев, който реши да се върне при „орлетата”.

Досега Пирин изигра две контроли. В първата направи нулево реми с юношеския национален отбор на България до 19 години, а във втората проверка разгроми Германея (Сапарева баня) (6:1).

В сряда от 18:00 часа възпитаниците на Йордан Самоковлийски гостуват на съименниците си от Разлог, а в събота от 10:00 часа е поредната проверка със Септември в Симитли.

sandi74

Re: Има голяма вероятност Златинов и Стойков да останат в Пирин

Мнениеот sandi74 » 22 юли 2013 22:08

За отбор от златната среда на югозападната В група стават. :mrgreen:

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 22 юли 2013 22:12

sandi74 написа:За отбор от златната среда на югозападната В група стават. :mrgreen:

И за майка ти стават.
ФАКТ!

SARVI_BG
Контакти:

Мнениеот SARVI_BG » 22 юли 2013 22:37

Санди Дебил,престани да срамиш Берое.Няма ли някой да го премахне от форума както прогонен от сайта на Берое и форума към него.Наскоро бе разкрит в форума на Берое с Ник Alex и отнови отритан надявам се завинаги.Дебила даже не знае,че В.Златинов е играл и за Берое.Извинявайте Орлета.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 22 юли 2013 22:42

sandi74, извини се бе! ИЗВИНИ СЕ БЕ!!! извини се бе!!! ИЗВИНИ СЕ БЕ!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 22 юли 2013 22:53

SARVI_BG написа:Санди Дебил,престани да срамиш Берое.Няма ли някой да го премахне от форума както прогонен от сайта на Берое и форума към него.Наскоро бе разкрит в форума на Берое с Ник Alex и отнови отритан надявам се завинаги.Дебила даже не знае,че В.Златинов е играл и за Берое.Извинявайте Орлета.

Аман от лаици.В.Златинов разхождаше не лошо зеления екип на Берое.Беше един не лош манекен.Както казах и по-рано за средняк в югозападната В група-става.Факт.И още нещо мила ми девойко,тъй като работата ми е свързана с компютри имам точно 5 ник-а с които влизам във форума на Берое.Повярвай ми никакъв проблем не е да влизам с още 10 ник-а,компютри валяло.
Последна промяна от sandi74 на 22 юли 2013 23:31, променено общо 1 път.

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 22 юли 2013 23:23

SARVI_BG написа:Санди Дебил,престани да срамиш Берое.Няма ли някой да го премахне от форума както прогонен от сайта на Берое и форума към него.Наскоро бе разкрит в форума на Берое с Ник Alex и отнови отритан надявам се завинаги.Дебила даже не знае,че В.Златинов е играл и за Берое.Извинявайте Орлета.

нормално е да е изгонен от сайта и форума на Берое. То там било като секта, чувам от един приятел, бероец. Всеки който каже нещо, което не е угодно или се мълчи повсеместно по въпроса, бива гонен, забраняван и блокиран. А при загуба на берое да ги бъзикнеш, наставало също революция...както и да е

за Пирин - гледах ги срещу юношеския национален отбор или по-скоро срещу дублиращия национален отбор на набор 1995. Мача завърши 0-0...не знам, имаха там някакво надмощие, но при условие че играха доста момчета 1996 като Велков, Алеков, вратаря митов, а националите бяха само 14 човека група и да не можеш да наложиш превес, е странно. Очаквах повече
желая успех на Пирин и час по-скоро да напуснат тая селска група в посока нагоре. За град и район с традициите и най-вече с непресъхващия извор на качествени момчета (не казвам таланти умишлено), клубът не бива да е аматьорски и да тъне в аматьорщина.
Разбира се, малко съм пристрастен, тъй като имам много приятели в Благоевград и знам хората там как обичат футбола и клуба. Сърцето ми се къса от мъка, като гледам да гостуват по ниви и поляни...Така че 1 място за Пирин в ЮЗ В група е най-нормалното нещо..успех, момчета

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 23 юли 2013 00:00

FC Pirin - Real написа:
sandi74 написа:За отбор от златната среда на югозападната В група стават. :mrgreen:

И за майка ти стават.
ФАКТ!

Изображение
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

cisili
Контакти:

Мнениеот cisili » 23 юли 2013 14:12

It agree, this idea is necessary just by the way
Comprar Adalat. Comprar GenГ©rico Nifedipine Online Sin Receta
micardis

sandi.74
Контакти:

Мнениеот sandi.74 » 24 юли 2013 19:04

Така е 8-)
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]

Върни се в “Пирин”