Кашчей написа:CSKA 78 написа:Ако вземеш да прочетеш назад, какво съм написал,ще видиш колко съм "впечатлен".

Приемам, че съм те объркал с друг, извинявай
Винаги ми е било чудно приемането на УРА на разни нови футболисти, които след два-три (максимум) месеца стават обект на възгласа "Вън!".
До голяма степен и журналистите насаждат такива очаквания.. национал на Бенин.. ама не пишат, че не е играл близо година, без да е контузен.
Извинението ти се приема.
Специално за новия в ЦСКА,ако си обърнал внимание съм го "оприличил" на Присо(който остави в мен ,най-малкото противоречиви впечатления).
Ако един футболист има дори техниката на Неймар и бързината на Бен Джонсън(на млади години

),показателно за КПД-то му са головете и асистенциите
(все пак е офанзивен футболист),за цял сезон,ако не бъркам,Присо вкара един гол(Станко "машината" вкара 2,при това в един мач) ,за асистенциите не съм сигурен(едва ли са повече от три).
Което означава,че КПД-то на Присо е много ниско(да не кажа отрицателно) и не ми влиза в "шаблона" за добър футболист.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!