Що за длъжност е "директор на националните отбори"?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

viroglav
Контакти:

Re: Що за длъжност е "директор на националните отбори"?

Мнениеот viroglav » 13 окт 2009 13:57

tprodanov написа:Пич, аз защитих длъжноста, не сираков, мисля, че го посочих няколко пъти.
И като второ - батков няма нищо общо с лиценза. Когато по радиото ти кажат, че е навън е гръмнала бомба, то не радиото я е гръмнало, нали? И като трето - ако ми намериш едно мое мнение да го одобрявам тоя...

Проданов, не съм казал, че той ни е отнел лиценза. Кой го е направил няма никакво значение за левскарите. За вас беше по-важното не кой ще го отнеме, а че ще го отнемат. За това се радвахте тогава, а и сега продължавате да се радвате. Нямам нищо против теб, дори напротив и двамата сме фенове, макар и на различни отбори. За мен проблема е, че когато става въпрос за националния отбор не сме единни и не се подкрепяме за благото на България и българския национален отбор по футбол. Ако утре недай си боже стане война, какво, ще се делиме на левскари и цскари и едните ще викат този ни е врага, а другите ще викат не, щом за вас той е враг за нас ще е приятел, това ли е "правилната" позиция или ще се обединим и ще изгоним нашественика от родината ни. Апропо, под турско робство сме паднали навремето, защото сме разделили родината си на няколко части и сами сме се отслабили, а обединени сме били може би най - силната държава по това време в световен мащаб. Това се опитвам да кажа аз. 8-)

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 13 окт 2009 14:05

viroglav написа:Директор на националните отбори = Мениджър по залозите и продажбата на мачове

Те точно това е :mrgreen: като ще допълня и главен диспечер по покупко-продажбите на футболисти и представляващ Лъчо Танев и сие в БФС,и още,кукловода на куклата Мъри Стоилов и човека-мнение :lol:

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 13 окт 2009 14:18

viroglav написа:Господине Проданов, тука зададения въпрос е конкретен и човека, заемащ тази длъжност си има име. И другото, което недоумявам е, как този индивид, без никакво образование се занимава с премийте, лагерите, осигурявянето на база и условия за трениране, осигуряване на контроли без да знае чужди езици, абе с две думи пълен неграмотник с килийно образувание или по точно даже и без такова. Заплатата му, ако някой не знае е 10 000 евро, а на Мъри е 15 000 евро. Не знам откъде в медийното пространство се говори, че Мъри взима 25 000 лева. Напротив, Насо е с 20 000, а Мъри с 30 000 от нашата валута. Емил Костадинов също взима заплата от 20 000 лева, но си трае и никой не се занимава с него. Представете си сега какво може да се направи с тея пари за развитието на българския футбол. А има и още с добри щатове. Вицепрезиденти, секретари, PR и, пресаташета и още други, които са само на по 5 000 лева месечно за да си траят какво се случва в централата на футбола ни. Естествено, осигуровките, които плащат са за далеч по малки заплати и сухото го взимат, както и футболистите "на ръка". А ние феновете като напълним стадиона сме виновни, че плащаме евтини билети от 10 лева, и затова няма пари. 40 000 , умножено по 10 лева прави 400 000 хиляди + реклами и ТВ права прави над милион. И Б. Михайлов се хвали, че БФС се самоиздържа. Естествено, само че къде отива разликата от похарчени и спечелени пари, защото тя със сигурност не отива за благото на футбола ни. Блатото е огромно и докато всички не застанем зад идеята, че е жизненоважно да има промени в менаджирането на играта в България ще затъваме все повече и повече. Но в един момент може да се окаже, че измъкване няма да има в следващите 100 години. И тогава тези, които сега защитават Сираков и сие ще надигнат глави, но ще е вече много късно. За пример ще ви дам Борат Батков. Преди година, когато отнеха лиценза за ЕКТ на ЦСКА, тези които тогава се радваха и го величаеха, сега са на другата крайност и искат да го гонят, но вече е прекалено късно за промяна на това, което той ви причини. А именно, продаде и трите ви опита за влизане в ШЛ. Това истинският левскар никога няма да го забрави, сигурен съм, защото имам доста приятели, които са меко казано разочаровани. Сега е момента Перуката и сие да бъдат изринати и бардака да се построи наново. Това е моята истина. 8-)

Ами аз съм го казал и в другите си постове,но тук мисля,че много конкретно и точно,в цифри е казано,в какво се състои голямата причина за дереджето на футбола ни,в БФС политиката е едно блато пълно с лапачи,които не мислят за спорта,а за паричките,които могат да изкарат от него,на каквато и да е цена.Много ясно и логично е,че парите отиват в техните джобове,БФС се източва тотално по най-различни схеми и футболните деятели,включени в този порочен кръг са не само в БФС,а заразата неминуемо води към летален край.Аз мисля,че на спорта изобщо трябва да се сложи някакъв вид валутен борд и всичко да се гледа под лупа,да има пълна прозрачност и да се изгонят всички измекяри от футбола.Показателно е,че повечето са бивши футболисти и знаят много добре схемите за голямото лапане от учителите си Славков и Вуц :!: ов

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 13 окт 2009 14:23

Ами като няма треньор(или поне нашият Мъри не е такъв), поне директор да имаме

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 13 окт 2009 14:28

sven_goran написа:Ами като няма треньор(или поне нашият Мъри не е такъв), поне директор да имаме

Даже са двама.Един и за младежите,да няма сърдити. :lol: Както се казва ''много вожд,малко индианец''. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 13 окт 2009 14:44

garfild8 написа:
sven_goran написа:Ами като няма треньор(или поне нашият Мъри не е такъв), поне директор да имаме

Даже са двама.Един и за младежите,да няма сърдити. :lol: Както се казва ''много вожд,малко индианец''. :lol:

Ако положението не е трагично бих се смял с вас,мисля,че това 4:1 от Кипър е само началото,от 1994 г.насам слизаме все по надолу,а дъното е като на всяко блато,няма никаква надежда като го опрем да отскочим,напротив :(

Върни се в “Национален отбор”