we are the champions написа:[offtopic]Собственикът на Ливърпул: Какво пушат в Арсенал?[/offtopic]
Един път и тоя да ми хареса с някое изказване![]()
![]()
![]()
![]()
Култов...
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
we are the champions написа:[offtopic]Собственикът на Ливърпул: Какво пушат в Арсенал?[/offtopic]
Един път и тоя да ми хареса с някое изказване![]()
![]()
![]()
![]()

TEDIMAR99 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F_PydJHicUk[/youtube]
НЕВЕРОЯТНО!!!!
suareshampion написа:Суарес изработи хубав гол на Аспас ,но определно не се зарадва след гола и видимо показа ,че не е щастлив. Мисля ,че ще напусне в посока Реал ..
suareshampion написа:От тоя мач си направих няколко извода .
Първо ,поредна победа за Брендън на нула !![]()
Второ на Алън ,явно наистина му е пречила контузията .Възвръща си добрата форма .
Хендерсън трябваше да бъде продаден а не Шелви . Хендерсън от първия си ден в клуба е безполезен ! За мен това е някакъв голям връзкар ..нямам друго обяснение .
Без Коутиньо сме слабички в средата.
Туре на тоя етап ще е титуляр заедно с Агер.
Бековете и крилата бяха трагични в тоя мач.
Борини също .
Суарес изработи хубав гол на Аспас ,но определно не се зарадва след гола и видимо показа ,че не е щастлив. Мисля ,че ще напусне в посока Реал ..
Самия мач беше слаб ,но това е заради умората.
На тоя етап от подготовката играчите са много изморени .
suareshampion написа:Алонсо виж къде играе Джерард .Надявам се след тоя мач ще спреш да се излагаш.![]()
Играем 4-2-3-1 като Джерард и Алън са двойката дефанзивни ..като Алън е леко вдясно а Джерард вляво..а пред е тях е Хендерсън ,като плеймейкър или атакуващ халф ,както искаш така си го тълкувай.
На едно крило е Стърлинг на другото Ибе а на върха Борини .Като всички постоянно си сменят местата по време на наша атака ...а когато свърши атаката се нареждат пак по тоя начин.
Но като цяло тоя състав не ми харесва ...второто полувреме като влезе тежката артилерия ..тогава да се стягат австралийците
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта