ШЛ, II ПК (реванш), Лудогорец - Слован Братислава 3:0!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

hijack1
Контакти:

Re: ШЛ, II ПК (реванш), Лудогорец - Слован

Мнениеот hijack1 » 24 юли 2013 13:28

P!nk fan написа: И в този ред на мисли ще кажа, че след методите, благодарение на които Лудогорец спечели двете си титли, то просто няма начин да съм за тях, ако ще дори да играят със сборна формация на Галатасарай, Фенербахче и Бешикташ.

И кои са методите които използва Лудогорец? Защото и двете титли които спечели всъщност бяха загубени от самите ЦСКА и Левски. Цска водеше с 8 точки и сам загуби тази преднина, че даже и в директният мач загуби. Лудогорец загуби титлата в директен сблъсък на Герена през май, това че Везалов реши да върне купата в Разград не мисля, че е от "методите на Лудогорец".

Ако ще говориш за съдийски подпирания и т.н. си припомни кой използваше допинг в 2 дербита през сезон 2011/12 и на всичкото отгоре беше яко подпрян и кой отбор се скъсаха да го подпират през пролетта на сезон 2012/13.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 юли 2013 13:54

Не съм оптимист, като се има предвид, че трябва да победим или на нула или с повече от два гола. В същото време има някакъв хаос заради смяната на треньора.
Но пък е енигма какъв все пак ще е ефектът от смяната. Дано е силно положителен и то в първия мач!
[center]Изображение[/center]

noddles
Контакти:

Мнениеот noddles » 24 юли 2013 14:08

Отдавна се говори че играчите не са мотивирани по простата причина, че няма разнообразие в отбора. Почти 2 години една и съща 11-торка , останалите търкат пейката и за полусезон имат изиграни 24 минути, после им се търси сметка, че не са се доказали или не стават, е как прецениха ..

Петев беше крайно време да го разкарат. Дано това върне вяра в играчите, че имат шанс за изява. Другия основен и безумен проблем заради който играчите спряха да показват темпото и нивото си от преди година беше слабоумието на Думоса. Защо му беше да спира трансфери на този и онзи с някакви напразни обещание, че видиш ли ти изчакай малко то ще ти се усмихне шанса по-добри ще те вземат.. виждаме какво стана търкат пейката, не играят или без пари се махнаха.

Новия тренъор не знам какво да кажа, за мен е нож с 2 остриета от гледна точка бъдещето на Лудогорец
Единия вариант е да се наложи и отбора да се събуди както той иска.
Другия е типично български, старата песен продължава и както останалите БГ Колоси ще има по 6-7 тренъорски смени и рокади на сезон.

Стискам палци Лудогорец да бият 2-0 и да се спре с простотията след 80+ минута спирам да играя пазя резултата и се моля да имаме късмет.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 24 юли 2013 14:15

P!nk fan написа: Извинявай, но не мисля, че рязаните превъзхождат толкова отчетливо в технически план словаците. Могат и да имат някакво предимство, но то определено не е толкова внушително, че да победят с разлика от 2-3 гола. А колкото до това, че довечера ще стискам палция за Слован, то аз не страдам от никакви скрупули. Напълно нормално е феновете на един отбор да не подкрепят своите местни съперници в евротурнирите. Например надали някога феновете на Лацио биха викали за Рома или Ювентус или пък тези Реал (Мадрид) за Барселона или Атлетико (Мадрид). И в този ред на мисли ще кажа, че след методите, благодарение на които Лудогорец спечели двете си титли, то просто няма начин да съм за тях, ако ще дори да играят със сборна формация на Галатасарай, Фенербахче и Бешикташ.

Извинен си :) . Като ти чета писанките и мисля, че няма смисъл да ти отговарям. Отговора ми си е в предния ми пост. Сравненията ти са меко казано абсурдни и нямащи нищо общо с българската действителност. Само ще ти дам за пример една съседна Румъния, където миналата година по това време румънците бяха съпричастни с резултатите на останалите румънски тимове в ЕКТ (независимо от клубните си пристрастия и враждите между феновете на румънските грандове). Ти даже не можеш да ме разбереш. При нас акцента е на злорадството, хейта и "аз може да съм зле ама и другите са зле". Така няма как да излезем от блатото!

Потребителски аватар
m.unaited forever
Контакти:

Мнениеот m.unaited forever » 24 юли 2013 14:15

Не съм оптимист за този мач ... мисля, че Слован ще вземат мача. Все пак успех на Лудогорец, дано да греша!
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 24 юли 2013 14:17

Мирише ми на 2:1 и на голяма драма след редовното, но дано не съм прав. Пожелавам ви чиста победа и продължаване напред! Успех!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 юли 2013 14:22

noddles написа:беше слабоумието на Думоса.

Eй, това българите сме долно племе! Един вземе, та нещо направи, 100 ще му кажат - "Що точно това направи, а не онова?" И ще го охулят. Затова и в управлението на държавата хората гледат да не се напъват нещо да вършат, защото винаги някой ще ги обвини, че са направили грешка. Пък нищо като не правиш - никой в нищо не може да те обвини.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 24 юли 2013 14:28

Лудогорец има сили да се справи със Слован. Успех желая!!! Прогноза 2:0

noddles
Контакти:

Мнениеот noddles » 24 юли 2013 14:48

tsonpen написа:
noddles написа:беше слабоумието на Думоса.

Eй, това българите сме долно племе! Един вземе, та нещо направи, 100 ще му кажат - "Що точно това направи, а не онова?" И ще го охулят. Затова и в управлението на държавата хората гледат да не се напъват нещо да вършат, защото винаги някой ще ги обвини, че са направили грешка. Пък нищо като не правиш - никой в нищо не може да те обвини.

чакай малко бе пич, кое точно не му е слабоумното искат да ти купят гъргоров, марселинъо като за бразилеца даваха над 1 милион. Турския Мерсин искаха Шоко през първата година. Имаше и още няколко но не помня конкретните оферти.
Лудогорец от както е в А група няма една продажба, кое не е слабоумие, искаш само да налива ония с лопатата отгоре ли, еми няма да стане.

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 24 юли 2013 14:49

Това мисля, че ще е най-добрият състав за мача според мен.
----------------Стоянов--------
Минев---Моци----Мантула---Кайсара
И.Стоянов---Дяков---Ешпиньо---Миро Иванов
---------------Марселиьо-------------
-----------------Безяк--------------------------

Върни се в “Лудогорец”