Здравейте, приятели! Искам в тази тема да поговорим за електронните цигари. За вредата или ползата от тях. За това дали електронните цигари трябват да бъдат забранени, защото могат да бъдат вредни за човека. Нека всеки да даде своето мнение.
Вече чета доста оплаквания от пушачи на ел. цигари. Оплакванията за затруднено дишане, кашляне, зъбобол, кървене на венци. Тези неща се получават и от пушенето на нормални цигари т.н.
"ЗА" или "Против" електронните цигари?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Gabriel Batistuta
- Контакти:
"ЗА" или "Против" електронните цигари?
Последна промяна от Gabriel Batistuta на 24 юли 2013 14:12, променено общо 1 път.
- Jack the Ripper
- Контакти:
Re: "ЗА" или "Против" електронните цигари?
Аз пък съм ПРОТИВ пушенето на всякакъв вид цигари! 

-
- Контакти:
Jack the Ripper написа:Аз пък съм ПРОТИВ пушенето на всякакъв вид цигари!
+1
Gabriel Batistuta написа:Здравейте, приятели! Искам в тази тема да поговорим за електронните цигари. За вредата или ползата от тях. За това дали електронните цигари трябват да бъдат забранени, защото може да бъдат вредни за човека. Нека всеки да даде своето мнение.
Вече чета доста оплаквания от пушачи на ел. цигари. Оплакванията за затруднено дишане, кашляне, зъбобол, кървене на венци. Тези неща се получават и от пушенето на нормални цигари т.н.
Булгартабак ?

Пушил съм няколко месеца и не съм имал никакви здравословни проблеми,независимо какво се изписа по медиите
"ЗА"
П.П. Хубава тема,само че ей сега ще наскачат "моралистите" и темата ще се превърне в "ЗА или ПРОТИВ тютюнопушенето"

П.П. Хубава тема,само че ей сега ще наскачат "моралистите" и темата ще се превърне в "ЗА или ПРОТИВ тютюнопушенето"

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Аз пък съм против всякакъв вид непушачи

Ivo-Chernomoretz написа:Jack the Ripper написа:Аз пък съм ПРОТИВ пушенето на всякакъв вид цигари!
+1
+1
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.
Gabriel Batistuta написа:Здравейте, приятели! Искам в тази тема да поговорим за електронните цигари. За вредата или ползата от тях. За това дали електронните цигари трябват да бъдат забранени, защото могат да бъдат вредни за човека. Нека всеки да даде своето мнение.
Дай линк да почетем и ние малко...

- we are the champions
- Контакти:
Аз пък съм против всякакви наркомани ,и кво правим сега ?
we are the champions написа:Jack the Ripper написа:Аз пък съм ПРОТИВ пушенето на всякакъв вид цигари!
Аз пък съм против всякакви наркомани ,и кво правим сега ?
Нека по-добрия победи