ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот гражданин от село » 24 юли 2013 12:49

Щяхме,ама пропадна трансферът на Грегъри Акселрод. :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 юли 2013 12:50

Стилът на Присо изобщо не е лош, напротив. Проблемът е да има резултат от практикуването на този стил.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 юли 2013 12:53

В стилът му имаше една неизвестност какво ще прави с топката не само за противника,а и за самият него.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юли 2013 12:56

vaskonti написа:Стилът на Присо изобщо не е лош, напротив. Проблемът е да има резултат от практикуването на този стил.

Проблемът е, че у нас не винаги (дори много често) не се вземат нужните за даден пост играчи, а се прибира на килограм.При вас, честата смяна на треньори също оказва влияние, защото всеки треньор си идва със своя концепция, която не винаги съвпада с наличният игрови материал.. и потенциал.Специално Присо (лично за мен) го купихте, за да натриете носа на Левски, че можете да вземете играч, който бе искан от Гонзо. Дали пасва на тактиката-това е второстепенно условие. Всъщност е доста често срещано (поне при вътрешни трансфери) да се привлича играч, само защото е вкарал гол на Левски (ЦСКА).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 24 юли 2013 12:57

vaskonti написа:Стилът на Присо изобщо не е лош, напротив. Проблемът е да има резултат от практикуването на този стил.

Под "стил" имам предвид(има физика,доста бърз,играе с двата крака,има добра техника),но завършващият удар му "куца" много(разбира се за крило ,по-някой път това не е от толкова голямо значение,зависи от тактиката на треньора).
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юли 2013 12:58

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:
leski написа:
Кашчей написа:В Оксер има участия в 18 мача с общо 541 минути игра-по половин час на мач, при 38 мача за първенство, без да броим тези за Купата на Франция и Купата на Лигата. За Сервет не видях информация. На този сигурно спокойно може да му предложат заплата от 7 500 евро :roll:

Гледам че си запознат с кариерата му,.. дай малко информация за престоят му в Амиен.

Не мисля, че е трудно да намериш нещо в нета:

http://en.wikipedia.org/wiki/Omar_Kossoko

За 3 години 59 мача-впечатляващо участие. В Сервет само 3 мача-уникален талант, също като Шеридън и Трекаричи!

На мен ми прилича на Присо(по-стил на игра от клипа му в youtube),надявам се да не съм прав.

Портфолио в Ю туб може да си направи всеки футболист, дори и сам да си го качи в мрежата. Ти знаеш ли аз какви голове съм вкарвал като ученик в техникума :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 юли 2013 13:06

CSKA 78 написа:

Под "стил" имам предвид(има физика,доста бърз,играе с двата крака,има добра техника),но завършващият удар му "куца" много(разбира се за крило ,по-някой път това не е от толкова голямо значение,зависи от тактиката на треньора).

Ми нали и аз това казвам? Според мен Присо има отличен контрол на топката, а при овладяването на дълъг пас дори беше един от най-добрите, да не кажа най-добрия , но когато трябва да даде пас или да бие, дори Станко беше по-добър.
Кашчей написа:

Проблемът е, че у нас не винаги (дори много често) не се вземат нужните за даден пост играчи, а се прибира на килограм.При вас, честата смяна на треньори също оказва влияние, защото всеки треньор си идва със своя концепция, която не винаги съвпада с наличният игрови материал.. и потенциал.Специално Присо (лично за мен) го купихте, за да натриете носа на Левски, че можете да вземете играч, който бе искан от Гонзо. Дали пасва на тактиката-това е второстепенно условие. Всъщност е доста често срещано (поне при вътрешни трансфери) да се привлича играч, само защото е вкарал гол на Левски (ЦСКА).

ЦСКА нямаше дясно крило, а Присо беше точно такъв. Добре си пасваше на тактиката, но до там. Някой тук беше казал, че ако паса и удара му бяха по-добри, щеше да играе в добър западен отбор. Има истина в това, защото другите му качества са много добри - контрол, демараж, скорост, успешна игра един на един...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 24 юли 2013 13:21

vaskonti написа:
CSKA 78 написа:

Ми нали и аз това казвам? Според мен Присо има отличен контрол на топката, а при овладяването на дълъг пас дори беше един от най-добрите, да не кажа най-добрия , но когато трябва да даде пас или да бие, дори Станко беше по-добър.
Кашчей написа:

ЦСКА нямаше дясно крило, а Присо беше точно такъв. Добре си пасваше на тактиката, но до там. Някой тук беше казал, че ако паса и удара му бяха по-добри, щеше да играе в добър западен отбор. Има истина в това, защото другите му качества са много добри - контрол, демараж, скорост, успешна игра един на един...

Сега,обаче не говорим за Присо, а за новия в ЦСКА,който ми прилича на Присо(не само заради цвета на кожата).http://www.youtube.com/watch?v=vUaa_z9QqNA
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юли 2013 13:27

Добре де, теб не те ли притеснява фактът, че тоя Косоко има за 3 години 59 мача в третодивизонен отбор, а след това, за 1 година само 540 минути в лига 1, в сравнително качествен отбор... и следват 8-9 мача в швейцарски опашкар?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 24 юли 2013 13:29

Спрете да спамите и да си играете на скаути от трансфермаркет, полза няма, нито някой ще го види това, нито нищо. Има си треньор и скаути за тая работа, спекулирайте с имена за които се е писало, не за някакви холандци с десет байпаса. Човек влезе в темата да прочете нещо което се е писало в сайтовете, за да не им правя трафик на тия глупаци от Спиртал, Лайнаспорт и т.н. то две страници само спам на някакви болни от хепатит негри.

Кашчей, колко мача имаше Мораеш за последната една година преди да дойде в ЦСКА? 0.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”