Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1palq4o1 написа:leski написа:Дъртия пергиш Captain Stottlemeyer !
![]()
![]()
Той,пък що???!!!
![]()
![]()
Captain Stottlemeyer написа:COVINI не е трол, поне доколкото аз вдянах от класификацията за тролове в материала, който Кашчей беше любезен да предостави.COVINI (още DIABLO или GOTO в миналото) за мен е един психично болен човек. Въпрос на преценка на модераторите е, доколко неговите ЛС вредят на потребителите във форума. Лично на мен не ми пречат, защото просто ги трия...
По темата: Гласувам с две ръце за санди и неговите клонинги!
Кашчей написа:Много от колегите тук определят за трол този, който по някакъв начин не им харесва с това, което пише. Това няма нищо общо с истината-тролът обикновено пуска някаква провокативна тема или мнение, но абсолютно целенасочено, с цел да издразни максимален брой хора. Като се има предвид, че повече от половината списъчен състав на форума е в ученическа, или малко над нея, възраст, никак не е трудно да бъдат издразнени и с обикновено мнение, което те не разбират.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
gugushito написа:За мен N1 е онова жалко комунистче КНДР.... страшна картинка
CTAHKO написа:Кашчей написа:Много от колегите тук определят за трол този, който по някакъв начин не им харесва с това, което пише. Това няма нищо общо с истината-тролът обикновено пуска някаква провокативна тема или мнение, но абсолютно целенасочено, с цел да издразни максимален брой хора. Като се има предвид, че повече от половината списъчен състав на форума е в ученическа, или малко над нея, възраст, никак не е трудно да бъдат издразнени и с обикновено мнение, което те не разбират.
В такъв случай Милен Христов е най-големия тролИ повтаря само едно и също нещо "т.5"
Никакво въображение в работата си не влага това момче
Потребители, разглеждащи този форум: icko65 и 18 госта