Класация за форумен ТРОЛ на годината
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Класация за форумен ТРОЛ на годината
Караджов къде го забравихте. А тоя ковини верно праща лични и заплашва
За мен е психично болен.

Най-големия трол е Санди, ФАКТ 

- Levskar_90
1936 написа:Караджов къде го забравихте. А тоя ковини верно праща лични и заплашваЗа мен е психично болен.
Аз имам поне 30 ЛС-та от него. Като му отговоря никога не ми отговаря

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
1936 написа:Караджов къде го забравихте. А тоя ковини верно праща лични и заплашваЗа мен е психично болен.
Според мен, Караджов и шумкаря са един и същ.

Vincenzo написа:1936 написа:Караджов къде го забравихте. А тоя ковини верно праща лични и заплашваЗа мен е психично болен.
Според мен, Караджов и шумкаря са един и същ.
И аз така мисля и затова не го добавих иначе само мен COVINI не е уважил явно

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
- Контакти:
1.batmanlevski
2.zueka
3.sandi74
4.damyanov
5.Кашчей
Топ 5 !
2.zueka
3.sandi74
4.damyanov
5.Кашчей
Топ 5 !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- FC Pirin - Real
- Контакти:
terata написа:Най-големия трол е Санди, ФАКТ

Повечето от участващите в класацията не ме дразнят,напротив - внасят колорит и разнообразие.Сандето определено е най-запомнящ се с прословутите "ФАКТ" и фразата за лаиците
Комунетата(КНДР,джугашвили и прочие разновидности) са като повечето пенсионери в БГ - говорят за едно време сякаш всичко е било цветя и рози,плюят по капитализма,нищо,че грам и представа си нямат от него.Джиниъс-а е най-много на 13,обаче е компетентен по всякакви теми.Нищо,поне допълва бройката на "гражданите" до петима
СТАНКО си е пичага отвсякъде,няма грешка.COVINI-то(настоящият INSIDE) си е баш трол - постоянно праща бълвочи на ЛС,които съм сигурен,че и той не може да разчете
Шотгъна определено не разбира от футбол,само хейти,а най-много му се дразнят уж братята му по съдба - феновете на Реал
В заключение гласувам за Levskar_90 - човек,определо вкарващ интриги с коментарите си и на моменти наистина дразнещ,за разлика от другите в класацията
ПП Нещо интересно за форумните тролове:
Вероятно, един от най-активните тролове от средата и края на 90-те е потребителя с име Callidice, обитаващ най-големият политически форум Guardian Unlimited. С пускането на стотици провокационни теми, той успява собственоръчно да скара огромно количество абонати (на този форум) и да посее истинска параноя в общността – на хората им се струвало, че зад всяка тема стои той – Callidice. Разбира се, той нееднократно е бил гонен от там, както са били правени и опити да бъде открит в реалния живот, но флеймъра винаги успявал да остане анонимен и да намери начин да се върне. В края на краищата, заради възникналото недоверие и постоянните расистки спорове, разгарящи се с или без повод, сайтът беше затворен.
А ето и една статийка -> [offtopic]http://bglog.net/BGLog/17983[/offtopic] Блогът не е мой,просто ме заинтригува,а и виждам някои характеристики на нашите тролчета

ПП Нещо интересно за форумните тролове:
Вероятно, един от най-активните тролове от средата и края на 90-те е потребителя с име Callidice, обитаващ най-големият политически форум Guardian Unlimited. С пускането на стотици провокационни теми, той успява собственоръчно да скара огромно количество абонати (на този форум) и да посее истинска параноя в общността – на хората им се струвало, че зад всяка тема стои той – Callidice. Разбира се, той нееднократно е бил гонен от там, както са били правени и опити да бъде открит в реалния живот, но флеймъра винаги успявал да остане анонимен и да намери начин да се върне. В края на краищата, заради възникналото недоверие и постоянните расистки спорове, разгарящи се с или без повод, сайтът беше затворен.
А ето и една статийка -> [offtopic]http://bglog.net/BGLog/17983[/offtopic] Блогът не е мой,просто ме заинтригува,а и виждам някои характеристики на нашите тролчета

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- Най-добрата торбичка
- Контакти:
лол кви класации има вече :Д
[wrapimg=]http://31.media.tumblr.com/ed85acfbc30ce79ff2f33e36772981ba/tumblr_ml71isoqnc1qgbp1jo1_250.gif[/wrapimg]
Levskar_90 написа:Щастие носи най-добрата торбичка, която не се къса даже когато е препълнена
-
На линияmetodito
- Контакти:
Спам-бота, на който администраторите на сайта не обръщат внимание. Тази сутрин първите 5 теми бяха негови.
Че и даже има изкуствен интелект - съгласява се, отрича. Даже един път бях съгласен с него.