Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
STENLI написа:вижте сега, 4ервените няма как да ги бием, поне на този етап. слезте на земята.но важното е да напълним стадиона и да направим уникална подкрепа
rump_shaker написа:Само да не се надъхваме много много, че мача може да тръгне в неизвестни посоки. Например Локо СФ да си кажем отрковенно нямаха късмет пред гола. Я за момент си представете че първото полувреме им тръгне на ЦСКА и ни дръннат 2 гола. Нататък не ми се мисли какво може да се случи.
Футбола е игра която е непредведима. Както можем да ги озорим и да свършим Х, или дори да бием, така можем и да паднем. Също може да бъдем и разгромени.
И все пак съм вечният оптимист по отношение на резултатите, така че победа за нас тва е майна :D
zaleza1 написа:Момчета стегнете се и аз уважавам Ботев , но нямата шанс срещу нас.
Fallen_Angel написа:zaleza1 написа:Момчета стегнете се и аз уважавам Ботев , но нямата шанс срещу нас.
Шанс имаме срещу всеки. Това първо, второ: откъде на къде трябва да излизат обречени? Топка е, върти се, най-малкото заради това трябва да се замислите преди да пишете, че нямаме шанс...
Миналата година беше голяма драма на Армията, ако помниш. А аз съм убеден, че сегашните футболисти не отстъпват по нищо на онези от миналата година, дори в някои аспекти ги превъзхождат.
aleks751226 написа:надеждата умира последна говедата се молят на БОТЕВ да бие ЦСКА няма как да стане ,уважавах много БОТЕВ но след като доидоха емигрантите не ви виждам .Твьрда победа за ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта