Антонио Вутов остава в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: Антонио Вутов остава в Левски

Мнениеот Foreigner » 24 юли 2013 00:47

stn написа:
Foreigner написа:Колко теми има за Вутов, тва няква нова ли е или е смесена с другите?

stefani написа:До вечерта на 31.08 никой от Левски не може да каже нищо със сигурност!

В смисъл :?: :?: :?:

Вутов може да си тръгне по всяко време, докато няма професионален договор.

Хайде пак се почна. Точно затова питах дали е смесена с други теми или трябва да обяснявам едни и същи неща по 20 пъти. Къде го мистретед ли беше, какъв, дето последно на него му обяснявах?
ВУТОВ НЕ МОЖЕ ДА СИ ТРЪГНЕ БЕЗ ПАРИ!
Нито един 17 годишен няма професионален договор, но не могат да си тръгнат когато им е кеф.
...

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 24 юли 2013 01:17

nasko75 написа:Няма никакво съмнение, че Вутов трябваше да замине, но е ясно, че е имало натиск и то от няколко страни. Първо - Танев му е мениджър, а те със Сираков са.....знаете как. Второ, тия клубове (големите) винаги имат мутри за натиск, които са на разположение.
искам да ви питам, някой замисли ли се защо Стефан велков отказал (!!!!) на Наполи? При условие, че скаут на клуба лично е дошъл да го взима? 100 на 100 е имало натиск и дори заплахи към семейството...за Вутов не съм сигурен, че е било кой знае колко по-различно

но е ясно, че тук няма как да се развие..и да се развива, то ще е до едно ниво и после стоп. Първо - кой ще го развие тука? момчето е хърбаво, трябва му специален фитнес план, за да качи килограми. Второ - като качиш килограми, трябва да запазиш техниката, движението, обръщането, резкия старт. Шото едно е така, друго е с 5 кг мускули повече да си същия
Трето - какъв отбор е Левски и къде ще се предлага нататък? Левски е един посредствен и слаб отбор, който не може да бие никой, а когато бие - съдиите доста сериозно им помагат. Не играе и в Европа...
четвърто - срещу кого ще играе? срещу Любимец и локо София ли ще се развива? Ами по-добре да отиде в Сивасспор, поне ще играе срещу Фенер и срещу Галатасарай...и интересът е по-голям
пето - на кого да бъде герой тука? На дрогите от Сектор Б или на форумните фенове, сериозно ли е тва???
шесто - да си фен на Левски и да искаш един талант да се съсипе тука, е все едно аз да съм от Вълчидол и да искам едно талантливо дете да остане във Вихър Вълчидол, за да му се радваме....шокираща тъпота
----------------------
не съм чорбар, не съм и от Вълчидол :)

много си прав, но много малко хора тук могат да разберат това, което казваш.
Като например отвратителния и унизителен начин, по който Насо Сираков удължава изтичащи договори.
А да, от Левски съм.
Авторът на темата: Ще спре ли..

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 24 юли 2013 09:49

Pro-European написа:
nasko75 написа:Няма никакво съмнение, че Вутов трябваше да замине, но е ясно, че е имало натиск и то от няколко страни. Първо - Танев му е мениджър, а те със Сираков са.....знаете как. Второ, тия клубове (големите) винаги имат мутри за натиск, които са на разположение.
искам да ви питам, някой замисли ли се защо Стефан велков отказал (!!!!) на Наполи? При условие, че скаут на клуба лично е дошъл да го взима? 100 на 100 е имало натиск и дори заплахи към семейството...за Вутов не съм сигурен, че е било кой знае колко по-различно

но е ясно, че тук няма как да се развие..и да се развива, то ще е до едно ниво и после стоп. Първо - кой ще го развие тука? момчето е хърбаво, трябва му специален фитнес план, за да качи килограми. Второ - като качиш килограми, трябва да запазиш техниката, движението, обръщането, резкия старт. Шото едно е така, друго е с 5 кг мускули повече да си същия
Трето - какъв отбор е Левски и къде ще се предлага нататък? Левски е един посредствен и слаб отбор, който не може да бие никой, а когато бие - съдиите доста сериозно им помагат. Не играе и в Европа...
четвърто - срещу кого ще играе? срещу Любимец и локо София ли ще се развива? Ами по-добре да отиде в Сивасспор, поне ще играе срещу Фенер и срещу Галатасарай...и интересът е по-голям
пето - на кого да бъде герой тука? На дрогите от Сектор Б или на форумните фенове, сериозно ли е тва???
шесто - да си фен на Левски и да искаш един талант да се съсипе тука, е все едно аз да съм от Вълчидол и да искам едно талантливо дете да остане във Вихър Вълчидол, за да му се радваме....шокираща тъпота
----------------------
не съм чорбар, не съм и от Вълчидол :)

много си прав, но много малко хора тук могат да разберат това, което казваш.
Като например отвратителния и унизителен начин, по който Насо Сираков удължава изтичащи договори.
А да, от Левски съм.

Имате интересна гледна точка, гледната точка на мутрификацията и далаверите. Определено последното изказване на великия ни собственик донякъде подкрепя мнението ви. "Ще сезираме УЕФА" ми звучи по- скоро като "стой тука да ти ... (нещо за майката), щото ако избягаш...". На мен лично малко така ми звучи. И ако по този начин задържаме таланти и развиваме футбола си, нЕма нужда!
Бих искал Антонио да остане, но не по някакъв обвързващ и подмолен начин. Получава се един абсурден оксиморон.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 24 юли 2013 11:21

Момчето е на 17 години и не трябва още да заминава. След две години ще е укрепнал физически, ще е добил повече самочувствие и ще има доста мачове зад гърба си. В момета е 60 кила с мокри дрехи, а за истинските първенства трябват мускули. Удинезе е един от отборите, които прритежават най-сериозен болничен сектор. В него се създават програми за всеки отделен играч и как да се подобри функционалното му състояние. Едва ли в Левски Вутов е бил на някакъв строг режим, едва ли се е хранил правилно с определени неща и дозировки. Не случайно в Италия и Англия има играчи на по-четиридесет години, които играят все още на високо ниво. Затова може би е по-добри Вутов да замине, защото на тази крехка възраст италианските доктори могат да направят от него машина. Другия вариант е да не издържи на натоварването и да се върне, както стана с Попето, Бандаловски и Спас Делев.Кариерата на един футболист е доста кратка и трябва много сериозно да реши, какво да први през годините. Да стане легенда на Левски, като Сираков и Гонзо или да се пробва в чужбина и да успее, като Бербатов и Ицо Стоичков!

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 24 юли 2013 14:52

Каквото и да избере момчето винаги ще е и право и криво. Ако отиде в Удинезе и се провали ще се намерят хора дето да викат видяхте ли бяхме прави. Ако остане и пак се провали пак ще има дето да викат ние бяхме прави. Ако успее и в двата случая пак ще има недоволни затова да си опича акъла и да си преценява сам, а от нас се иска само да го подкрепим. ;)
И само Левски оле

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 юли 2013 17:28

Явно е решил да тръгне по пресните стъпки на Гаджев. Жалко за това момче.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 24 юли 2013 18:43

Кировец написа:Явно е решил да тръгне по пресните стъпки на Гаджев. Жалко за това момче.

Т.е. да премине в Удинезе :?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 юли 2013 20:35

amstel_beer написа:
Кировец написа:Явно е решил да тръгне по пресните стъпки на Гаджев. Жалко за това момче.

Т.е. да премине в Удинезе :?

Т.е. ще го запомним като поредния син талант, който мечтае за трансфер в чужбина. :lol:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 24 юли 2013 20:42

Не се опитвай да мислиш.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 25 юли 2013 08:29

еи,тоя вутов го говорите все едно е меси,нали го гледах-нищо особено,като на мъри бебетата-,,домо,, зетя и ,,копи,,хахаха,дето само той си ги харесва

Върни се в “Левски”