RedeviL написа:Явно все пак е имало хора във въпросния автобус.. Още по-жалко за нашата полиция! Как може по такъв глупав и елемнтарен начин да излагат живота на министри и депутати!?
Ауууу, милите те, горкичките депутати и министри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
RedeviL написа:Явно все пак е имало хора във въпросния автобус.. Още по-жалко за нашата полиция! Как може по такъв глупав и елемнтарен начин да излагат живота на министри и депутати!?
Genius. написа:Болен Левскар написа:Оставка! Оставка! Оставка!
Да се махат, да им е*а майката продажна. Половината във форума се имате за будни хора, а осъждате протеста срещу най-шибаното правителство което сме имали! Охльови мизерни!
НЕ, ТОВА НЕ ГО ПРАВИ ГЕРБ, ТОВА ГО ПРАВИ НАРОДЪТ, ПРОУМЕЙТЕ ГО!!! ГОРД СЪМ С ХОРАТА ПРЕД НС!
Мутрата ли искаш да се върне бе??
Viktor4o_Rs написа:RedeviL написа:Явно все пак е имало хора във въпросния автобус.. Още по-жалко за нашата полиция! Как може по такъв глупав и елемнтарен начин да излагат живота на министри и депутати!?
Ауууу, милите те, горкичките депутати и министри![]()
![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
RedeviL написа:Аз още не мога да проумея как е възможно има-няма хиляда човека да създават такива безредици в центъра на София!? Абсолютно неадекватна полиция!
RedeviL написа:Аз още не мога да проумея как е възможно има-няма хиляда човека да създават такива безредици в центъра на София!? Абсолютно неадекватна полиция!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта