От както Сираков е назначен в националния отбор ме напира да попитам нещо и като че ли му дойде времето. Някой знае ли що за длъжност е директор на националните отбори? Какви са му отговорностите, какви са задълженията му, длъжностната характеристика на тази позиция какво включва?
Видяхме, че гледа отблизо мачовете на националите...видяхме, че и той би вдигнал плакат срещу отбора и ръководството, но нещо друго...?
Наско предложи национален дебат и мисля, че е време да му го дадем
Що за длъжност е "директор на националните отбори"?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Що за длъжност е "директор на националните отбори"?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Ticha
- Контакти:
Re: Някой знае ли...?
Длъжността си е останала още от комунистическо време, какъвто е и впрочем футбола, който показва отбора - демодиран, отегчителен и примитивен.
Re: Някой знае ли...?
Това е една синекурна длъжност,както се казваше по тоталитарно време.За по-младите,нека уточня каква е тази длъжност,ако не знаят и да отговоря на автора на темата в същото време.Значи събрала се е някаква шайка,която води нещо си(в случая БФС),слагат свой човек за селекционер на нац.тим и още по-свой човек,за когото няма какво да прави сред тях и му измислят длъжност като Директор на националния отбор.Със всичките му благинки и привилегии разбира се.И пак по стар обичай от преди 10.XI.ръководните фактори,рядко имат представа с какво се занимават.
Това е накратко.
Това е накратко.
Само Черно море.
Re: Що за длъжност е "директор на националните отбори"?
Време е да бъде сменен целия бардак и да дойде начело човек по образ и подобие на Бойко Борисов, за да започне и футбола ни да се развива. Б. Михайлов е футболния Станишев, а Наско и Мъри са му министрите.

П.П. Б. Михайлов казва - аз поемам отговорността, Стоилов казва - аз поемам отговорността, Сираков казва - всички носим отговорността и отговорността се размива дотолкова, че вече никой не знае какво всъщност означава този израз. И колкото повече хора поемат отговорност, толкова повече тя се размива в израза "колективна безотговорност". Затова и са толкова хора там, в това число поставям и другия "отговорник" Емил Костадинов. И когато им поставят въпроса как точно се поема отговорност, те не знаят вече какъв е "правилният" отговор и понеже медийте са добронамерени и никой от журналистите не доразвива конкретния въпрос, на който всъщност отговора е "подавам си оставката", то този въпрос увисва във въздуха и горкия фен остава излъган.

П.П. Б. Михайлов казва - аз поемам отговорността, Стоилов казва - аз поемам отговорността, Сираков казва - всички носим отговорността и отговорността се размива дотолкова, че вече никой не знае какво всъщност означава този израз. И колкото повече хора поемат отговорност, толкова повече тя се размива в израза "колективна безотговорност". Затова и са толкова хора там, в това число поставям и другия "отговорник" Емил Костадинов. И когато им поставят въпроса как точно се поема отговорност, те не знаят вече какъв е "правилният" отговор и понеже медийте са добронамерени и никой от журналистите не доразвива конкретния въпрос, на който всъщност отговора е "подавам си оставката", то този въпрос увисва във въздуха и горкия фен остава излъган.

Последна промяна от viroglav на 13 окт 2009 12:36, променено общо 2 пъти.
Тази длъжност означава да си клатиш топките и да взимаш много мангизи и да се разкарваш натам насам ,всичко ти се плаща разбира се.Общо взето там нещата са такива;
Ще те подкрепим за БФС ( в случая перуката) а ти после ще ни вземеш на работа ( ж случая насето ).Като целта е да се бавят колкото се може повече,без апсолютно никакво значение дали отборът побеждава или не.Важното е заплатата да върви.
Ще те подкрепим за БФС ( в случая перуката) а ти после ще ни вземеш на работа ( ж случая насето ).Като целта е да се бавят колкото се може повече,без апсолютно никакво значение дали отборът побеждава или не.Важното е заплатата да върви.
Директор на националните отбори = Мениджър по залозите и продажбата на мачове
Който е пропуснал сутринта предаването по БНТ, тук има извадка от него
http://www.sportline.bg/news/46249/%D0% ... 0%B1%D0%B8
Това е било и по негово време 100% и знае как стоят нещата, но и той си е мълчал, което го прави част от играта.
http://www.sportline.bg/news/46249/%D0% ... 0%B1%D0%B8
Това е било и по негово време 100% и знае как стоят нещата, но и той си е мълчал, което го прави част от играта.

Хайде, ако може един държавен бойко борисов ни стига, нека да няма и футболен такъв, молим.
Иначе, тази длъжност е нужна, защото е директор на всички национални отбори - включително и младежите и юношите. Всъщност, до голяма степен това е важната длъжност, не треньора или шефа на бфс. Друг е въпроса, че точно наско не виждам да има място там.
Иначе, тази длъжност е нужна, защото е директор на всички национални отбори - включително и младежите и юношите. Всъщност, до голяма степен това е важната длъжност, не треньора или шефа на бфс. Друг е въпроса, че точно наско не виждам да има място там.
- unist_gp
- Контакти:
Като съкратят още две-три подобни длъжности и ще има пари за чужди специалисти... Наско сираков беше много добър футболист, но като човек е същото лайно като Боби Мих. Аз предлагам, с оглед на дериджето на футбола ни,в БФС да работят само чужденци. От президента на БФС, през шефовете на комисии, през спонсорите до националните селекционери на всички гарнитури. От Гонг може да напишат молба до Министъра на физкултурата и спорта да закрие БФС в сегашния си вид(то и без това е незаконно и невписано в софийския градски съд) и с молба към Блатер и Платини да с еобърнат за създаването на нова структура, подчинена директно към Уефа. Разбира се,искат се малко познания,а не слугинаж,псведокомпетенция и комплексарщина,за да се напишат няколко изречения без грешки на френски или английски и силно се съмнявам,че в новото спортно министерство има някой с толкова мозък
...

tprodanov написа:Хайде, ако може един държавен бойко борисов ни стига, нека да няма и футболен такъв, молим.
В твоя ред на мисли какъв се явява тогава Емил Кодстадинов и каква е неговата длъжност. Не е ли той "отговорник", каквото и да означава това за младежите или юношите, почвам вече да бъркам понятията. И каква е точно характеристиката на длъжността "отговорник" щом си запознат, а ние неграмотните не...