Антонио Вутов остава в Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Антонио Вутов остава в Левски
До вечерта на 31.08 никой от Левски не може да каже нищо със сигурност!
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- amstel_beer
- Контакти:
Re: Левски и Сираков хвърлят сили, за да задържат Антонио Вутов
onegavon написа:pumpo написа:bayo написа:Най-доброто решение за Вутов е да премине в...ЦСКА.
Хем ще играе по-редовно от сега, хем ще направи добър трансфер в чужбина. Само ЦСКА умеят да си налагат и продават талантите в големи клубове...иначе вй го де е Коджаелиспор, Газиантеп...
Поредният индивид живеещ 10-15 години години назад. Нищо хубаво няма в момента в ЦСКА, няма и да има при втората ера "Томов" Майсторе, напиши последния голям трансфер на ЦСКА, да прочетем всички във форума?
Последният е на Мораес в Металург за 1 600 000 евро.Това стана миналото лято .Свалиха го от самолета преди мача с Мура.
1.760.000 £ се равнява на 2 милиона евро

- amstel_beer
- Контакти:
nasko75 написа:Няма никакво съмнение, че Вутов трябваше да замине, но е ясно, че е имало натиск и то от няколко страни. Първо - Танев му е мениджър, а те със Сираков са.....знаете как. Второ, тия клубове (големите) винаги имат мутри за натиск, които са на разположение.
искам да ви питам, някой замисли ли се защо Стефан велков отказал (!!!!) на Наполи? При условие, че скаут на клуба лично е дошъл да го взима? 100 на 100 е имало натиск и дори заплахи към семейството...за Вутов не съм сигурен, че е било кой знае колко по-различно
но е ясно, че тук няма как да се развие..и да се развива, то ще е до едно ниво и после стоп. Първо - кой ще го развие тука? момчето е хърбаво, трябва му специален фитнес план, за да качи килограми. Второ - като качиш килограми, трябва да запазиш техниката, движението, обръщането, резкия старт. Шото едно е така, друго е с 5 кг мускули повече да си същия
Трето - какъв отбор е Левски и къде ще се предлага нататък? Левски е един посредствен и слаб отбор, който не може да бие никой, а когато бие - съдиите доста сериозно им помагат. Не играе и в Европа...
четвърто - срещу кого ще играе? срещу Любимец и локо София ли ще се развива? Ами по-добре да отиде в Сивасспор, поне ще играе срещу Фенер и срещу Галатасарай...и интересът е по-голям
пето - на кого да бъде герой тука? На дрогите от Сектор Б или на форумните фенове, сериозно ли е тва???
шесто - да си фен на Левски и да искаш един талант да се съсипе тука, е все едно аз да съм от Вълчидол и да искам едно талантливо дете да остане във Вихър Вълчидол, за да му се радваме....шокираща тъпота
----------------------
не съм чорбар, не съм и от Вълчидол
Що не отидеш да го кажеш това на Мариян Христов, да ти се изсмее в лицето бе, разбирач?!

-
- Контакти:
Gong.bg
Смешно (поредно) изказване на казахстанския клоун. ФИФА и УЕФА няма за какво да се намесват - нашите закони са такива. "Шефа" на БФС - нелегитимен. Утвърден футболист в българското първенство няма как да се случи. А пък за отбор, който Левски са били - веднъж само. От тогава все ги бият разни скиори, трактористи и т.н.
Личното ми мнение е, че момчето трябва да иде в Италия. Има повече акъл от Божинов, и си мисля, че ще успее. Тук е изключено, независимо дали в ЦСКА, Левски, Литекс и т.н. Име и представяне се прави в евромачовете, а напоследък повече от два мача в тях на сезон е трудно за българските отбори...
Собственикът на Левски Тодор Батков изрази категорична позиция, че Антонио Вутов ще остане на Герена.
„Антонио е част от Левски и се подготвя с отбора. Ние сме сезирали ФИФА и УЕФА, а също и шефа на Българския футболен съюз. Готови сме на тотална война, някой ще си го получи. Антонио ще играе в Левски, ще стане утвърден футболист и после ще отиде в чужбина. Няма да ходи във втория отбор на някакъв клуб, който ние сме били. Направихме достатъчно, говорихме с него няколко пъти, както и с родителите му“, категоричен бе собственикът на сините.
Смешно (поредно) изказване на казахстанския клоун. ФИФА и УЕФА няма за какво да се намесват - нашите закони са такива. "Шефа" на БФС - нелегитимен. Утвърден футболист в българското първенство няма как да се случи. А пък за отбор, който Левски са били - веднъж само. От тогава все ги бият разни скиори, трактористи и т.н.
Личното ми мнение е, че момчето трябва да иде в Италия. Има повече акъл от Божинов, и си мисля, че ще успее. Тук е изключено, независимо дали в ЦСКА, Левски, Литекс и т.н. Име и представяне се прави в евромачовете, а напоследък повече от два мача в тях на сезон е трудно за българските отбори...
Понеже на 17год. Тонев и Гошко Миланов се скъсаха да играят евромачове, нали....
-
- Контакти:
TodorT написа:Понеже на 17год. Тонев и Гошко Миланов се скъсаха да играят евромачове, нали....
Две изключения. Бягах от това, но щом искаш - и двете изключения не са в синьо. А и не бяха на по 17 г.
nasko75 написа:Няма никакво съмнение, че Вутов трябваше да замине, но е ясно, че е имало натиск и то от няколко страни. Първо - Танев му е мениджър, а те със Сираков са.....знаете как. Второ, тия клубове (големите) винаги имат мутри за натиск, които са на разположение.
искам да ви питам, някой замисли ли се защо Стефан велков отказал (!!!!) на Наполи? При условие, че скаут на клуба лично е дошъл да го взима? 100 на 100 е имало натиск и дори заплахи към семейството...за Вутов не съм сигурен, че е било кой знае колко по-различно
но е ясно, че тук няма как да се развие..и да се развива, то ще е до едно ниво и после стоп. Първо - кой ще го развие тука? момчето е хърбаво, трябва му специален фитнес план, за да качи килограми. Второ - като качиш килограми, трябва да запазиш техниката, движението, обръщането, резкия старт. Шото едно е така, друго е с 5 кг мускули повече да си същия
Трето - какъв отбор е Левски и къде ще се предлага нататък? Левски е един посредствен и слаб отбор, който не може да бие никой, а когато бие - съдиите доста сериозно им помагат. Не играе и в Европа...
четвърто - срещу кого ще играе? срещу Любимец и локо София ли ще се развива? Ами по-добре да отиде в Сивасспор, поне ще играе срещу Фенер и срещу Галатасарай...и интересът е по-голям
пето - на кого да бъде герой тука? На дрогите от Сектор Б или на форумните фенове, сериозно ли е тва???
шесто - да си фен на Левски и да искаш един талант да се съсипе тука, е все едно аз да съм от Вълчидол и да искам едно талантливо дете да остане във Вихър Вълчидол, за да му се радваме....шокираща тъпота
----------------------
не съм чорбар, не съм и от Вълчидол
Не знам откъде си, но аз не познавам български играч, който да е станал звезда в чужбина, без да се е наложил вече у нас. Дори тези послединте по-калсни - Бербатов, Стилиян и Мартин, които излязоха на по 19 години, вече бяха титляри в ЦСКА, а Бербатов беше и голмайстор, двамата със Стилиян бяха и вече станали национали. Всичко останало тръгнало от чужбина до никъде ни стигна, даже и Божинов, който е най-успелия сред тях.
Не съм чел мението на никого, ако е идентично с мнението на другиго, моля да бъда извинен, но мисля, че това е пътя. Ако в този момент Левски се пребори за Вутов, това за мен ще даде старта на ново начало. Начало към успехите на Левски и създаването на новите легенди на клуба. съжалявам, че звучи леко остаряло, но ние левскарите си знаем, как и откъде е изграден нашия тим. Само Левски и с Вутов напред, по този начин ще имаме новите Гунди, Сираков и всички други герои.
Колко теми има за Вутов, тва няква нова ли е или е смесена с другите?
В смисъл

stefani написа:До вечерта на 31.08 никой от Левски не може да каже нищо със сигурност!
В смисъл

...
Foreigner написа:Колко теми има за Вутов, тва няква нова ли е или е смесена с другите?stefani написа:До вечерта на 31.08 никой от Левски не може да каже нищо със сигурност!
В смисъл![]()
![]()
Вутов може да си тръгне по всяко време, докато няма професионален договор.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...