Ето така се играе за емблемата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Chelsea SMile

Re: Нашите въпроси,чрез Т.Русев и Сашо Диков

Мнениеот Chelsea SMile » 13 окт 2009 11:05

абе хора.... даите да се събереме една група анти-тодор батков .. със знаме с всичко.. както си му е реда.. да ходиме всеки мач в сектор А и да унижаваме комунистическата свиня.... и когато доиде гугутката за просо.. да го храниме , както по добава!... да видиме платените фенове , ще имат ли смелост да нападнат 20-30 истински Левскари от сектор А... щото е от такива въпроси да си задаваме ми писна вече.... нема никаф смисъл.. тея са загубили всички облика на човек.. като ги почнеш от перуката и ръководството на футбола ... после минеш през БОК и клептоманката костадинова... щангите... и тн... та до изруда батков.....
помните ли знамето "БЕЗ БИТКА НЯМА ПОБЕДА" .. е хаиде... време разделно настана!
I am a blueheart, loyal and true,i'm proud to wear the white and blue, strong as a rock with standards high,i'll follow the CHELSEA til the day i die.....

abcd
Контакти:

Re: Искаме ли Кривия в Левски?

Мнениеот abcd » 13 окт 2009 11:05

Твърдо "НЕ". Намеренията му не са искрени. Знам нещо, което не мога да изложа тук във форума.

BluMana
Контакти:

Мнениеот BluMana » 13 окт 2009 11:10

Пичове, по принцип кривия ни е нужен, но няма да го вземат заради Иовов и другите чичковци в отбора.
Защото кривия ще е конкуренция, именно на тях, и това няма да се окаже никак градивно.
Иначе съм за, но кого ще трябва да махнат?
Защото с него се събират много ветерани и това не е на добре.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 окт 2009 11:12

abcd написа:Твърдо "НЕ". Намеренията му не са искрени. Знам нещо, което не мога да изложа тук във форума.

Ами давай......казвай.....аз съм за,Сашето е опитен играч.И има с какво да помогне на Левски.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 13 окт 2009 11:16

НЕ

В момента нямаме нужда от още един футболист в преклонна възраст. Когато Наско и Мъри го искаха преди няколко години той отказа да се върне за да поиграе още половин сезон в турция тогава беше необходим сега не е. На неговия пост има вече двама като единия е на същата възраст (Бардон) и ми се струва че той е по добър пример за младите в отбора.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 13 окт 2009 11:17

е то остава и да не го искате. :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Chelsea SMile

Мнениеот Chelsea SMile » 13 окт 2009 11:18

metodito написа:Искаме ли Кривия в Левски
Остава Бардон, Тасевски и Гаджев. Хайде сега, от кой е по-добър Александров, че аз не се сещам?

Копеленце на колко години си? ... помниш ли мачовете на Сашо с кочината? помниш ли мачовете на Сашо с Ювентус? ...помниш ли ,че миналата година бе избран за футболист номер 1 в А-група?... помниш ли ,че през 99-та бе избран за футболист номер 1 на България? ... помниш ли ,че тая година ни направи шампиони? помниш ли ,че тая година ни взе 2 точки във Варна? .,,, помниш ли голът му от миналата година е евротурнирите? тея 3-мата дето си ги изброил могат само да му лъскат обувките.....
I am a blueheart, loyal and true,i'm proud to wear the white and blue, strong as a rock with standards high,i'll follow the CHELSEA til the day i die.....

Потребителски аватар
Chelsea SMile

Мнениеот Chelsea SMile » 13 окт 2009 11:23

Абе кои всъщност сте вие бе? кои сте вие да казвате дали е нужен или ненужен на отбора? ... момчето има сърце и идва без пари... футболист номер 1 на А група.... за кво ми е да гледам .. Генчовци, Хичовци и разни други дрисльовци ... тоя човек е гений и идва без пари ... а некви идиоти тук ме обеждават ,че не ставал..... и стига с тея години бе ... милан станаха еврошампион с отбор , които имаше средна възраст от 34 години... точно толкова на колкото е САшо в момента..... деиби и дървените тикви български сте !

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 13 окт 2009 11:33

е нали някаде трябжа да ритат пенсиите :mrgreen:

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 13 окт 2009 11:35

е нали някаде трябжа да ритат пенсиите :mrgreen:

Върни се в “Левски”