boristzanev написа:Братски отбори ли?!?!?! Кое им е братското, като Локо-то прецакаха Левски в последните години много пъти? Само се чудите какво да пишете...
Братски с Левски-фенове. братски с ЦСКА - собственик. хубава работа ама...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boristzanev написа:Братски отбори ли?!?!?! Кое им е братското, като Локо-то прецакаха Левски в последните години много пъти? Само се чудите какво да пишете...
ralka_levskarka написа:Очаквам победа за Левски!
предлагаме следната организация за мача с Локомотив Пловдив:
bnborisov написа:Братски с Левски-фенове. братски с ЦСКА - собственик. хубава работа ама...
Могилката написа:ralka_levskarka написа:Очаквам победа за Левски!
предлагаме следната организация за мача с Локомотив Пловдив:
Теб като те зацафарят по Физическо, майка ти в гаража ли те затваря?
Аре стига сме се сърдили, голям зор голямо чудо. Ако не ви се подкрепя отбора изобщо не стъпвайте ни в Б, ни във В.
Дай да те питам ти мачовете с Олимпия в кой сектор ги гледа? А тоя с Глазгоу? Не беше ли в същия сектор както срещу Лодогорец така и с евреите?
Единни били! Единни маи ас!
ralka_levskarka написа:Болен ли си, какъв си? Тва е от НКП. Не съм си го измислила аз.
Могилката написа:ralka_levskarka написа:Болен ли си, какъв си? Тва е от НКП. Не съм си го измислила аз.
Аз да не метам боб, че да знам кое е твое мнение и кое на НКП. Така си го постнала все едно си е твое виждане някакво.
Bourgas написа:Колега, не се ядосвай, вече е модерно да си фен във фейсбукИначе на малко хора им дреме къде и кога сме си изживявали най-запомнящите моменти с любимия отбор. Дали с Горно Надолнище или с Барселона, всеки си има момент. И хич пък не мога да си представя някой да ми забрани да ходя да гледам моя отбор, да викам и да скачам. Айде Холанд!
ralka_levskarka написа:Могилката написа:ralka_levskarka написа:Аз и тема съм пуснала, това от НКП и във фейсбук си го има вече, ама вярно, че тук ей така резко се почва да се плюе без да се знае.
Могилката написа:ralka_levskarka написа:Могилката написа:ralka_levskarka написа:Аз и тема съм пуснала, това от НКП и във фейсбук си го има вече, ама вярно, че тук ей така резко се почва да се плюе без да се знае.
Нямам нищо против теб. Просто не ме интересуват НКП-та и подобни организации. И с Голди се познавам от хиляда години и никога не му е минавало през акъла да ме агитира за някакво членство или какво и да е.
А сега като го гледам тоя душипилец Гугутката се чудя как го търпите сред вас в сектор Б.
Извинявай ако съм те засегнал с нещо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта