Няма никакво съмнение, че Вутов трябваше да замине, но е ясно, че е имало натиск и то от няколко страни. Първо - Танев му е мениджър, а те със Сираков са.....знаете как. Второ, тия клубове (големите) винаги имат мутри за натиск, които са на разположение.
искам да ви питам, някой замисли ли се защо Стефан велков отказал (!!!!) на Наполи? При условие, че скаут на клуба лично е дошъл да го взима? 100 на 100 е имало натиск и дори заплахи към семейството...за Вутов не съм сигурен, че е било кой знае колко по-различно
но е ясно, че тук няма как да се развие..и да се развива, то ще е до едно ниво и после стоп. Първо - кой ще го развие тука? момчето е хърбаво, трябва му специален фитнес план, за да качи килограми. Второ - като качиш килограми, трябва да запазиш техниката, движението, обръщането, резкия старт. Шото едно е така, друго е с 5 кг мускули повече да си същия
Трето - какъв отбор е Левски и къде ще се предлага нататък? Левски е един посредствен и слаб отбор, който не може да бие никой, а когато бие - съдиите доста сериозно им помагат. Не играе и в Европа...
четвърто - срещу кого ще играе? срещу Любимец и локо София ли ще се развива? Ами по-добре да отиде в Сивасспор, поне ще играе срещу Фенер и срещу Галатасарай...и интересът е по-голям
пето - на кого да бъде герой тука? На дрогите от Сектор Б или на форумните фенове, сериозно ли е тва???
шесто - да си фен на Левски и да искаш един талант да се съсипе тука, е все едно аз да съм от Вълчидол и да искам едно талантливо дете да остане във Вихър Вълчидол, за да му се радваме....шокираща тъпота
----------------------
не съм чорбар, не съм и от Вълчидол