Напълно съм съгласен с Pro-European.
Принципно не се знаят точните параметри на предложението, но ако е в рамките на нормалното за 17 годишно момче, то според мен оставането му в България е огромна грешка. Няма значение тук Левски или ЦСКА или ЛУдогорец. Ако някой има големи цели във футболната си кариера на секундата трябва да изчезне от тук, а не да остава с някакви химерични идеи да става легенда и т.н.
Успех на младежа и ако случайно пуска по едно око на форума – момче, стягай куфарчето и бягай от блатото на посредствеността!
Антонио Вутов остава в Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Антонио Вутов остава в Левски
Pro-European написа:Ще играе добре за националния после и така косвено ще се реваншира пред сините фенове. Ако въобще думата реванш има място тук.
Боли ме **** дали ще играе в националния и какво ще прави в него. Също ми е все тая какво ще прави един играч извън Левски. Аз съм фен на Левски, а не на Пенчо или Иванчо. Интересува ме какво правят съответните играчи в Левски и за Левски. След това и златна топка да вземе някой... кво значение има?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Pro-European
- Контакти:
SMITH написа:Напълно съм съгласен с Pro-European.
Принципно не се знаят точните параметри на предложението, но ако е в рамките на нормалното за 17 годишно момче, то според мен оставането му в България е огромна грешка. Няма значение тук Левски или ЦСКА или ЛУдогорец. Ако някой има големи цели във футболната си кариера на секундата трябва да изчезне от тук, а не да остава с някакви химерични идеи да става легенда и т.н.
Успех на младежа и ако случайно пуска по едно око на форума – момче, стягай куфарчето и бягай от блатото на посредствеността!
е ти си съгласен ама ще се появи някой да ме размаже и да каже - абе какъв си ти, меркантилен и подобни неща

Не е за парите (само) тук, а за таланта и как да бъде развит, без референция към светлото бъдеще, а сега. А и за парите да беше - пак нЕма лошо.
Авторът на темата: Ще спре ли..
Искам младите ни таланти да останат тук в БГ! Пита ли някой феновете какво им е като им вземат най-добрите играчи!? Това е геноцид. Стига с тая мантра да отидели в чужбина, но видите ли щели да играят в националния! Домовчийски като го взеха, че какво? А Манолев? И ред други. Защо не направим така, че нашите футболисти да играят тук на високо ниво и да взимаме ние чуждите таланти!? Както прави Турция. Един ден БГ ще се вдигне като стандарт и тогава турският модел може да бъде приложен.
Язък за момчето!
В Европа играчите на 20-22г. са част от гръбнака на отбора, в България до 25г. ги броим още за "надежди"!
В Европа играчите на 20-22г. са част от гръбнака на отбора, в България до 25г. ги броим още за "надежди"!

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Искрено се надявам това момче да се развива, явно има качества. Независимо дали в Левски или навън, рано или късно. ЦСКА не прибърза с продажбите на Иванов и Тонев например.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
-
- Контакти:
Младите таланти трябва да си оставят в България,докато станат добри футболисти.Добра новина за Левски и българският футбол.Правилен ход на родителите му.Илиев също е переспективен вратар и дано някой второразряден европейски отбор не му размъти главата.Но и алчните собственици на българските отбори не изспускат момента да се опаричат,непредвиждайки че след време подопечените им могат да повишат цената си.Всеки от тях хвали модела на Литекс,но не рискува да го повтори .
Радвам се, че остава. Дано ръководството не изневери на обещанията си и дано да имаме истински ОТБОР, който да развива талантите си.
щом остава сега, значи така е било писано! След година или две Вутов ще бъде на друго ниво и може да е в друг отбор, по- силен от Удинезе!
Късмет и успех!
щом остава сега, значи така е било писано! След година или две Вутов ще бъде на друго ниво и може да е в друг отбор, по- силен от Удинезе!
Късмет и успех!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
Напълно съм съгласен с Thsmith и Iso24. За мен е много добра новина че остава. Омръзна ми Левски да е гара разпределителна. Трябва да бъде консуматор на най-големите таланти у нас, а защо не и в региона. А ако ги създава какво по-хубаво от това?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Trueplayer
- Контакти:
Жалко за момчето, но явно и той като Спасчо Делев ще си остане вечния талант.