wu_dnica написа:Ама били излезли слухове,ама той бил казал,че иска да се махне,само едно бла бла чувам.Нещо сигурно чуло ли се е за някой от двамата....май не а? Хендерсън така и не могат да му намерят мястот (ако изобщо има такова),така че ако се наложи и БР му каже и дефанзивен ще стане и водоноска даже,той поне е с голямо сърце.Значи Ериксен играе по-напред от халфовата,ама не е и атакуващ...бре коя ли е тази нова позиция.Не съм бил информиран ли,сигурен съм че като половината си му гледал само клипове,така че не ми обяснявай къде играе,а ако се вземе ще е именно на мястото на Джерард(по-точно алтернатива),което значи че ще помага на дефенза повече.Защото как ги виждаш двамата с Коутинио ,а Стивън резерва??? Сега в контролите къде играе Коути а? Тъкмо си го готвят мейкър,в течение на играта всеки се озовава на друга позиция ,НО той е нашия архитект.И не на последно ти как си мислиш че Кико ще пасне веднага и ще вземе диригентската палка предвид наличието на Коути и Джири ....да не мислиш че всеки пасва като малкия от раз.....мислителю?
Ти ме уби просто.

Сега ще ти обясня бявно като на такъв.

Ериксен е халф, който може да играе на почти всички позиции в центъра и дори да се изтегля на крилото ако се наложи само не играе дефанзивен халф. Което значи, че може да играе и като атакуващ халф. И слагаме го него атакуващ халф, а Коутиньо по крилото. Сега да се върнем малко по-назад към последните мачове от миналия сезон и първата контрола. При последните мачове от сезона Хендерсън играеше акатуващ халф, а Коутиньо беше по крилото. Поне така започвахме. Обаче в хода на мача двамата си сменяха много местата като объркваха противниковата защита. В първата конторла Ибе играеше по крилото, а Коутиньо атакуващ халф. Тогава двамата с Ибе също от време на време си сменяха местата, но тогава повече Коутиньо си сменяше мястото с Хендерсън, което правеше Коутиньо на моменти плеймейкър, а Хендо атакуващ халф, макар и да не се получи добре за Хендо. И сега да се върна на Ериксен. Нека си представим следната схема: Джерард плеймейкър, Коутиньо крило, Ериксен атакуващ халф. Както споменах на Ериксен не му е проблем да играе на всяка една от тези позиции. За Коутиньо също стана ясно, че може и на трите. По принцип "Джири"

също преди можеше да играе и на трите позиции, но пък сега като остаря загуби част от бързината си и не мисля, че ще може цял мач да се включва в ротациите на Ериксен и Коутиньо, но спокойно може да се включва в тях първите 15 минути, от където по-лесно да се вкара гол и да ни тръгне по-добре играта. Така Коутиньо ще може да играе на 3 позиции в мача крило, атакуващ халф и плеймейкър, което правеше в края на миналия сезон и в конторолите. Ериксен също ще може да играе на тези три позиции и Джерард ивентуално, ама там не е много сигурно така, че може и да не се пробва много, много. Ама стига за сега. С таква схема Коутиньо-Ериксен в атакуващ план хем се използват качествата на Коутиньо като атакуващ халф, хем се решава проблема с крилото, хем ще има повече ключови пасове към нападателя, защото и двамата Коутиньо и Ериксен правят много асистенции. Сега за защитниците. Коатес излезе и в прав текст каза, че иска да напусне и да отиде някъде където получава повече шансове. Не знам какво повече трябва да стане... Шкъртел и той беше дал едно интервю, преди Брендо да каже, че е сколнен да му даде втори шанс, в което ясно намекна, че не иска да е резерва и иска да играе и можеш да си сигурен, че ако се купи още един централен защитник, Шкъртел веднага ще си поиска трансфера. Така че като не си информиран недей да лаеш много.

[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]