Стоилов: Скоро ще стигнем до урната на Лихтенщайн и Малта

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Стоилов: Скоро ще стигнем до урната на Лихтенщайн и Малта

Мнениеот milen.hristov » 12 окт 2009 23:22

garfild8 написа:dromihait,Мъри ме накара да претръпна и да не се ядосвам на националния тим и сега гледам по малко от мачовете на отбора след хикса с Ейре тук.Онзи ден гледах само първото полувреме и самия край на мача.Видях разочарованието на нашите фенове,които бяха там и ми стана мъчно за тях.Отделили са част от парите си,драха гърлата си и накрая Бостанджията им се изплю в лицето,образно казано.Нямаш ли,срам и жал към тези фенове,които още вярваха в теб и отбора ти и отидоха да те подкрепят наживо бе,кратуно жалка и нещастна и да се махнеш от отбора,заедно с Наско и да си идеш на село при дините.

Каква е тая вяря в теб и отбора като преди началото на мача издигат плакат против теб,е няма как да ми ежал за тия

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 окт 2009 23:52

Кога издигнаха плаката,че не видях?През второто полувреме ако е,съм съгласен.Но дори и да си прав,всичките ли издигнаха плакати?До един.

Каква е тая вяря в теб и отбора като преди началото на мача издигат плакат против теб,е няма как да ми ежал за тия[/quote]
Освен това виждам,че го защитавате основно левскари.Добре,ама защо не помисли за останалите фенове?В момента Мъри обира народния вот като Станишев,преди изборите и пак му ближете краката.
Само Черно море.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 окт 2009 23:59

garfild8 написа:Кога издигнаха плаката,че не видях?През второто полувреме ако е,съм съгласен.Но дори и да си прав,всичките ли издигнаха плакати?До един.

Каква е тая вяря в теб и отбора като преди началото на мача издигат плакат против теб,е няма как да ми ежал за тия

Освен това виждам,че го защитавате основно левскари.Добре,ама защо не помисли за останалите фенове?В момента Мъри обира народния вот като Станишев,преди изборите и пак му ближете краката.[/quote]
С едно нещо съм съгласен с теб,ако имаш малко чест и достойнтво си подаваш сам оставката пък ако не тия приемат,продължаваш.
п.. Същото важи и за директора

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 13 окт 2009 00:04

Освен това виждам,че го защитавате основно левскари.Добре,ама защо не помисли за останалите фенове?В момента Мъри обира народния вот като Станишев,преди изборите и пак му ближете краката.[/quote]
С едно нещо съм съгласен с теб,ако имаш малко чест и достойнтво си подаваш сам оставката пък ако не тия приемат,продължаваш.
п.. Същото важи и за директора[/quote]
Ей,това исках да чуя.Останалото е наглост от страна на Мъри и Наско и това дразни още повече.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 13 окт 2009 08:00

Снощи писах половин час в темата и накрая ми се скапа компа... Затова ще съм кратък: Мъри /закрилян от Сираков/е скапан лаком за слава селяндур, без капка достойнство и морал, без грам реална преценка за своята некадърност! :mrgreen: След като затри играта на "Левски" иска да дозатрие и националният отбор, защото му дават възможност дребни далавераджии като Михайлов и Лечков... Абеее, що не си... :evil: :evil: :evil:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 13 окт 2009 12:15

Време е да бъде сменен целия бардак и да дойде начело човек по образ и подобие на Бойко Борисов, за да започне и футбола ни да се развива. Б. Михайлов е футболния Станишев, а Наско и Мъри са му министрите. :idea: 8-)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 13 окт 2009 12:20

viroglav написа:Време е да бъде сменен целия бардак и да дойде начело човек по образ и подобие на Бойко Борисов, за да започне и футбола ни да се развива. Б. Михайлов е футболния Станишев, а Наско и Мъри са му министрите. :idea: 8-)

Браво viroglav,че доразви идеята ми,че Мъри обира народния вот като Станишев по изборите.Много точна аналогия от твоя страна.Евала.
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”