ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ИМА РЕАЛЕН КУПУВАЧ ЗА ОТБОРА!!!
Незнам , аз наистина няма да мога да спя.... А какво толкова ще става утре ? Я подшушни малко ... , ако не тук- на ЛС..
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Днес е вече вторник до другия вторник ще е много интересно!
А, ако ще си шушнете на ЛС - няма да ви казвам наздраве
ПРАЗНУВАМЕ ПОБЕДАТА СЕГААА...

ПРАЗНУВАМЕ ПОБЕДАТА СЕГААА...
Няма нищо на лично, нито тук повече нека всичко си излезне от хората, толкова сме чакали ще изчакаме и още малко.
Don Rumen написа:Няма нищо на лично, нито тук повече нека всичко си излезне от хората, толкова сме чакали ще изчакаме и още малко.
Шегувам се

- За подобряване на храносмилането - пия бира. При отсъствие на апетит - пия бяло вино. При ниско кръвно - пия червено вино, а при високо - коняк. Ако имам ангина - пия ракия… - А вода? - Такава болест още не съм имал… Да пием за победата каквото има!
Ами аз имам някакви проблеми с гърлото, преди малко виках от радост, затова бърбън вместо ракия
НАЗДРАВЕ!!!

Потвърждавам казаното от пича в началото. Наистина са подготвили и изненади от спонсорите (тука не броя плащанията, които трябва да са си регулярни, а не "изненади") за мача с ЦСКА. Не се обявяват още тъй като има технически момент по пристигането им на време. Идеята е да стане истински празник на трибуните. Този път наистина всичко ще се реши веднъж завинаги.
- PLOVDIV PEE 1912
Да ,мисля ,че нещата ще си дойдат на мястото.Познавам автора на темата и мисля ,че всичко е наред.
- PLOVDIV PEE 1912
Ох Боже,как ще хода на работа сега............