Тъжната истина за БГ-футбола!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Re: Тъжната истина за БГ-футбола!!!

Мнениеот ivan40 » 22 юли 2013 21:45

Paincho написа:
Tribune East 1912 написа:Темата трябва да се казва "тъжната истина за софийския футбол". В момента футболът е изцяло в провинцията, вижда се и от резултатите, влагането на средства в стадиони и бази, както и в посещението на мачовете. Тази година очаквам да няма софийски отбор в топ3 :twisted:

Готов съм да се хвана на бас, че ще има минимум един отбор, ако не и два. Очаквайте краха на "правилния" футбол още тази седмица! :twisted: :twisted:

Аз пък не ти пожелавам инфаркт :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 22 юли 2013 21:45

Истината е, че няма пари нито за развитие на децата, нито за класни чужденци.
...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 юли 2013 21:46

zlatan написа:Каква е рецептата за Бг-футбола АЗ НАИСТИНА НЕ ЗНАМ.

Рецептата е много пари ! За жалост при нас ги няма и за това вечно ще сме си на това ниво ! Ще има епизодични проблясъци и толкова ! За жалост футбола се превърна в най комерсиалния спорт и като няма кинти , няма и успехи :roll:

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 22 юли 2013 21:47

Paincho написа:
damyanov1963 написа:
samatoranaga написа:Наистина е много тъжно и единствената птичка засега е Ботев Пловдив. Колкото и да подценявате казахстанският футбол противникът на Ботев например имаше многократно по голям бюджет от този на Ботев, стадион за 200 милиона и въпреки това Ботев победи. Лошото наистина е, че отбори като Левски например вече няколко години не могат да се съвземат и затъват все повече и повече. Двубоят със средняка от Казахстан бе показен за всичко. Вчера се видя и как Ботев само два дни след евромача си победи сините без да се напряга, а само с класа.

И с човек повече от 35-та мин. + фактора домакинство и Левски без публика и треньор, само 2:1 на мъка, и то след като останаха с човек повече - никак не е добре за Ботев...

+1 А ако на Неделев не му бе потръгнала играта щеше като нищо да загубят мача.

Ако не бяхме изморени с колко щяхме да ви рапорим,А :?:

Paincho
Контакти:

Мнениеот Paincho » 22 юли 2013 21:48

ivan40 написа:
Paincho написа:
Tribune East 1912 написа:Темата трябва да се казва "тъжната истина за софийския футбол". В момента футболът е изцяло в провинцията, вижда се и от резултатите, влагането на средства в стадиони и бази, както и в посещението на мачовете. Тази година очаквам да няма софийски отбор в топ3 :twisted:

Готов съм да се хвана на бас, че ще има минимум един отбор, ако не и два. Очаквайте краха на "правилния" футбол още тази седмица! :twisted: :twisted:

Благодаря много! Тамън се изплаших, че ще ми пожелаеш инфаркт. :roll: Спаси ми живота, буквално! 8-)

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 22 юли 2013 21:49

zlatan написа:
вессо не бе човек спри с това разделение.Софийските отбори са адски зле,но погледни реално с трите отбора които наистина играят що годе някъв футбол.
Не умаловажавам успеха на Ботев,но помисли човек Жрински бяха равностойни на канарите,а там говорим за 2000 евро.

Май ти искаш да изкараш Ботев на вашето ниво като пишеш вече няколко пъти само как тия дето Ботев играли с тях взимали 2000 евро. Темата ти прозира отвсякъде. Тия и 2 лева да взимат другите дето отнесоха петица взимаха по над 20000. Вашите и те взимат по 10000, но вчера си ви бихме без да се напрягаме само с ден почивка и никой и не се е съмнявал на стадиона в това, а вашите звезди почиваха, пък ръководителите ви цяла седмица интриги плетяха. И с човек повече и с човек по малко си ви отнасяхме като куцо пиле. Просто не сте фактор. Единствената ви утеха вече ще е да търсите под вола теле. Вижте се вчера имахте 10 човека публика, а Ботев във В група имаше по 10000. Това НИКОГА не може да го направите. Появи се конкуренция и вместо да станете по силни вие огънахте колена, защото сте свикнали всичко наготово.
Футболът ни е жалък от над десет години, ПРОСТО ВИЕ ЧАК СЕГА СЕ УСЕТИХТЕ, че Левски е един абсолютен средняк в България ако не са другите начини и ревнахте, че нямало футбол. Е има, ама не е в София явно. Другото, което ми прави впечатление е, че сред много голяма част от вас вече се е зародил комплекс спрямо тимове от провинцията които ви бият. Това е нормално и колкото по бързо разберете и това толкова по добре за вас. Лесните титли са насадили в играчи и феновете ви едни очаквания които няма как да са вечни и трагедиите които сега правите го доказват.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 юли 2013 21:50

Paincho написа:
damyanov1963 написа:
samatoranaga написа:Наистина е много тъжно и единствената птичка засега е Ботев Пловдив. Колкото и да подценявате казахстанският футбол противникът на Ботев например имаше многократно по голям бюджет от този на Ботев, стадион за 200 милиона и въпреки това Ботев победи. Лошото наистина е, че отбори като Левски например вече няколко години не могат да се съвземат и затъват все повече и повече. Двубоят със средняка от Казахстан бе показен за всичко. Вчера се видя и как Ботев само два дни след евромача си победи сините без да се напряга, а само с класа.

И с човек повече от 35-та мин. + фактора домакинство и Левски без публика и треньор, само 2:1 на мъка, и то след като останаха с човек повече - никак не е добре за Ботев...

Ако .... :lol: :lol: А ако Огнянов , Бобан , Домо бяха вкарали :lol: :lol: ФАКТ Е че се отървахте с най-малкото което можеше ;)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 юли 2013 21:52

Paincho написа:
damyanov1963 написа:

То добре, че Веско Минев направи най-силното си изпълнение на терена от както е футболист, та обърна мача, иначе на Неделев можеше и да не му тръгне.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 22 юли 2013 21:52

Уважаеми,фенове!Нашата любима България е най-бедната държава в ЕС. Нашите богаташи и спонсори са измислица и са с парите на един средняк в ЕС.Те просто разиграват пред нас,че са някакви-ама не са !!!Крадците в България ,които държат големите средства на страната не биха дали и стотинка за футбола , а и вообще нехаят за България,футбол,фенове ,народ.Те са в света на международните крадци и са безродственици.Не се чудете защо сме толкова зле с футбола и десетки спортове с които сме били на световно ниво.Волейбола е изключение и то защото всички добри волейболисти играят в чужбина и не държат на заплащането във федерацията.Берое ги крепи обичта на хората в град Стара Загора,Ботев също е с голяма обич от феновете си,Левски трябва да спре да е малтретиран от своята публика,дано същото го разберат феновете и на ЦСКА.В момента футбола се крепи на нас феновете,нашата обич и признателност карат тези момчета да играят.Не бъдете крайни в желанията си,не обиждайте играчите си,обичайте ги така както обичате играта-футбол!!!! :)

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 22 юли 2013 21:53

Paincho написа:
ivan40 написа:
Paincho написа:

Благодаря много! Тамън се изплаших, че ще ми пожелаеш инфаркт. :roll: Спаси ми живота, буквално! 8-)

Ами да карай го по леко ,живота е прикрасен :!: :roll:

Върни се в “Национален отбор”