ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ИМА РЕАЛЕН КУПУВАЧ ЗА ОТБОРА!!!
Позволих си да копна горния пост от независимия, за да се тушират някои недоразумения. Повечето от вас познавате Ветерани, така че... просто не се влияйте толкова много от писаниците по медиите...
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!
Ако знаеш как се чувствам......Просто все 1 камър ми падна от сърцето...Излизе това инфо точно , когато вече взех сериозно да се притеснявам - оффффффффффффффффффффффф
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
И аз бях супер спекан - ЕВАЛА, че са поискали среща или че когато им е било предложено са приели - ЕВАЛА!
Още утре ще се случи нещо интересно и очаквано от повечето фенове.
Е ся няма да мога да спя цяла нощ....
Е ся няма да мога да спя цяла нощ....
Katochimoto!
Аз знаех, че сделка има и всичко е точно, но хубавите неща стават бавно.За жалост разни хорица тук с дребни душици, които постоянно говорят как сделка няма, как не се плащало това и онова пораждат напрежение.Искам да им кажа на тези лешпери да спрат да подклаждат напрежение сред феновете на Ботев.Много добре знаем за кои става дума.Онези които повече мразят, отколкото да обичат и които се надяваt да не се възродим отново.БОТЕВ ГО Е ИМАЛО, ИМА ГО И ЩЕ ГО ИМА И ЗАНАПРЕД.Това е традиция, вяра и борба.Добре стана, че се постна темата тука от независимия, щото много хора ботевисти започната да се съмняват, точно заради спекулациите пораждани от онези лешпери-лайнутари.
Точно сега, когато се появи надежда има и игра, а ще дойдат и резултатите, ние трябва да бъдем по единни от всякога и обединени от идеята Ботев да подкрепиме отбора.
САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ НА ВСИЧКИТЕ НАПУК.
П.С. И имам едно предложение: Всеки, който систематично поражда напрежение, разединение и насява омраза във форума ни или постоянно критикува (без реално основание) да му бъде отправено предупреждение от модовете.Ако си истински ботевист ти ще обичаш отбора си и ще застанеш зад него и разберете щом фактори от агитката са говорили с хората значи е така.То е все едно брат ти да ти каже нещо и ти да не му повярваш, а да вярваш на някой чужд.ВСИЧКИ СМЕ БРАТЯ, ВСИЧКИ СМЕ ОТ ЕДИН ОТБОР.
Точно сега, когато се появи надежда има и игра, а ще дойдат и резултатите, ние трябва да бъдем по единни от всякога и обединени от идеята Ботев да подкрепиме отбора.
САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ НА ВСИЧКИТЕ НАПУК.
П.С. И имам едно предложение: Всеки, който систематично поражда напрежение, разединение и насява омраза във форума ни или постоянно критикува (без реално основание) да му бъде отправено предупреждение от модовете.Ако си истински ботевист ти ще обичаш отбора си и ще застанеш зад него и разберете щом фактори от агитката са говорили с хората значи е така.То е все едно брат ти да ти каже нещо и ти да не му повярваш, а да вярваш на някой чужд.ВСИЧКИ СМЕ БРАТЯ, ВСИЧКИ СМЕ ОТ ЕДИН ОТБОР.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
Само гледайте и се радвайте, какво става в Ботев следващите дни! Празнуваме победата сега, врагът е пак с наведена глава, пред Ботев всичките говеда и свине, застанали са пак на колене, але, але, але!
Няма какво повече да добавя. В момента само едно разединение би прецакало нещата. Хората от Италия и без това както виждаме са чувствителни на тема отношение от медиите. Ако ние покажем съмнение - може да им писне на кура и да зарежат всичко. ДОКОЛКОТО аз знам, представянето на феновете в мача със Славия сериозно е наклонило везните в наша полза и са направени постъпки всичко да стане по-бързо и безболезнено! Така че в събота мощно и здраво срещу чорбичките, пък каквото сабя покаже, важното е да покажем, че сме там и сме с тях.
Няма място за претиснения, всичко е вярно и аз бях на срещата, в събота ще им покажем на цска кои сме ние! Ще претърпят първа загуба на терена и на трибуните. Как да спим сега?
A дано , а дано....
Katochimoto!
Don Rumen написа:Няма място за претиснения, всичко е вярно и аз бях на срещата, в събота ще им покажем на цска кои сме ние! Ще претърпят първа загуба на терена и на трибуните. Как да спим сега?
Ами как да спим - НЕ ЗНАМ, честно