Ботев подписа с Георги Сърмов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Ботев привлече Георги Сърмов

Мнениеот danko_sot » 22 юли 2013 15:46

Ботев имат големи шансове за титлата тоя сезон. Вижте го само това момче Неделев какво прави. Ако беше някакъв играч на софийските отбори, днеска щеше да има похвални слова и коментари по сайтовете. Но за него няма нищо, но аз в близките 10-тина години такъв играч на такава възраст не съм виждал в А група. Любо да го взима в национала и догодина или две в Испания примерно да го продават, там е по-техничен футбола, ще му пасне
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Ботев подписа с Георги Сърмов

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 юли 2013 15:48

El Grande Capitan написа:
DarkPsy написа:Недопустимо е да обиждаш играчи на БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Не го обиждам бе,казано е с възможно НАЙ-НАЙ добри чувства,да ни е жив и здрав....

МОЖЕ И ДА Е С ДОБРИ ЧУВСТВА , НО ЗВУЧИ ОБИДНО! Футболистите също влизат тук да четат , така че за напред гледай да не използваш такива квалификации защото с нищо не са ги заслужили , напротив :!:

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 22 юли 2013 15:48

ZinedineZidane написа:... Продължава да ме притеснява позицията на десния бек. Дано Даньо се освести малко. А може би се обмисля Иршак да му е алтернатива в някои мачове, а Сърмов да влиза в средата.

а бе, не само теб те притеснява позицията на десния бек ... даньо христов е футболист на ниво Б група максимум! то само с желание не става, трябва и да го можеш, трябва и да мислиш от време на време ... така че колкото по-бързо на даната му намерят заместник, толкова по-малко ядове ще берем във всеки един мач.
колкото до сърмов ... мисля, че е от трансферите "можем - взимаме го" :) просто ако не беше "куче на мъри", едва ли щеше да попадне в полезрението на клуба. не е ясно в ква форма е, при положение, че последния сезон при турците почти не е играл, а пък да взимаме още един дефанзивен халф при наличието на двама добри, а освен тях и поне още 1-2 могат да играят като опорни(анисе и мариян), не виждам много смисъл в този трансфер ... десния бек, там трябва да се търси нещо! в българия има двама добри на този пост, ама явно ръководството е преценило, че няма смисъл да се дават толкова пари за бек - имам предвид илия миланов и радослав димитров

п.п. на кривия вече трябва да ми викат сашо-снимката :lol:

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 22 юли 2013 15:48

Упсех, Сърма :) Много мачове този сезон, трябва ни група от 25-30 класни момчета за атака на върха :)
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 22 юли 2013 15:50

za nas e toj religiq написа:МОЖЕ И ДА Е С ДОБРИ ЧУВСТВА , НО ЗВУЧИ ОБИДНО! Футболистите също влизат тук да четат , така че за напред гледай да не използваш такива квалификации защото с нищо не са ги заслужили , напротив :!:

ОК,ОК, няма проблем,споко...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 22 юли 2013 15:50

То въпросът не е в парите, след като имаме крещяща нужда от футболист на този пост. По-скоро е на желание от другата страна.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 юли 2013 15:51

И аз му желая успех ! Не знам само защо отричаха толкова време за него , а и 100 пъти казаха че търсят десен бранител :?

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 22 юли 2013 15:52

DarkPsy написа:То въпросът не е в парите, след като имаме крещяща нужда от футболист на този пост. По-скоро е на желание от другата страна.

да ти кажа точно в парите е. поне за това съм сигурен ... както беше и в случая с гари родригес. нашите им се видяха много 300к евро, а левски прецениха, че си заслужава. на базата на изминалия сезон и от това, което съм гледал ... скромното ми мнение е, че напълно оправдава парите си, тъй като при евентуална продажба, ще излезнат на плюс.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 юли 2013 15:53

El Grande Capitan написа:
DarkPsy написа:Недопустимо е да обиждаш играчи на БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Не го обиждам бе,казано е с възможно НАЙ-НАЙ добри чувства,да ни е жив и здрав....

Освен тва кво му е обидното на Вуйчо Ваньо не разбирам? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Виж друго си е "бивши говеда", това в Ботяв направо си звучи гордо :lol: :lol: :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 22 юли 2013 15:56

Добър трансфер,с този трансфер и с оглед на състоянието на другите водещи отбори ставате фаворит за шампионската титла.

Върни се в “Ботев”