Valencia Club de Futbol в Примера дивизион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Re: Valencia Club de Futbol в Примера дивизион

Мнениеот david_villa » 22 юли 2013 12:30

Салво постави ултиматум за Солдадо. Тоя не стига, че не прави селекция, ами сега и ще продава. Това не ми харесва. :x

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 22 юли 2013 14:07

"Тотнъм" купи днес Насер Чадли. Дано това ги откаже от Солдадо. Амадеу Салво вече ме дразни, не стига, че не докара почти никакви сериозни имена, ми сега и ще продаде каквото може, въпреки че клубът не е толкова зле финансово. Плюеха Мануел Йоренте, но пък аз мога да му стисна ръката заради начина, по който задържа клуба в топ 3, когато тотално беше упаднал.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 22 юли 2013 14:37

Зад гърба на Llorente стояха парите от Фондацията , гарантирани от Регионалното правителство на Валенсия.

Amadeo Salvo не е казал , че отчаяно търси купувач на Солдадо а че дава срок до 03.08. та всички желаещи неговия подпис за да може след това да реагираме на трансферния пазар и да започнем Първенството на 18-ти с окомплектован състав.

А и вече май-май желаещите отпаднаха един по един.

Обичайните заподозрени - Тотнъм, Арсенал и Ливърпул пасуват. Сега Бенитес от Наполи го желае в комплект с Рами а и има парите от Кавани.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 22 юли 2013 17:17

Los Che написа:Зад гърба на Llorente стояха парите от Фондацията , гарантирани от Регионалното правителство на Валенсия.

Amadeo Salvo не е казал , че отчаяно търси купувач на Солдадо а че дава срок до 03.08. та всички желаещи неговия подпис за да може след това да реагираме на трансферния пазар и да започнем Първенството на 18-ти с окомплектован състав.

А и вече май-май желаещите отпаднаха един по един.

Обичайните заподозрени - Тотнъм, Арсенал и Ливърпул пасуват. Сега Бенитес от Наполи го желае в комплект с Рами а и има парите от Кавани.

Сделката е много близо до осъществяване, "Тотнъм" ще дадат повече пари, за да изпреварят "Ливърпул", а сега се преговаря за Пабло Осволдо. Не го ща, искам си Войника. :(
Техн. директор на "Тотнъм" Балдини вече е във Валенсия, за да води преговори.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 23 юли 2013 01:14

Всички отбори след Реал Мадрид и Барселона ,си губят най-добрите играчи и това не говори никък ама никък добре за ЛА ЛИГА :(
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 23 юли 2013 09:15

Не само те! "Ла Лига" беше напусната или има/ше възмжност от редица добри имена - Фалкао, Навас и Негредо, Иско, Тулалан и Хоакин, Солдадо, Алкантара, Игуаин, Яго Аспас. "Реал" (М) не може да задържи Роналдо с нов договор, но не взе Бейл. "Барса" пък получи закана, че ако плати откупната клауза на Тиаго Силва, ПСЖ ще плати тази на Лео Меси (четвърт милиард). Фактът, че и Давид Вийя бе желан от "Тотнъм", както и офертите на "Юнайтед" за Сеск говорят категорично, че Испания вече не е толкова привлекателна за звездите, а и заплатите навсякъде намаляват...

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 23 юли 2013 09:31

shotgun blues написа:Всички отбори след Реал Мадрид и Барселона ,си губят най-добрите играчи и това не говори никък ама никък добре за ЛА ЛИГА :(

Как няма да ги губи след като два отбора прибират почти всички пари от ТВ права.Не знам защо другите отбори го търпят това.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 23 юли 2013 11:19

matador написа:
shotgun blues написа:Всички отбори след Реал Мадрид и Барселона ,си губят най-добрите играчи и това не говори никък ама никък добре за ЛА ЛИГА :(

Как няма да ги губи след като два отбора прибират почти всички пари от ТВ права.Не знам защо другите отбори го търпят това.

Надали нещата са толкова прости. ;)
"Тотнъм" е отправил оферта и за Лисандро Лопес от "Лион", като той върже, надали ще останат пари за Солдадо. Едновременно се движат и двата трансфер, но ми се струва, че президентът Амадеу Салво вече е договорил нов(и) нападател(и) и вероятно скоро на "Местайя" ще бъдат Леандро Дамиао, Пабло Освалдо, Чичарито или Елдер Пощига. Може би се цели подмладяване след като върна и Пако Алкасер.

Потребителски аватар
RudeDude
Контакти:

Мнениеот RudeDude » 23 юли 2013 11:44

Чичарито или Дамиао звучи доста добре, но Елдер Пощига??? Карачанаков също е в списъка на скаутите на отбора. Много бих се радвал да има българин в отбора! :)

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 23 юли 2013 12:20

RudeDude написа:Чичарито или Дамиао звучи доста добре, но Елдер Пощига??? Карачанаков също е в списъка на скаутите на отбора. Много бих се радвал да има българин в отбора! :)

Чул те Господ! :)
Но аз си искам Солдадо, не Джони Деп от Рим!

Върни се в “Футбол - Свят”