Valencia Club de Futbol в Примера дивизион
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- david_villa
- Контакти:
Re: Valencia Club de Futbol в Примера дивизион
Салво постави ултиматум за Солдадо. Тоя не стига, че не прави селекция, ами сега и ще продава. Това не ми харесва. 

- david_villa
- Контакти:
"Тотнъм" купи днес Насер Чадли. Дано това ги откаже от Солдадо. Амадеу Салво вече ме дразни, не стига, че не докара почти никакви сериозни имена, ми сега и ще продаде каквото може, въпреки че клубът не е толкова зле финансово. Плюеха Мануел Йоренте, но пък аз мога да му стисна ръката заради начина, по който задържа клуба в топ 3, когато тотално беше упаднал.
- Los Che
- Контакти:
Зад гърба на Llorente стояха парите от Фондацията , гарантирани от Регионалното правителство на Валенсия.
Amadeo Salvo не е казал , че отчаяно търси купувач на Солдадо а че дава срок до 03.08. та всички желаещи неговия подпис за да може след това да реагираме на трансферния пазар и да започнем Първенството на 18-ти с окомплектован състав.
А и вече май-май желаещите отпаднаха един по един.
Обичайните заподозрени - Тотнъм, Арсенал и Ливърпул пасуват. Сега Бенитес от Наполи го желае в комплект с Рами а и има парите от Кавани.
Amadeo Salvo не е казал , че отчаяно търси купувач на Солдадо а че дава срок до 03.08. та всички желаещи неговия подпис за да може след това да реагираме на трансферния пазар и да започнем Първенството на 18-ти с окомплектован състав.
Обичайните заподозрени - Тотнъм, Арсенал и Ливърпул пасуват. Сега Бенитес от Наполи го желае в комплект с Рами а и има парите от Кавани.
- david_villa
- Контакти:
Los Che написа:Зад гърба на Llorente стояха парите от Фондацията , гарантирани от Регионалното правителство на Валенсия.
Сделката е много близо до осъществяване, "Тотнъм" ще дадат повече пари, за да изпреварят "Ливърпул", а сега се преговаря за Пабло Осволдо. Не го ща, искам си Войника.

Техн. директор на "Тотнъм" Балдини вече е във Валенсия, за да води преговори.
- shotgun blues
- Контакти:
Всички отбори след Реал Мадрид и Барселона ,си губят най-добрите играчи и това не говори никък ама никък добре за ЛА ЛИГА 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- david_villa
- Контакти:
Не само те! "Ла Лига" беше напусната или има/ше възмжност от редица добри имена - Фалкао, Навас и Негредо, Иско, Тулалан и Хоакин, Солдадо, Алкантара, Игуаин, Яго Аспас. "Реал" (М) не може да задържи Роналдо с нов договор, но не взе Бейл. "Барса" пък получи закана, че ако плати откупната клауза на Тиаго Силва, ПСЖ ще плати тази на Лео Меси (четвърт милиард). Фактът, че и Давид Вийя бе желан от "Тотнъм", както и офертите на "Юнайтед" за Сеск говорят категорично, че Испания вече не е толкова привлекателна за звездите, а и заплатите навсякъде намаляват...
shotgun blues написа:Всички отбори след Реал Мадрид и Барселона ,си губят най-добрите играчи и това не говори никък ама никък добре за ЛА ЛИГА
Как няма да ги губи след като два отбора прибират почти всички пари от ТВ права.Не знам защо другите отбори го търпят това.
- david_villa
- Контакти:
matador написа:shotgun blues написа:Всички отбори след Реал Мадрид и Барселона ,си губят най-добрите играчи и това не говори никък ама никък добре за ЛА ЛИГА
Как няма да ги губи след като два отбора прибират почти всички пари от ТВ права.Не знам защо другите отбори го търпят това.
Надали нещата са толкова прости.

"Тотнъм" е отправил оферта и за Лисандро Лопес от "Лион", като той върже, надали ще останат пари за Солдадо. Едновременно се движат и двата трансфер, но ми се струва, че президентът Амадеу Салво вече е договорил нов(и) нападател(и) и вероятно скоро на "Местайя" ще бъдат Леандро Дамиао, Пабло Освалдо, Чичарито или Елдер Пощига. Може би се цели подмладяване след като върна и Пако Алкасер.
Чичарито или Дамиао звучи доста добре, но Елдер Пощига??? Карачанаков също е в списъка на скаутите на отбора. Много бих се радвал да има българин в отбора! 

- david_villa
- Контакти:
RudeDude написа:Чичарито или Дамиао звучи доста добре, но Елдер Пощига??? Карачанаков също е в списъка на скаутите на отбора. Много бих се радвал да има българин в отбора!
Чул те Господ!

Но аз си искам Солдадо, не Джони Деп от Рим!