ШЛ, II ПК (реванш), Лудогорец - Слован Братислава 3:0!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: ШЛ, II ПК (реванш), Лудогорец - Слован

Мнениеот slash1912 » 22 юли 2013 10:52

fen-fen написа:
slash1912 написа:3:1,мачкайте ги тия!

И на мен ми се иска да е така, но едва ли! Аз не съм оптимист? Нямаме вече защита. Изпуснахме питомното сега ще гоним дивото! С тая защита в момента сме като дантела, на тези постове нямаме и алтернатива. Моци с червен картон, Барт контузен, един Мантула който не блести с особени качества и през него се правят много пробиви. Смяната на Петев няма да промени кой знае какво. Тези футболисти просто толкова си могат. Кой от моментния състав ще вкара голове? Кишада няма поглед върху играта и прави фрапантни пропуски, Безяк чака на крак да му подадат топката. Генчев помагаше на вратаря, сега кой го прави? Ако отбора се наложи да играе в защита сме пълна скръб! Аз лично се надявам на някакво чудо!

Това ви е най-важния мач,ако излязат надъхани и се раздадат ще го вземат.Да забравят за първата среща и тази в Любимец и най-важното е да не се бърза и да не се правят такива глупави грешки.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 22 юли 2013 11:53

пуснаха ли билетите
;)

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 22 юли 2013 11:57

Задължителна победа за Лудогорец, всичко друго ще е тотален провал! Надявам се играчите и новия треньор да го разбират. Победата ще даде криле на доста смачканите футболисти, а обратното още повече ще скофти атмосферата в отбора. Отделно ще бъде много по-лесно на новия треньор ако започне с хубава победа и то с добър резултат и игра. Не харесвам Лудогорец, заради сериозните им прегрешения със съдии и БФС през тези две години, но сега им пожелавам успех. Дано Домусчиев да се поучи от Гришата, който видя, че няма смисъл от копуване на мачове и рефери и реши да гради отбор. Сега бере плодовете на това начинание, а те са сериозни: 4 милиона от Миланов и още половин от Иса. Лудогорец има шанса да тръгне по-правилин път, иначе ще си остане едно отборче за месна консумация и провали, като този с Динамо Загреб, Слован и Любимец ще са ежедневие. Разградчани имат уникалния шанс да се изстрелят още по-нагоре, защото в момента ЦСКА и Левски сериозно им отстъпват във всяко отношение!

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 22 юли 2013 13:57

1:1
Офтопик:

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 22 юли 2013 14:13

1:1 с гол на Халенар в 94-та минута!
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 22 юли 2013 14:15

победата няма да е за Лудогорец а за цяла България
толкова ни е ниско нивото че не може повече, някои отбори идват на курорт и между другото ни бият с 4:1

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 23 юли 2013 11:53

Само ми е чудно защо ще се играе в сряда, а не във вторник? Нали в ШЛ винаги връткат дните или вече са го променили?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

dhddhd
Контакти:

Мнениеот dhddhd » 23 юли 2013 15:51

Ще пътувам за мача с кола от морето (на юг от Бургас съм) и после се връщам обратно. Има места в колата, ако някой иска да пътува с мен - да пише.

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 23 юли 2013 15:59

1-1
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 23 юли 2013 16:46

dhddhd написа:Ще пътувам за мача с кола от морето (на юг от Бургас съм) и после се връщам обратно. Има места в колата, ако някой иска да пътува с мен - да пише.

Сега идвам от "Гнездото"-билетите са към края.Свършват.Кога ги пуснаха,кога свършиха.Пък си мислех,че Арената ще е празна.Напред ОРЛИ имате подкрепата на целия Североизток.Пред мен фен от Габрово(регистрацията на колата му) искаше 17 билета.Малиий :P :P :P

Върни се в “Лудогорец”