Ботев Пловдив - Левски София - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Re: Ботев Пловдив - Левски София 21.07., 18:00

Мнениеот the_blue_fan » 22 юли 2013 07:45

Parmalat написа:5-0

ок
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Ботев Пловдив - Левски София

Мнениеот bnborisov » 22 юли 2013 08:57

the_blue_fan написа:
Пловдивчанинът написа:Нали викахте къв е тоя Неделев дето никой не го знае ами ето кой е. После ми казвайте, че Вутов заслужавал повече наградата за млад талант, която му беше дадена. Нека първо да се докаже после да му се дават награди. Ето Тошко се доказва непрекъснато и показва, че е класа.

Неделев е добър, но срещу нашата "защита" всеки е ЗВЕЗДА ! 8-)

Той Неделев миналия шампионат много други защити насра.

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 22 юли 2013 09:30

El Grande Capitan написа:
siniq_fen написа:Пламен няма вина за първия гол, как може Неделев да мине през трима и да обвиняваме Пламен ? Искаше да пресече евентуален пас, ако така беше станало и дума нямаше да се обели за положението.

+1

в 99 от 100 случая вратаря тръгва да пресича евентуалното подаване...а и реално ако беше тръгнал в другата посока Тошко щеше да я върне и някой друг да я вкара, в тази конкретно ситуация, вие вече бяхте инкасирали гол,каквото и да беше направило вратарчето...

Не сте прави! Гледайте внимателно ситуацията.

Има наши защитници, които би следвало да предотвратят евентуално прострелно центриране, което е второто най-опасно решение за гол след директния удар.

Пламен отива и той да покрива центриране, като оголва ъгъла. Да кажеш, че рискува за да накара Неделев да стреля и да хване изстрела (т.е. да залъгва), но не е така. Той остави почти метър. Даже забележете, че Неделев би близо до далечната греда!

Като цяло безумно тактическо действие на Пламен. Трябваше след като Неделев остана сам срещу него да прикрие ъгъла и да започне да го скъсява.

P.S. Да добавя, че не умаловажавам това, което направи Неделев. Чувствам се длъжен да го отбележа, че част от жълтите птиченца във форума са много чувствителни.

Потребителски аватар
WuIzRoD
Контакти:

Мнениеот WuIzRoD » 22 юли 2013 09:34

Хей фенове на "отбора на народа" как може да говорите, че мача е уреден за смях ставате...
Селски гадино мръсна върви при Иван Велчев!!!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 22 юли 2013 09:40

Неадекватщината на вратаря ни? И ти си мислиш, че разбираш от футбол?!?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 22 юли 2013 09:40

WuIzRoD написа:Хей фенове на "отбора на народа" как може да говорите, че мача е уреден за смях ставате...

Я прочети добре назад дали масово мислим, че мача е уреден? Някой е постнал информация свързана с мача и ние си правим майтап с нея.

Мислех, че феновете на Ботев с това, през което минахте, сте надскочили победата или загубата в един или няколко мача, но виждам, че май не е точно така.

Никой от нас не се е разревал, че е паднал от вас, че и да си търсим оправдания.

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 22 юли 2013 09:44

Rivaldo10 написа:Неадекватщината на вратаря ни? И ти си мислиш, че разбираш от футбол?!?

Считам, че Пламен сбърка сериозно в тази ситуация. Не знам за какво му беше да излиза толкова встрани от близката греда. И при втория гол беше малко по-напред отколкото трябваше.

Явно смяташ, че не съм прав - обясни ми защо Пламен излезе точно така? Не му е за пръв път да не се пласира правилно.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 22 юли 2013 09:45

Абе 0:1 първо 2:1 краен си е супер коефициент, но мача се игра и дори в края с човек по-малко Жоао Силва беше близо да засече една центрирана топка от Пинто и да направи 2:2. Колкото до Пламен Илиев - с такава защита пред мен и аз няма да се напъвам да пазя ..
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 22 юли 2013 09:50

RIR написа:
Считам, че Пламен сбърка сериозно в тази ситуация. Не знам за какво му беше да излиза толкова встрани от близката греда. И при втория гол беше малко по-напред отколкото трябваше.

Явно смяташ, че не съм прав - обясни ми защо Пламен излезе точно така? Не му е за пръв път да не се пласира правилно.

Изгледай пак гола и виж колко играчи на Ботев чакат пас пред голлинията. Много по-вероятно изглеждаше да търси пас, отколкото да стреля към вратата. Дори не знам, дали искаше да я бие тази Неделев. Вместо да критикувате тримцата, които бяха разминати като конуси, точно Пламен Илиев излзиа виновен. На един да му пука за Левски и ние него ще плюем, ама иначе искаме юноши. Само, че като ги пуснем тези юноши и ще отнесем едно поне 5-6 гола и тогава вече ще са ни в пъти по-криви от сегашните.
Не мога да го виня и за вторият гол, все пак не съм видял качествен вратар да си седи на голлинията и да чака да му я бие откъсващ се играч, защото Пинто пак е изпуснал Неделев, а на Старокин подсигуряването му е толквоа чуждо, че не е за приказване.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 22 юли 2013 09:52

А на Гари трябва да му се набият шамарите! Може и да ни е един от най-добрите, но всеки мач се разправя, бута, удря. Вчера ни провали в голяма степен, утре може пак да си изкара пак малоумен картон! Затова бой отрано и да си знае!

Върни се в “Архив”