Parmalat написа:5-0
ок
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
the_blue_fan написа:Пловдивчанинът написа:Нали викахте къв е тоя Неделев дето никой не го знае ами ето кой е. После ми казвайте, че Вутов заслужавал повече наградата за млад талант, която му беше дадена. Нека първо да се докаже после да му се дават награди. Ето Тошко се доказва непрекъснато и показва, че е класа.
Неделев е добър, но срещу нашата "защита" всеки е ЗВЕЗДА !
El Grande Capitan написа:siniq_fen написа:Пламен няма вина за първия гол, как може Неделев да мине през трима и да обвиняваме Пламен ? Искаше да пресече евентуален пас, ако така беше станало и дума нямаше да се обели за положението.
+1
в 99 от 100 случая вратаря тръгва да пресича евентуалното подаване...а и реално ако беше тръгнал в другата посока Тошко щеше да я върне и някой друг да я вкара, в тази конкретно ситуация, вие вече бяхте инкасирали гол,каквото и да беше направило вратарчето...
WuIzRoD написа:Хей фенове на "отбора на народа" как може да говорите, че мача е уреден за смях ставате...
Rivaldo10 написа:Неадекватщината на вратаря ни? И ти си мислиш, че разбираш от футбол?!?
RIR написа:
Считам, че Пламен сбърка сериозно в тази ситуация. Не знам за какво му беше да излиза толкова встрани от близката греда. И при втория гол беше малко по-напред отколкото трябваше.
Явно смяташ, че не съм прав - обясни ми защо Пламен излезе точно така? Не му е за пръв път да не се пласира правилно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта