rzEtw написа:0:0
Винаги играем трудно във Варна.
Мечтай!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
rzEtw написа:0:0
Винаги играем трудно във Варна.
ti4a70 написа:Много ми се иска да започнем с победа и допреди мача на Лазур с Черноморец бях сигурен в 3-те точки, но сега имам големи притеснения. Общо взето мача в Бургас го загубихме от един неособенно силен, но много добре подреден отбор. Изцяло симпатизирам на Гонзо, но трябва да си го признаем - Херо тактически надхитри по всички начини нашия треньор. Цяла седмица слушахме Херо как отбора му не бил подготвен за мача, как ние сме имали по-добър отбор, как сме били с класи над Черноморец по организация и финанси и прочие. А се оказа, че ние не сме готови за стила на игра на Черноморец. Както и да е, падали сме много, сигурно и сега няма да е за последно. По лошото е, че новите футболисти не показаха почти нищо. Неприятно изненадан останах от Мишо Венков. Убеден съм, че е в топ 5 на бековите играещи сега у нас, но в петък бе много несигурен. Коконов и Паланков с нищо не показаха, че могат да обърнат мача, Кирчо Котев в никой случай не е по-стабилен от Росен Колев, Дани Георгиев си го знаем - 2-3 мача за 6 месеца ще изригне. В Бургас не бе неговия ден, въпреки че се бори доста и се представи сравнително прилично. И стигаме до Бакари. Подписахме с него без проби защото бил класа! Ако това му е класата, което показа на мача в представянето на отбора с Каварна и с Черноморец съм сигурен, че по Нова година ще се чудим как да го разкараме без да му се плаща неустойка! Нито едно единоборства не спечели, удар никакъв, вярно че малко топки стигаха до него, но на три пъти получава шанс за излезе един на един срещу противников защитник и трите пъти се свлече на земята. Изтръпвам ако ще чакаме той да решава мачовете. За мен е дупка. Дано не се окажа прав. Конкретно за мача със Славия - трудно 1:0 и дано на Жоро Илиев му тръгне играта, защото друга алтернатива напред не виждам.
Кролик написа:Поздравявам автора на темата !
Не искам да си правя изводи от първия мач. Той не е мерило за цялостното състояние на отбора. Както писах в другата тема, по-добре да играем смело и да грешим, от колкото да играем наредени в наказателното поле и да се надяваме да не получим гол.
Като се има предвид че сменяме схемата от неорганизиран хаос към организация в хаоса, хич не се учудвам че още се губи синхрона в линиите. Помните ли стилът "Прическа" - мощен шут напред и груби фалове в защита, в средата на терена - ръгби. Сега се радвам на 2-3 последователни пасове и преса в половината на противника. След време дано се радваме на много голове. Сега почва сезона така че, карайте по-спокойно и вярвайте на момчетата !
От Славия не очаквам нищо опасно, те са като нас. Сигурен съм че на Тича няма да имаме проблеми и залагам смело на 2:0. От сега се обзалагам, че Симеон Райков ще е неударжим по левия фланг и всичко опасно ще идва от него и Жоро Илиев. Искрено се надявам Но.14 да ни порадва от пейката(нищо лично Зелен)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта