Черно море - Славия | 27.07.13г.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Re: Черно море - Славия | 27.07.13г.

Мнениеот bojo0o0o94 » 22 юли 2013 01:02

rzEtw написа:0:0
Винаги играем трудно във Варна.

Мечтай! :)

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 22 юли 2013 01:26

Много ми се иска да започнем с победа и допреди мача на Лазур с Черноморец бях сигурен в 3-те точки, но сега имам големи притеснения. Общо взето мача в Бургас го загубихме от един неособенно силен, но много добре подреден отбор. Изцяло симпатизирам на Гонзо, но трябва да си го признаем - Херо тактически надхитри по всички начини нашия треньор. Цяла седмица слушахме Херо как отбора му не бил подготвен за мача, как ние сме имали по-добър отбор, как сме били с класи над Черноморец по организация и финанси и прочие. А се оказа, че ние не сме готови за стила на игра на Черноморец. Както и да е, падали сме много, сигурно и сега няма да е за последно. По лошото е, че новите футболисти не показаха почти нищо. Неприятно изненадан останах от Мишо Венков. Убеден съм, че е в топ 5 на бековите играещи сега у нас, но в петък бе много несигурен. Коконов и Паланков с нищо не показаха, че могат да обърнат мача, Кирчо Котев в никой случай не е по-стабилен от Росен Колев, Дани Георгиев си го знаем - 2-3 мача за 6 месеца ще изригне. В Бургас не бе неговия ден, въпреки че се бори доста и се представи сравнително прилично. И стигаме до Бакари. Подписахме с него без проби защото бил класа! Ако това му е класата, което показа на мача в представянето на отбора с Каварна и с Черноморец съм сигурен, че по Нова година ще се чудим как да го разкараме без да му се плаща неустойка! Нито едно единоборства не спечели, удар никакъв, вярно че малко топки стигаха до него, но на три пъти получава шанс за излезе един на един срещу противников защитник и трите пъти се свлече на земята. Изтръпвам ако ще чакаме той да решава мачовете. За мен е дупка. Дано не се окажа прав. Конкретно за мача със Славия - трудно 1:0 и дано на Жоро Илиев му тръгне играта, защото друга алтернатива напред не виждам.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 юли 2013 01:29

ti4a70 написа:Много ми се иска да започнем с победа и допреди мача на Лазур с Черноморец бях сигурен в 3-те точки, но сега имам големи притеснения. Общо взето мача в Бургас го загубихме от един неособенно силен, но много добре подреден отбор. Изцяло симпатизирам на Гонзо, но трябва да си го признаем - Херо тактически надхитри по всички начини нашия треньор. Цяла седмица слушахме Херо как отбора му не бил подготвен за мача, как ние сме имали по-добър отбор, как сме били с класи над Черноморец по организация и финанси и прочие. А се оказа, че ние не сме готови за стила на игра на Черноморец. Както и да е, падали сме много, сигурно и сега няма да е за последно. По лошото е, че новите футболисти не показаха почти нищо. Неприятно изненадан останах от Мишо Венков. Убеден съм, че е в топ 5 на бековите играещи сега у нас, но в петък бе много несигурен. Коконов и Паланков с нищо не показаха, че могат да обърнат мача, Кирчо Котев в никой случай не е по-стабилен от Росен Колев, Дани Георгиев си го знаем - 2-3 мача за 6 месеца ще изригне. В Бургас не бе неговия ден, въпреки че се бори доста и се представи сравнително прилично. И стигаме до Бакари. Подписахме с него без проби защото бил класа! Ако това му е класата, което показа на мача в представянето на отбора с Каварна и с Черноморец съм сигурен, че по Нова година ще се чудим как да го разкараме без да му се плаща неустойка! Нито едно единоборства не спечели, удар никакъв, вярно че малко топки стигаха до него, но на три пъти получава шанс за излезе един на един срещу противников защитник и трите пъти се свлече на земята. Изтръпвам ако ще чакаме той да решава мачовете. За мен е дупка. Дано не се окажа прав. Конкретно за мача със Славия - трудно 1:0 и дано на Жоро Илиев му тръгне играта, защото друга алтернатива напред не виждам.

Окоро?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

filev
Контакти:

Мнениеот filev » 22 юли 2013 08:35

Не смятате ли,че е крайно време Гонзо да ни даде кратка почивка от Г. Божилов и да даде щанс на Беки?Още на представянето си коментирахме с приятелчета,че и тази година трудно ще вкарваме и за сега това се потвърждава.Дано да не съм прав,но на Бакари(дори и да е класа)ще му трябва доста време да се адаптира.Грешка беше(мое мнение),че изпуснахме Капитанов,а също така беше грешно и докато беше при нас да не му се даде шанс да си играе на неговата позиция.Всеки който го е гледал при младежите знае,че той си е централен нападател,а не крило.След някой(не всички)слаби мачове разбирачите зад скамейката го отписаха и започнаха да го псуват.....бил дупка,бил слаб,не ставал за мъжки отбор,бил за Б и В група и т.н.Смятам,че в никакъв скучай нямаше да е по слаб от Бакари в този момент.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 22 юли 2013 08:54

Не знам кой трябва да почива,но Беки трябва да играе!!!Типичен плеймейкър,какъвто не сме имали от времето на Алекс,феноменален пас и поглед над играта съчетани с подвижност,бързина и добър голов удар и още нямащ 19 г. при това,не виждам защо Гонзо не иска да ползва тези качества при все,че НИТО един играч в нашия отбор няма пасът на Беки?Освен това ми изглежда и понатрупал мускулна маса,бори се и отнема топки....абе момчето ТРЯБВА да играе,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е просто....Къв е тоя Коконов?Ако трябва и Дани Г ще посяда на пейката,но Беки всеки мач трябва да има поне по 30 мин.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Phonge
Контакти:

Мнениеот Phonge » 22 юли 2013 09:45

Very curiously :)
Acheter Zelnorm en ligne. Acheter Tegaserod en ligne sans ordonnance
cymbalta

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 22 юли 2013 13:16

Поздравявам автора на темата !

Не искам да си правя изводи от първия мач. Той не е мерило за цялостното състояние на отбора. Както писах в другата тема, по-добре да играем смело и да грешим, от колкото да играем наредени в наказателното поле и да се надяваме да не получим гол.
Като се има предвид че сменяме схемата от неорганизиран хаос към организация в хаоса, хич не се учудвам че още се губи синхрона в линиите. Помните ли стилът "Прическа" - мощен шут напред и груби фалове в защита, в средата на терена - ръгби. Сега се радвам на 2-3 последователни пасове и преса в половината на противника. След време дано се радваме на много голове. Сега почва сезона така че, карайте по-спокойно и вярвайте на момчетата !

От Славия не очаквам нищо опасно, те са като нас. Сигурен съм че на Тича няма да имаме проблеми и залагам смело на 2:0. От сега се обзалагам, че Симеон Райков ще е неударжим по левия фланг и всичко опасно ще идва от него и Жоро Илиев. Искрено се надявам Но.14 да ни порадва от пейката :mrgreen: (нищо лично Зелен)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 юли 2013 18:48

Кролик написа:Поздравявам автора на темата !

Не искам да си правя изводи от първия мач. Той не е мерило за цялостното състояние на отбора. Както писах в другата тема, по-добре да играем смело и да грешим, от колкото да играем наредени в наказателното поле и да се надяваме да не получим гол.
Като се има предвид че сменяме схемата от неорганизиран хаос към организация в хаоса, хич не се учудвам че още се губи синхрона в линиите. Помните ли стилът "Прическа" - мощен шут напред и груби фалове в защита, в средата на терена - ръгби. Сега се радвам на 2-3 последователни пасове и преса в половината на противника. След време дано се радваме на много голове. Сега почва сезона така че, карайте по-спокойно и вярвайте на момчетата !

От Славия не очаквам нищо опасно, те са като нас. Сигурен съм че на Тича няма да имаме проблеми и залагам смело на 2:0. От сега се обзалагам, че Симеон Райков ще е неударжим по левия фланг и всичко опасно ще идва от него и Жоро Илиев. Искрено се надявам Но.14 да ни порадва от пейката :mrgreen: (нищо лично Зелен)

Разбира се, че нищо лично. Просто всеки си има виждания за играта. Аз също смятам, че вместо Божилов в този мач трябва да се заложи на Расим.
П.П. Окоро ще бъде ли картотекиран за срещата?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 22 юли 2013 20:24

Черно море ще разчита на Окоро и Дани Младенов срещу Славия
22 юли 2013 19:47
© Gong.bg, Валентин Грънчаров

Отборът на Черно море ще може да разчита на Стенли Окоро и Даниел Младенов за предстоящия шампионатен мач срещу Славия, предава официалният сайт на моряците. Липсата на картотека спря Окоро за първия двубой на варненци срещу Черноморец (0:1), докато Дани Младенов се възстановяваше от операция на коляното.

Берое ги думнаха! Да ги думнем и ние. 3:1 ! :mrgreen:
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 22 юли 2013 23:56

Берое ги думнаха, съвсем заслужено при това. Недоумявам как този отбор на Славия (като качество от единици-състезатели сигурно се приближават до нивото на шампионския им отбор преди години) може да бъде толкова беззъб. Все пак, видя се, че и ние не сме кой знае какво, така че в никакъв случай не трябва да има подценяване.

Напълно възможен за печелене мач.

Върни се в “Черно море”