Ботев Пловдив - Левски София - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

praistoria
Контакти:

Re: Ботев Пловдив - Левски София

Мнениеот praistoria » 21 юли 2013 22:44

El Grande написа:
terata написа:и с една трибуна да е стадиона, на мача ще сте минимум 15 000 минимум :) и то все "корава" агитка...

Факт!

Когато ни наказаха с лишаване от домакинство, ПРЕД стадиона имаше 4-5 000 души, които от там подкрепяха отбора.
Разбираш ли,тва е разликата между нас и вас, ние ходим на стадиона да си подкрепяме отбора,вие си седите у къщи, гледате по телевизора и умувате по форумите....

Ти осъзнаваш ли в чий форум си и с кои се разправяш? В момента просто трупаш мнения, по смъртно нищо няма да им влезе в главата.
И за да не съм офтопик: заслужавате съдбата на ЦСКА, но за съжаление и тази година ще сте претендент за титлата. Играхте много организирано и тактически правилно. Пожелайте ни успех в евротурнирите и не злобейте за това, което имаме в момента. Можете само да носите вода на нашите фенове във всяко едно отношение. Поздрави и... "До утре вечер в другият спектакъл" :lol: .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

СТАМАТ

Re: Коментаторите на ТВ7

Мнениеот СТАМАТ » 21 юли 2013 22:52

bm1914ls написа:На фона на показаното на терена имахме късмет. Разминахме се с малко. Тъпи, тъпи грешки! Гари, вместо да се просне на терена при удара с глава на Минев, реши, че трябва да отвърне. Абсолютно правилен червен картон. Пинто изпусна Неделев точно два пъти и той се разписа в двата случая. Чиста дузпа за нас в 92-та. Силва пропусна, Илиян Йорданов бе прегърнат и съборен пред вратата. Може би единствената по-фрапираща съдийска грешка. Треньорското надхитряне бе спечелено изцяло от Мъри. Изпробва различни варианти и това обърка нашите. Второто полувреме промени играта на папагалите, като доближи Христов до Неделев и ни пометоха. Страхотни Огнянов и Неделев, Пацо Тигъра беше неадекватен. Хубав мач, но загубихме, за съжаление... Честито на пернатите!

Пропуснал си картон за Вандер! Искаше да си изкълчи рамото в наказателното поле и го постигна! Съдията го забеляза и даде фаул за Левски!!!:)))!:)))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 21 юли 2013 22:58

WeReWoLf написа:
Стоичо Младенов написа: банката на ДПС и КГБ -ВТБ

Тъп си, като истинския Тройчо. :lol:

Иначе коментаторите се търпят някак, ако трябва се изключва звука дори, но съдията Йорданов откровено си влияе на мача.

Така е! През целия мач, все обратни фаулове свири. Иначе лошо, отиваше на дебел резултат! Пък за тия лежанета по терена и бавене при аут, не ми се говори!:))))

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 21 юли 2013 23:01

май трябва да гледам записа от телевизията :)
Никой ли от тия нагляри не каза поне една мила дума за 'отбора на народа'?

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 21 юли 2013 23:02

KellyB написа:Още от пролетния полусезон личат пристрастията към БотевЪ и ЦСКА. За тях само добро или нищо..... Нормално не виждат грубостите срещу играчите на Левски. А Минев и Галчев си бяха за червени картони отвсякъде с техните балтии!

Да, затова Вандер напусна с изкълчено рамо, пък за вратарчето Страховяк, да не говорим.........с чипика по тиквата! А съдията си мълчи!!

uki2
Контакти:

За безумния бойкот, провалил днес отбора!

Мнениеот uki2 » 21 юли 2013 23:04

Помните ли колко зле бяха Борусия Дортмунд преди 5-6 години? Ама на домакинските им мачове пак ходеха по около 90 000 души и феновете не спряха безрезервно и истински да подкрепят отбора! Отвратен съм от нашият псевдо фен клуб!
...и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски, обичаме те!

tprodanov
Контакти:

Re: За безумния бойкот, провалил днес отбора!

Мнениеот tprodanov » 21 юли 2013 23:05

Ми ти що не отиде?

Потребителски аватар
aseninski
Контакти:

Мнениеот aseninski » 21 юли 2013 23:13

НЕ НА ТАМ БЕ Пламене :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 юли 2013 23:14

aseninski написа:НЕ НА ТАМ БЕ Пламене :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Такава малоумна грешка не съм очаквал от Илиев. На центриранията никакъв го няма, но не допусна гол, а от тази ситуация подари гол... :?

Потребителски аватар
aseninski
Контакти:

Мнениеот aseninski » 21 юли 2013 23:19

tevez написа:
aseninski написа:НЕ НА ТАМ БЕ Пламене :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Такава малоумна грешка не съм очаквал от Илиев. На центриранията никакъв го няма, но не допусна гол, а от тази ситуация подари гол... :?

Да ти кажа и на далечните удари е малко "Кекав" (мое мнение)
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”