Ботев Пловдив - Левски София - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Grande

Re: Ботев Пловдив - Левски София

Мнениеот El Grande » 21 юли 2013 22:33

terata написа:и с една трибуна да е стадиона, на мача ще сте минимум 15 000 минимум :) и то все "корава" агитка...

Факт!

Когато ни наказаха с лишаване от домакинство, ПРЕД стадиона имаше 4-5 000 души, които от там подкрепяха отбора.
Разбираш ли,тва е разликата между нас и вас, ние ходим на стадиона да си подкрепяме отбора,вие си седите у къщи, гледате по телевизора и умувате по форумите....
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...

gvbalchev
Контакти:

Re: Срам ме е да гледам този Левски!

Мнениеот gvbalchev » 21 юли 2013 22:33

uki2 написа:Мен пък ме е срам от бездушния и глупав сектор В и от така наречения "фен" клуб, решил да изостави отбора си вместо да го подкрепи, точно когато има най-голяма нужда от това. Левски е идеология, вяра и чест и липсата на класни футболисти и/или добри резултати не би трябвало да е причина да изостави това, в което вярваш! Аз считам така наречения "фен" клуб за виновника за днешната загуба и ги призовавам да се разкарат! Само Левски!!!

Напълно съм съгласен с теб. Левски трябва да се подкрепя винаги, всеки може да ходи на мач, когато Левски е силен

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 21 юли 2013 22:35

bluekid написа:Става ми тъжно като гледам тези бездушници в сините фланелки как се разхождат само по терена и не правят нищо!Наско Сираков да вземе да запише този отбор при г-жа Раева,че там в ансамбъла поне имат по-голям шанс,че всички виждаме във футбола не ги бива.Определено сме ударили дъното,ако ще и всичките ни легенди да се върнат и тем подобни не виждам светлина в тунела.Очертава се и на 100 годишнината да сме с празни ръце!

И мен ме е срам от "фенове" които са само "фенове" когато отбора им побеждава, ама..... И преди Левски е бил в трудна ситуация и на дъното, но винаги сме се измъквали. И този път ще е така, сигурен съм.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 21 юли 2013 22:37

tsonpen написа:Като за встъпителен мач в сезона "Левски" игра много добре до червения картон. Определено ми харесаха в сравнение със скорошните мачове.

чай и аз да се помазньора-на мен много ми хареса Лудогорец в момента :twisted:

СТАМАТ

Re: Коментаторите на ТВ7

Мнениеот СТАМАТ » 21 юли 2013 22:37

qqq написа:
Levskar_90 написа:
4akala написа:Червения картон на Рамос го видяха,но ритника в главата на Родригес от В.Минев докато бяха на земята естествено не го видяха.За двата спестени картона на макето също нито дума.

Така им е наредено. Телевизията е на Цветан Василев напълно нормално е поведението им. Ти като им видиш новините и ти става ясно всичко.

То и на феновете на ботев е забранено да участват в гражданските протести...., а вие се чудите на коментаторите

То и на феновете на Иртиш им е забранено да викат и протестират, ама пак си бият левашки отбори!:)
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 21 юли 2013 22:39

Тази година шампиона ще загуби 20-30 точки, но вие още при първите три загубени започнахте да ги отписвате, макар че първите важни стъпки за излизане от кризата вече са направени с привличането на доказал се треньор. Престанете с писането на глупости и започнете да подкрепяте новия треньор и отбора, който ще изведе за първия си мач начело на отбора. А за тези, които искат все нови и нови футболисти, да им кажа, че отбор не се прави за един месец, така че оставете новия треньор да поработи на спокойствие поне до нова година и ако няма промяна, тогава искайте нови. :evil:

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 21 юли 2013 22:39

Не знам Сираков какво ги бави тия-Силва,Рамос и Йорданов,а не им показва съблекалните на юношите.Време е вече и Пл.Илиев да потърка скамейката като Бербатов в Юнайтед и да се даде шанс на Иванов.
Левски не трябва да има такива комунистическоподобни организации като фенклубове,това ми напомня на ОФ-тата.
Последна промяна от caci на 21 юли 2013 22:45, променено общо 1 път.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 21 юли 2013 22:41

balef написа:Левски и е отбора на народа

Самозванци! ;)

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 21 юли 2013 22:42

sandi74 написа:
bluekid написа:Става ми тъжно като гледам тези бездушници в сините фланелки как се разхождат само по терена и не правят нищо!Наско Сираков да вземе да запише този отбор при г-жа Раева,че там в ансамбъла поне имат по-голям шанс,че всички виждаме във футбола не ги бива.Определено сме ударили дъното,ако ще и всичките ни легенди да се върнат и тем подобни не виждам светлина в тунела.Очертава се и на 100 годишнината да сме с празни ръце!

Долу ръцете от художествената гимнастика сини пеперудки и нея ще провалите.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Ботев Пловдив - Левски София

Мнениеот grasiani » 21 юли 2013 22:42

El Grande написа:
terata написа:и с една трибуна да е стадиона, на мача ще сте минимум 15 000 минимум :) и то все "корава" агитка...

Факт!

Когато ни наказаха с лишаване от домакинство, ПРЕД стадиона имаше 4-5 000 души, които от там подкрепяха отбора.
Разбираш ли,тва е разликата между нас и вас, ние ходим на стадиона да си подкрепяме отбора,вие си седите у къщи, гледате по телевизора и умувате по форумите....

Ама ти що щеш тука тогава ве разбирачо,пиши си във вашия форум и там си раздавай мъдростите,кво си се наврял тука и се правиш на форумен боец,изпил 2 ракии и се прави на умник.

Върни се в “Архив”