Ботев Пловдив - Левски София - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gvbalchev
Контакти:

Re: Срам ме е да гледам този Левски!

Мнениеот gvbalchev » 21 юли 2013 22:26

Не забелязахте ли положителното днес първото полувреме.
Левски вече има централен нападател

plamen-psv
Контакти:

Мнениеот plamen-psv » 21 юли 2013 22:27

Когато Левски стане Витоша а Ботевъ стане Тракия тогава ще повярвам в БГ футбола.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 21 юли 2013 22:27

bluekid написа:Става ми тъжно като гледам тези бездушници в сините фланелки как се разхождат само по терена и не правят нищо!Наско Сираков да вземе да запише този отбор при г-жа Раева,че там в ансамбъла поне имат по-голям шанс,че всички виждаме във футбола не ги бива.Определено сме ударили дъното,ако ще и всичките ни легенди да се върнат и тем подобни не виждам светлина в тунела.Очертава се и на 100 годишнината да сме с празни ръце!

Долу ръцете от художествената гимнастика сини пеперудки и нея ще провалите.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 юли 2013 22:30

Като за встъпителен мач в сезона "Левски" игра много добре до червения картон. Определено ми харесаха в сравнение със скорошните мачове.
[center]Изображение[/center]

gvbalchev
Контакти:

Мнениеот gvbalchev » 21 юли 2013 22:30

sandi74 написа:
bluekid написа:Става ми тъжно като гледам тези бездушници в сините фланелки как се разхождат само по терена и не правят нищо!Наско Сираков да вземе да запише този отбор при г-жа Раева,че там в ансамбъла поне имат по-голям шанс,че всички виждаме във футбола не ги бива.Определено сме ударили дъното,ако ще и всичките ни легенди да се върнат и тем подобни не виждам светлина в тунела.Очертава се и на 100 годишнината да сме с празни ръце!

калкото и да сме зле точиме ножа за цеца

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Ботев Пловдив - Левски София

Мнениеот grasiani » 21 юли 2013 22:30

фифи перото написа:
grasiani написа:Не знам как го виждате, но до сега Кевин Бру и Лопес са тотално разочарование,не знам кой ги е гледал тия играчи и кой ги е препоръчал но са отчайваща работа,за мене най добрия ни играч беше Пелето макар че не там му е мястото на терена в защитата,той си е халф и там трябва да играе заедно с Велев,а тия Лопес и Бру да са замразени на пейката а и ако трябва да ги пускат да си ходят по родните места.Но сега да истерясваме и да правим излишно напрежение няма смисъл още повече ще се задълбаят проблемите,с това постоянно притискане и плюене по играчи и треньори не виждам да има смисъл,приемаме мисълта че ще се гради отбор ,и титла и купа да ги забравим този сезон, ако стане нещо ненадейно добре дошло.

не защитавам никого, но все пак трябват две неща за играчите-време за адаптация и треньор, колкото и да е странно...

Не знам,те докато се адаптират и шампионата ще свърши и ще им свърши и договора,погледни какво прави Юрген Джазула за Литекс най добрият им играч на някои май не им трябва адаптация да покажат какво могат.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 21 юли 2013 22:31

споко бе това е поредния гениален ход просто не го осъзнавате! ;)

Потребителски аватар
donDiego

Re: Ботев Пловдив - Левски София

Мнениеот donDiego » 21 юли 2013 22:31

Аз гледах мача до червеният картон на Родригес.Левски стояха по-добре на терена и търсеха гола,а Ботев беше по-пасивният отбор.Мога да коментирам само,че Рамос беше за директен червен картон, но пък върху отбора на Левски има огромно напрежение,главно върху легионерите.Огромна грешка на феновете на Левски,че не подкрепиха отбора си,заради някакво дрисливо НКП, това оказа влияние върху крайният резултат.Дано да се запази показаното и от двата отбора ниво,за да дърпат и другите отбори..От видяното до '39 минута,забележката ми към съдията беше за грубото нарушение на Рамос,дано се е справил в последствие и да не се дава повод за негативни коментари за съдийството отново и през този сезон.
Последна промяна от donDiego на 21 юли 2013 22:53, променено общо 1 път.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

uki2
Контакти:

Мнениеот uki2 » 21 юли 2013 22:32

Мен пък ме е срам от бездушния и глупав сектор В и от така наречения "фен" клуб, решил да изостави отбора си вместо да го подкрепи, точно когато има най-голяма нужда от това. Левски е идеология, вяра и чест и липсата на класни футболисти и/или добри резултати не би трябвало да е причина да изостави това, в което вярваш! Аз считам така наречения "фен" клуб за виновника за днешната загуба и ги призовавам да се разкарат! Само Левски!!!
...и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски, обичаме те!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 21 юли 2013 22:33

Левски си е Левски и е отбора на народа и винаги ще съм на стадион Георги Аспарухов !

Върни се в “Архив”