Ботев Пловдив - Левски София - 2:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- santiliana
Re: Ботев Пловдив - Левски София
истината е бойкот до дупка...Докато помака от Смолянско не ни освободи от присъствието си и наличните играчи не бъдат изметени от Герена. Постоянни провали и срам носят...
siniq_fen написа:Така че вместо да ни се смеете, помислете за вас.
Че кой ви се смее?
Днес играхте многократно над очакванията ми или както една малка пичка дето гледах с нея мача, философски заключи: "Жълтите играеха повече с топката, но пък сините си я подаваха по-добре"

Въобще не играхте зле, напротив, просто ние можем МНОГО повече от тва-Бай Магау тва му е най-слабия мач откато е при нас: глупост след глупост, Домо от 5 чисти положения не може да вкара едно, за кво е на терена и той не знае, абе заеби,хич не съм доволен от играта ни: тотална доминация при владеенето на топката и нулева ефективност.
Добре че Тошко изригна на два пъти и реши мача...
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...
Re: Срам ме е да гледам този Левски!
bluekid написа:Става ми тъжно като гледам тези бездушници в сините фланелки как се разхождат само по терена и не правят нищо!Наско Сираков да вземе да запише този отбор при г-жа Раева,че там в ансамбъла поне имат по-голям шанс,че всички виждаме във футбола не ги бива.Определено сме ударили дъното,ако ще и всичките ни легенди да се върнат и тем подобни не виждам светлина в тунела.Очертава се и на 100 годишнината да сме с празни ръце!
Решението на проблема е много просто – не ги гледай !
Не говори и не пиши глупости това не е първия труден период на любимия отбор.Ние винаги сме излизали от трудностите и сме записвали славни страници в историята след това.
Не спирай да подкрепяш отбора си не предавай синята идея не срами името на апостола, ако не си истински левскар се откажи значи никога не си бил и няма да бъдеш.
Не спирай да подкрепяш отбора си не предавай синята идея не срами името на апостола, ако не си истински левскар се откажи значи никога не си бил и няма да бъдеш.
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!
Нали беше''подкрепяй Левски докрай''?
Софийските отбори стават смешни,фактът че има по-добри отбори от тях ги убива,а феновете им след няколко загуби ходят по 200 човека на мач.

Софийските отбори стават смешни,фактът че има по-добри отбори от тях ги убива,а феновете им след няколко загуби ходят по 200 човека на мач.
[wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2012/05/article-1336909871271-130fb149000005dc-480197_466x310.jpg[/wrapimg]
El Grande написа:siniq_fen написа:Така че вместо да ни се смеете, помислете за вас.
Че кой ви се смее?
Днес играхте многократно над очакванията ми или както една малка пичка дето гледах с нея мача, философски заключи: "Жълтите играеха повече с топката, но пък сините си я подаваха по-добре"![]()
Въобще не играхте зле, напротив, просто ние можем МНОГО повече от тва-Бай Магау тва му е най-слабия мач откато е при нас: глупост след глупост, Домо от 5 чисти положения не може да вкара едно, за кво е на терена и той не знае, абе заеби,хич не съм доволен от играта ни: тотална доминация при владеенето на топката и нулева ефективност.
Добре че Тошко изригна на два пъти и реши мача...
Нищо не играхме. Започнахме да си я подаваме след като ни вкарахте двата гола, преди това само ритане напред без цел. Хубаво, човек по-малко, ама като предоставяш НЕПРЕКЪСНАТО топката на съперника и се играе на една врата, рано или късно гол ще падне.
Само Левски!
- Raoul_Duke
terata написа:ПП: и копеУе некой дЪ ма светне как по дяволите на 18 000 хиляден стадион, на който един сектор е бутнат, а другия за гости събира 15 000(по папагалски приказки и сайтове) човека публика !??? Тва само невероятните "бултраси" го могат
Аз щЪ светна бе, няма проблем. След бутането на трибуната и ОТВАРЯНЕТО на буферни зони, които до "първа копка" бяха затворени, посещаемостта е:
1-За домакините - 13к
2-За гостите(които днеска ги беше хванала липсата) - 1 300
Като събереш и сложиш и голям брой правостоящи (каквито има винаги), ето ти ги 15к при бутната трибуна.
А междудругото, стадиона ни никога не е бил 18. Заедно с буферите беше 22-23.
Последна промяна от Raoul_Duke на 21 юли 2013 22:25, променено общо 2 пъти.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

reh4o написа:Не говори и не пиши глупости това не е първия труден период на любимия отбор.Ние винаги сме излизали от трудностите и сме записвали славни страници в историята след това.
-
- Контакти:
Ама нали да си левскар беше гордост и привилегия
? Да няма масови самоубийства за дето и тази година може да не сте шампиони
?

http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Новият треньор ще повлияе положително