MaRTo1233 написа:Мъри да мести Неделев зад нападателя и да тури сиганчето нападател и ще има повече успех. В момента Пинто напълно обезличи Неделев, а от ляво ЧелсиГол се губи и Минев го спасява...
Направо Вандер да влиза вместо Огнянов...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MaRTo1233 написа:Мъри да мести Неделев зад нападателя и да тури сиганчето нападател и ще има повече успех. В момента Пинто напълно обезличи Неделев, а от ляво ЧелсиГол се губи и Минев го спасява...
rhaegar написа:ralka_levskarka написа:vaskonti написа:becks32milan написа:Кви са тия тъпанарски пасове не мога да разбера.. ?
Предстои юбилей, не забравяй
Предстои чистка в Левски.
Предстои, грънци. Какво ще чистят?
ЕМИЛ написа:До края на август ли е отворен тронсферния прозорец ?
ralka_levskarka написа:rhaegar написа:ralka_levskarka написа:vaskonti написа:becks32milan написа:Кви са тия тъпанарски пасове не мога да разбера.. ?
Предстои юбилей, не забравяй
Предстои чистка в Левски.
Предстои, грънци. Какво ще чистят?
Ми мисля, че Даниел Димов си заминава. Очаквам и дървения Йорданов да махнат
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
tevez написа:Гари, Гари, колкото хубави футболни качества имаш, толкова си и прост. Бива ли такова нещо?
tevez написа:ЕМИЛ написа:До края на август ли е отворен тронсферния прозорец ?
20 август
rhaegar написа:
Бахти чистката, продават две резервиПосле Велев като се контузи, ще ревем, че няма кой да пуснат.
Да вземат да купят централни защитници. Чистката ще я извърши леля Пенка с метлата.
tevez написа:Гари, Гари, колкото хубави футболни качества имаш, толкова си и прост. Бива ли такова нещо?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 14 госта