Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 21 юли 2013 10:43

http://bleacherreport.com/articles/1711 ... e-for-reds?
Тоя малкия ,никак не е лош . Най малкото е с класи над Ериксен ,въпреки че играят на различни постове. Много бърз ,техничен ..има поглед ,нюх към гола и страхотно центриране. Така ,като гледам няма проблем и с двата крака . Може да играе отляво на фланга ,отдясно и като нападател .Пряк свободните също ги е научил . :) Дребен е ,но половината му голове от клипчето са ..с глава. :)
Ако го вземем ,може и да ми мине за Мхитарян . :)

Моуриньо е отхвърлил офертата на Брендън за левия бек на Челси Бертранд. Радвам се ,че Роджърс все пак е видял най накрая проблемите в тая зона и усилено търси нов ляв бек .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 21 юли 2013 11:22

GMiddletonFOX
Luis Suarez has arrived in Australia and wasn't in the mood to talk. Pictures coming up on

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 21 юли 2013 12:20

Най-големия е с номер 8, не със 7, 9, 10 или друг номер. Най-големия няма да напусне Ливърпул "защото ме обиждат и искам да играя в ШЛ"

Изображение
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 юли 2013 12:32

http://www.sportal.bg/news.php?news=438595
Както и прогнозирах по рано ,Рафаелчо ще вземе Игуаин. Само не мога да разбера как може да даде 35 млн за него а за Рейна му се свидят 10 млн ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 юли 2013 12:38

Liverpool forever_95 написа:
GMiddletonFOX
Luis Suarez has arrived in Australia and wasn't in the mood to talk. Pictures coming up on

Факт е ,че Суарес дойде на турнето а не се скри като мишка като Мхитарян и да преговаря с други отбори . Естествено ,че няма да говори с журналисти ,преди да е разговарял с ръководството.
Ще видим ,какво ще стане .До момента реално има една единствена оферта за него от Арсенал и тя логично беше отхвърлена.
Ако Реал предложат 50 + млн ,тогава вече положението става сериозно ,но на тоя етап ,предполагам Луис ще се включи в тренировките и ще играе едно полувреме още в сряда срещу Мелбърн.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 21 юли 2013 13:24

Via Telegraph

Luis Suarez is not expected to meet Brendan Rodgers until late Sunday evening in the club's hotel.

Formal talks between Suarez and Rodgers are not expected to take place until Monday at the earliest.

Suarez is unlikely to figure in Wednesday's sell-out friendly against Melbourne Victory at the MCG.

От Телеграф казват, че Суарез ще се срещне с Роджърс едва късно неделя вечерта, а някакви по-сериозни разговори ще има едва понеделник най-рано, като е малко вероятно да играе срещу Мелбърн.

Liverpool offered €12m for Palermo midfielder Josip Ilicic but the player wants a move to Fiorentina. (Gazzetta dello Sport)

От Газета казват, че е отправена оферта от 12 милиона евро за Иличич, но той иска да отиде във Фиорентина.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 21 юли 2013 15:27

Пеп си заминава :) :) :)

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 21 юли 2013 16:58

Официално Рейна в Наполи под наем...дебелата свиня има 120 милиона ама не можа да извади 10 милиона за Рейна...

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 21 юли 2013 17:44

we are the champions написа:Официално Рейна в Наполи под наем...дебелата свиня има 120 милиона ама не можа да извади 10 милиона за Рейна...

Как да извади 10, като не струва и 5? Да поддържа форма тая година и от следващия сезон да го взимат Барса за 10 ... само не знам как са се разбрали за заплатата.

make76
Контакти:

Мнениеот make76 » 21 юли 2013 18:11

Много се изговори за летните покупки на Роджърс,но като гледам мача от вчера Луис Алберто е играл страхотно.Ако Суарез остане отборът ни ще е много силен,вече го няма тоя клоун Рейна,Миноле да пази малко по добре от Рейна и няма да имаме проблеми.Надявам се критиците на Роджърс да да останат с затворени усти след края на сезона.

Върни се в “Ливърпул”