rhaegar написа:Red_Girl написа:ZinedineZidane написа:В Пловдив се заоблачи сериозно и мачът няма да е на 30 + градуса, ама като нищо ще е на дъжд...
И небето споделя мъката на синия отбор..
Все синия отбор ви е в устата. Още не ви е излязъл от задника след последния мач и бързате да го лапнете.
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
rhaegar написа:Red_Girl написа:ZinedineZidane написа:В Пловдив се заоблачи сериозно и мачът няма да е на 30 + градуса, ама като нищо ще е на дъжд...
Все синия отбор ви е в устата. Още не ви е излязъл от задника след последния мач и бързате да го лапнете.

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Red_Girl
- Контакти:
modor написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:Red_Girl написа:ZinedineZidane написа:В Пловдив се заоблачи сериозно и мачът няма да е на 30 + градуса, ама като нищо ще е на дъжд...
Все синия отбор ви е в устата. Още не сме ви излезли от задника след последния мач и бързате да ни лапнете.
Проблем? Цяло лято ви слушахме глупостите, не знам защо се дразниш??![]()
![]()
![]()
И ти реши да падаш на нивото на някой от..."капаците в синьо "
Вчера коментирах наще, сега има други мачове. И даже имам някакво чувство, че може би ще победите или поне Х.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red_Girl написа:Вчера коментирах наще, сега има други мачове. И даже имам някакво чувство, че може би ще победите или поне Х.
Е,те женските чувства...
- becks32milan
- Контакти:
- ralka_levskarka
- Контакти:
Без име написа:Старокин и Пелето централни защитници![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля да си направя харакири, ако не ни вкарат.
Само това
kirchaka написа:Red_Girl написа:Вчера коментирах наще, сега има други мачове. И даже имам някакво чувство, че може би ще победите или поне Х.
Е,те женските чувства...![]()
Тя и Сиси ги чувстваше доста,затова целият форум залагаше обратно на нейните чувства
Споменавайки титана на мисълта, тя игра ли кючеци/стриптийз/ и т.н. като Левски отпадна? Или е правила друга простотия?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:kirchaka написа:Red_Girl написа:Вчера коментирах наще, сега има други мачове. И даже имам някакво чувство, че може би ще победите или поне Х.
Тя и Сиси ги чувстваше доста,затова целият форум залагаше обратно на нейните чувства
Споменавайки титана на мисълта, тя игра ли кючеци/стриптийз/ и т.н. като Левски отпадна? Или е правила друга простотия?![]()
Е,това не знам,откак смени отбора се покри и май е и с нов скайп,в който не добавя простосмъртни
- ralka_levskarka
- Контакти:
fr3ak_boy написа:kirchaka написа:Red_Girl написа:Вчера коментирах наще, сега има други мачове. И даже имам някакво чувство, че може би ще победите или поне Х.
Споменавайки титана на мисълта, тя игра ли кючеци/стриптийз/ и т.н. като Левски отпадна? Или е правила друга простотия?![]()
Лапала е, ако питаш мен, ама шишетата
ralka_levskarka написа:fr3ak_boy написа:kirchaka написа:Red_Girl написа:Вчера коментирах наще, сега има други мачове. И даже имам някакво чувство, че може би ще победите или поне Х.
Лапала е, ако питаш мен, ама шишетата
Пак като само ги е лапала, а не са влизали в някоя друга дупка.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.