suareshampion написа:Страхотен Ибе . Това момче ,което само на 17 години ми пълни душата .18 годишния Стърлинг също показва добра форма. Асаиди го предпочитам хиляда пъти пред яловия Стю . Алберто би трябвало след тоя мач вече да сте видели ,че е комбинативен и техничен ?Ще видите вие ..всичко ще видите ...но ви трябва време ..знам аз .
![]()
Борини май ще е разочарованието от селекцията на Брендън.
Поредна победа на Роджърс на нула ! Изобщо не ме ебе противника ..важното е ,че Миноле няма допуснат гол .![]()
Ако терена не беше толкова грозен ,резултата със сигирност щеше да е по изразителен .Но най важното в случая е ,че нямаме контузени играчи.
Някои хора взеха да ми сравняват Туре със Уиздъм . Нацяло изпушихте пичове .![]()
След тоя мач отново си затвърждавам мнението ,че ни трябва нов ляв бек и че Стюърт Даунинг няма място в Ливърпул. Ако Джонсон продължава в същия дух ,ще ми се иска и десен.
За Стърлинг и Ибе добре,ама после...
Асаиди не става за Ливърпул просто не знам защо беше купен,ако беше по-добър от Даунинг нямаше да има 10 мача за цял сезон.
Алберто пак не направи кой знае какво,но да речем,че му е нужно време.
Борини е разочарование,при това 10 милионно.
Миньоле ще го видим какво може във ВЛ,изобщо не ме интересува,че срещу тея супер анонимници не е допуснал гол.
Прав си Туре и Уиздъм не могат да бъдат сравнявани,няма как да сравняваш 33 годишния Кольо с 13 години по-млад от него футболист който тепърва ще разгръща пълния си потенциал.
Енрике беше доста активен,не знам какво искаш от него?
Даунинг трябва да си ходи,НО само при положение,че има КЛАСЕН заместник!
Сега пък и Джонсън не ти харесва той пък какво направи?
Явно на тебе са ти криви всички футболисти които не са купени от лебеда,нали?