Blue_Fan написа:viroglav написа:Като толкова си ги харесвате Мъри, Боби и Атанас вземете си ги отново в Левски. Защо ги изгонихте, като са толкова добри специалисти ?
Изгониха ги защото не слушкат!
Аман от "цветови" специалисти! Я си припомни предишните няколко треньора-рожби на ЦСКА, какво направиха с националния! Аз се сещам за едни многоцифрени загуби и то не от световния шампион. Или за полубожеството Стоичков, който се оказа, че в момента в който се кълнеше в националния отбор се е уреждал да става треньор в Испания. И заряза всичко по средата на квалификационен цикъл! Но какво да очакваме от човек, който заявява в интервю цитирам: "...Какво ми е дала на мен България?..."
Ще ми е интересно да чуя мнението ти по въпроса?
Дали някога всички подобни "разбирачи" ще си свалите цветните очила и ще започнете да гледате реално на нещата?
Аз лично се съмнявам. Ще си живеете всеки в собствената самозаблуда.
Сега по темата. Според мен Стоилов има качества, но не му се дава свободата да работи, както той смята за правилно. но далеч не е първия, а за жалост може би няма да е и последния, на когото от горе му се налагат т.нар. "мениджърски интереси". Далеч съм от мисълта ставам адвокат на Мъри.
Относно състава за снощния мач: има играчи, които очевадно са в лоша спортна форма, а започват като титуляри, за сметка точно на хора, за чиито силни изяви постоянно слушаме в момента. Например Мартин Петров - моите уважения към него, всички знаем от кога не е играл официален мач. Аз лично бих го пуснал последните 15-20мин. Неведнъж е решавал мачове в последните минути. Сърмов - според мен в момента няма място и в титулярния на Левски, да не говорим за Националния. А дали е моментно състояние или толкова си може... кой знае. Чавдар Янков - също се видя че нее във форма. А и много добре се видя, че Благой Георгиев, Божинов, а защо не и Домовчийски, трябваше да започнат мача като титуляри.
Четох негативни коментари за Илиян Стоянов и смятам, че са напълно неоснователни. На мача с Черна гора беше най-стабилния в защита според мен.
Това е моето скромно, некомпетентно мнение.
Но аз също бих задал въпроса: защо Мартин Камбуров не влиза в ничии сметки?
Значи някъде да съм написал че предишните треньори ставаха за националния истински треньор не сме имали .... мисля че още не се бях родил.
Но просто сега който и българин да сложат начело ще обслужва менаджерски интереси затова ни трябва специалист от чужбина. това е в българия винаги е имало наше и ваше и ще продължава така затова и ще сме като една разпасана команда. Ако не вярваше че може да бие Италия защо изобщо отидоха до там да ни срамят????? А за да могат да вмъкнат Сърмов в стартовия състав преквалифицираха Янков който в центъра си върши добре работата както и пелето просто трябваше това момче да играе за да го видят и продадат а дали ще бием си беше второстепенен въпрос.... Затова ви моля ВЪН г-н Стоилов и г-н Сираков