1ви кръг ЦСКА - Локо Пловдив събота 20ти юли 20:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: 1ви кръг ЦСКА - Локо Пловдив събота 20ти юли 20:00ч.

Мнениеот Red Warrior » 21 юли 2013 13:45

Red_Girl написа:
Red Warrior написа:Армията събира 22 хиляди, така че аре разни ботове да не ме учат как изглеждат 10 000 души, че си хабя пръстите само.

Те показаха , че Пловдив е черно-бял, състоящ се от 500 фена.. :lol: И не знам си колко автобуса били тръгнали..И те като другите: А ний сме фенове милиони. :lol:

При скандирането "цигани" ми се сториха леко засрамени - не знам защо? :? :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 21 юли 2013 13:45

Red Warrior написа:Армията събира 22 хиляди, така че аре разни ботове да не ме учат как изглеждат 10 000 души, че си хабя пръстите само. Ако боклуците се бяха погрижили за сектор "Г", а не за ложите, щеше да има поне още няколко хиляди фена.

Математика му е майката, ама може и Апоел да им ....майката :D

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 21 юли 2013 13:45

percival написа:Не мога да разбера ,какво им се обяснявате на тия "лилавите" ?

Смачкахме локото ,късмета ги покри ,както и дългата ръка на Фелайни !

Съдията не свиреше 50 на 50, както трябва!
:evil:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 юли 2013 13:46

Red Warrior написа:
Red_Girl написа:
Red Warrior написа:Армията събира 22 хиляди, така че аре разни ботове да не ме учат как изглеждат 10 000 души, че си хабя пръстите само.

Те показаха , че Пловдив е черно-бял, състоящ се от 500 фена.. :lol: И не знам си колко автобуса били тръгнали..И те като другите: А ний сме фенове милиони. :lol:

Сигурно са се припознали, обидили сме ги явно. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 21 юли 2013 13:47

Red Warrior написа:
Red_Girl написа:

Много бързо млъкнаха!
:mrgreen:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 21 юли 2013 13:48

Момчета не се закачайте с тези ювентинци, неаполитанци или там квито са
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 юли 2013 16:14

ЦСКА _завинаги написа:
percival написа:Не мога да разбера ,какво им се обяснявате на тия "лилавите" ?

Смачкахме локото ,късмета ги покри ,както и дългата ръка на Фелайни !

Съдията не свиреше 50 на 50, както трябва!
:evil:

Съдията изобщо не трябва да свири 50/50, а да свири това, което се случва и вижда. Ако свири дузпа за едните, това изобщо не значи, че трябва да свири и за другите.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 юли 2013 18:38

Beck's написа:
RedeviL написа:
Red_Girl написа:
RedeviL написа:Какво мислите за Милиславлевич? Определено ми се понрави с играта си! Добро придвижване по терена със стабилни отигравания!

Този да, ама другия Кировски( мисля беше) изобщо не знам за какво го пуснаха. Изобщо не ми хареса..

Този нападателчето, нали!? Да ти кажа честно и мен не ме впечатли с нещо особено, а и като цяло рядко се докосваше до топката.. Личи си обаче, че отбора няма нужната подготовка, а играчите все още не са обиграни добре. Липсваше креативност в атака, но това са все неща, които с времето ще се подобряват.

Не сте прави за Кировски за момента, момчето се включи, когато всички други бяха свършили батериите. А до смешкото от Велбъжд.... И аз не ви чувах грам, ама така е като сте дошли 5 коли хора, толкова заслужавата, а картинката на края на мача, когато вашите футболери вдигнаха ръце за хикса от радост, беше направо срам за Локо...... Преди мача ми редехте 0:2, 0:3, 0:4 ама до вратата не стигнахте. Нашия отбор има на къде да израства и то много, докато вашия е умряла работа, вчера се убедих , че Камбуров наистина е свършен с футбола, имах надежди за него , като беше при нас, но и тука се провали !

Може би не се изразих правилно за Кировски.. Нямах предвид, че е лош играч! Просто за толкова кратко време не успях да добия конкретни впечатления за качествата му, което със сигурност не означава, че е слаб футболист. В този ред на мисли беше и втората част от предишния ми коментар! Не е възможно от един мач, без направена подготовка и сработка между футоблистите, да се правят генерални изводи за техните възможности.. Все пак от видяното вчера от новите ми се наби на очи Милисавлевич! Бадема си е класа отвсякъде, въпреки че е в напреднала възраст смятам, че ще ни е от изключителна полза! Марсиньо - за мен това е най-добрият ни играч от тези, които останаха в отбора! Радостното при него е, че е запазил формата си от миналия сезон. Абушев ми се стори доста колеблив в изявите си.. Това по-скоро го отдавам на слаба кондиция, поради липсата на добра лятна подготовка, което не е толкова фатално. Карачанаков сякаш също му липсва физическа подготовка след тежката контузия, която претърпя. Хубавото при него е, че въпреки проблемите в ЦСКА реши да остане в отбора, което ме кара да мисля, че ще е пределно мобилизиран да се доказва! Вальо Илиев е още едно опитно име в отбора! Последно си го спомням с изявите му в Стяуа, а оттогава да си призная го изгубих от поглед.. Все пак е опитен футболист и ще внесе нужната стабилност в защита. Не вярвам да има особени проблеми да се наложи в нашето първенство! Общо взето засега това са играчите, от които ще се очаква да придвижват отбора напред. В заключение искам да кажа, че като цяло съм обнадежден за потенциала на отбора, стига да се осигури нужното спокойствие за работа!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 21 юли 2013 19:58

Хареса ми как играхме,личи си,че нямаме въздух и отбора не е обигран,но със желание го компенсираме.Само този Менди е малко като терорист във защитата :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 юли 2013 21:13

Отборът игра добре за мач, в който 80% от играчите излязоха за първи път заедно на терена. Влезнат ли във форма Карачанака и Марсиньо ще порят. Милисавлевич е много добър футболист, но не там му е мястото. Той не е бек, а атакуващ халф. Кировски скоро ще покаже на какво е способен, както и Гъргоров. Просто им трябва физ. подготовка и време за сработка с останалите играчи.
Най-големите ни проблеми ще са при опорните халфове. С тези нямаме никакъв шанс за нещо по-добро от 5-6 място в този шампионат. Чочев няма никаква работа там, а Дюлгеров е за отбор от 10-то място надолу. Защитата е добре, но Апостол трябва да седне на пейката или да се стегне.
Локото са пълна трагедия и за мен ще бъде изключителна изненада ако влезнат в 7-цата в края на сезона.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”