1ви кръг ЦСКА - Локо Пловдив събота 20ти юли 20:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: 1ви кръг ЦСКА - Локо Пловдив събота 20ти юли 20:00ч.

Мнениеот Кировец » 21 юли 2013 12:25

wannabe написа:Какви 10000? Колко са големи сектор В (празен в крайщата си) и сектор А (без седалки) + 500 от Пловдив? Да не говорим, че не пяхте доволно много време... ;) Не знам кой ви е тартор, но ако е Роско животното :)

Имате добър вратар. Ще губите трудно.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 юли 2013 12:27

Red_Girl написа:
RedeviL написа:Какво мислите за Милиславлевич? Определено ми се понрави с играта си! Добро придвижване по терена със стабилни отигравания!

Този да, ама другия Кировски( мисля беше) изобщо не знам за какво го пуснаха. Изобщо не ми хареса..

Този нападателчето, нали!? Да ти кажа честно и мен не ме впечатли с нещо особено, а и като цяло рядко се докосваше до топката.. Личи си обаче, че отбора няма нужната подготовка, а играчите все още не са обиграни добре. Липсваше креативност в атака, но това са все неща, които с времето ще се подобряват.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 21 юли 2013 12:41

RedeviL написа:
Red_Girl написа:
RedeviL написа:Какво мислите за Милиславлевич? Определено ми се понрави с играта си! Добро придвижване по терена със стабилни отигравания!

Този да, ама другия Кировски( мисля беше) изобщо не знам за какво го пуснаха. Изобщо не ми хареса..

Този нападателчето, нали!? Да ти кажа честно и мен не ме впечатли с нещо особено, а и като цяло рядко се докосваше до топката.. Личи си обаче, че отбора няма нужната подготовка, а играчите все още не са обиграни добре. Липсваше креативност в атака, но това са все неща, които с времето ще се подобряват.

Не сте прави за Кировски за момента, момчето се включи, когато всички други бяха свършили батериите. А до смешкото от Велбъжд.... И аз не ви чувах грам, ама така е като сте дошли 5 коли хора, толкова заслужавата, а картинката на края на мача, когато вашите футболери вдигнаха ръце за хикса от радост, беше направо срам за Локо...... Преди мача ми редехте 0:2, 0:3, 0:4 ама до вратата не стигнахте. Нашия отбор има на къде да израства и то много, докато вашия е умряла работа, вчера се убедих , че Камбуров наистина е свършен с футбола, имах надежди за него , като беше при нас, но и тука се провали !

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 юли 2013 12:42

wannabe написа:Какви 10000? Колко са големи сектор В (празен в крайщата си) и сектор А (без седалки) + 500 от Пловдив? Да не говорим, че не пяхте доволно много време... ;) Не знам кой ви е тартор, но ако е Роско животното :)

Не се грижи за нашия, а си гледай вашия.. Току виж пак остане без дрехи. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 21 юли 2013 13:19

Доволна съм от резултата, но и късметът не беше на наша страна!
Карачанаков игра добре, сърбина ми допадна и този Менди
8-)
Кировски не ме впечатли с нищо!
Жалко, че ударихме 2 греди!
:cry:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 юли 2013 13:22

James Beattie написа:
sectorX написа:ЦСКА - Локо Пловдив, пълен стадион и атмосфера /СНИМКИ и ВИДЕО/
http://www.zapalqnkovci.com/news/id/785
Изображение

Колко ли от тези 10 000 фена ще продължат да ходят на стадиона и да подкрепят ЦСКА , след като им стане ясно , че червените няма да са в битката за Топ 4 ? ;)

Стадиона ви в момента събира 8000 души заедно със сектора за гости... Не знам къде си ги видял тия 10 000!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 юли 2013 13:35

W84me написа:
James Beattie написа:
Колко ли от тези 10 000 фена ще продължат да ходят на стадиона и да подкрепят ЦСКА , след като им стане ясно , че червените няма да са в битката за Топ 4 ? ;)

Стадиона ви в момента събира 8000 души заедно със сектора за гости... Не знам къде си ги видял тия 10 000!

Вие станахме като МВР-то.. 3000 души е имало...ЗАЕБИ! :lol: :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 21 юли 2013 13:39

Не мога да разбера ,какво им се обяснявате на тия "лилавите" ?

Смачкахме локото ,късмета ги покри ,както и дългата ръка на Фелайни !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 юли 2013 13:41

Армията събира 22 хиляди, така че аре разни ботове да не ме учат как изглеждат 10 000 души, че си хабя пръстите само. Ако боклуците се бяха погрижили за сектор "Г", а не за ложите, щеше да има поне още няколко хиляди фена.
Последна промяна от Red Warrior на 21 юли 2013 13:43, променено общо 2 пъти.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 юли 2013 13:42

Red Warrior написа:Армията събира 22 хиляди, така че аре разни ботове да не ме учат как изглеждат 10 000 души, че си хабя пръстите само.

Те показаха , че Пловдив е черно-бял, състоящ се от 500 фена.. :lol: И не знам си колко автобуса били тръгнали..И те като другите: А ний сме фенове милиони. :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Архив”