АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Да
139
70%
Не
61
31%

Общо гласове: 200

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Ал. Томов & Ко - план "Оздравителен"

Мнениеот za nas e toj religiq » 21 юли 2013 13:13

Кировец написа:
za nas e toj religiq написа:Дано мисля грешно , ама бъдещето ви с тоя ми се вижда по неясно и от това с титаните :? А и безумните неща които измисля всеки ден , не знам до къде ще ви доведат :roll:

До почти пълен стадион на всяко домакинство + пълен сектор гости в провинцията. Направо ще е трагедия Оздравителния план.

Ще видим колко време ще трае тоя оздравителен план :) Баси , направо ви се чудя как и вие като локото се радвате на някой , който сте изгонили от тоя стадион заради некадърното му управление :roll:

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 21 юли 2013 13:14

za nas e toj religiq написа:
warhead написа:
za nas e toj religiq написа:Дано мисля грешно , ама бъдещето ви с тоя ми се вижда по неясно и от това с титаните :? А и безумните неща които измисля всеки ден , не знам до къде ще ви доведат :roll:

бъдеще с титан???? ...ти от марс ли падна???Тия бяха на 2часа да закрият клуба! :shock:

Не ме разбра правилно , с титан бъдещето беше ясно ! А с тоя даже не мога да си го представя :)

Не се занимавайте с ЦСКА!Айде бягай да гледаш дербито по тв. днеска,че няма да те пуснат на стадиона! ;)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 юли 2013 13:17

Ще видим колко време ще трае тоя оздравителен план :) Баси , направо ви се чудя как и вие като локото се радвате на някой , който сте изгонили от тоя стадион заради некадърното му управление :roll:

Стига си писал в множествено число, когато намекваш за Сашо Томов.
Последна промяна от Кировец на 21 юли 2013 13:19, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 юли 2013 13:17

Таван, ама Тройчо вземал 20 000... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 юли 2013 13:18

W84me написа:Таван, ама Тройчо вземал 20 000... :mrgreen:

Трябва да взима 200 000, ама не сме стигнали още такива висини. :!:

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 21 юли 2013 13:18

Кировец написа:

До почти пълен стадион на всяко домакинство + пълен сектор гости в провинцията. Направо ще е трагедия Оздравителния план.

Не се чуди ! Кремиковци предстои да бъде нарязан и продаден за скраб. Оценката на метала-скраб е около 200 000 000 евро. Митал/Лупи се върнаха за да лапнат по някакъв начин тези пари. цска им трябва за да праят имидж и пазарлъци с властта. Гледайте какво става след като далаверата свърши ........... ако въобще бъдат допуснати отново до Кремиковци ............ :) :) :) когато Лупи ви говори какво ще става с цска, следете новините за Кремиковци и ще се ориентирате ...... За това са тези приказки , какво ще прави през есента и зимата с отбора, защото през това време ще стане ясно дали ще влезе в далаверата с скрабта от комбината, ТОВА Е !!!!!!
Последна промяна от Yoda на 21 юли 2013 13:22, променено общо 2 пъти.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 21 юли 2013 13:19

Кировец написа:

Стига си писал в множествено число, когато намекваш за Сашо Томов.

Ок приемам забележката ! Вероятно има и недоволни , ама ти явно не си от тях :?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 юли 2013 13:21

Yoda написа:Не се чуди ! Кремиковци предстои да бъде нарязан и продаден за скраб. Оценката на метала-скраб е около 200 000 000 евро. Митал/Лупи се върнаха за да лапнат по някакъв начин тези пари. цска им трябва за да праят имидж и пазарлъци с властта. Гледайте какво става след като далаверата свърши ........... ако въобще бъдат допуснати отново до Кремиковци ............ :) :) :)

Аман от говежда фантастика.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 юли 2013 13:22

Ок приемам забележката ! Вероятно има и недоволни , ама ти явно не си от тях :?

Не съм. Имам друг поглед върху събитията.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 юли 2013 13:29

W84me написа:Таван, ама Тройчо вземал 20 000... :mrgreen:

Когато има скрити неща винаги ще има основания за манипулация и лъжи.Както твоята в случая.Той още няма
договор ти му написа заплатата.Какво от това че знаеш заплатата на другите.Ако си добър и недоволен от
заплатата искаш увеличение.Щом си добър и клуба държи на теб-ще я увеличат.Ако не си доволен напускаш.
Как в европейските клубове оповестяват заплатите/които непрекъснато цитирате по форумите/и футболистите
играят.Значи може.

Върни се в “Архив”