Очаквания за сезон 2013/14 след първия мач на Локо Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Очаквания за сезон 2013/14 след първия мач на Локо Пловдив
това тенденция ли е когато локо играе изключително слабо но достигне до 0-0 да се смята за победа
Армейче написа:"Б" група
И аз мисля така!:)
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Слабо и безидейно представяне,от интервюто на Станков запомних само че цска си е цска .Това мрънкане като чуеш и ти е достатъчно.Няма да изпаднем.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
СТАМАТ написа:Армейче написа:"Б" група
И аз мисля така!:)
Ти не можеш да мислиш!Не се напъвай!

Твърде рано е да се говори за очаквания и цели. Единственото сигурно е, че няма да се сбъднат мокрите сънища на жълтите за "Б" група. Не виждам защо винаги трябва да гледаме лошото. Да, Локомотив не игра добре, но не загуби. За това, че трябвало задължително да бием тази сбирщина - миналата година ние бяхме точно като тях и загубихме чак е петият кръг. На мача се видя, че ни предстои много работа. Защитата горе-долу е прилична, в дефанзивен план се справяме. Вчера липсваше играч, който да прави играта - видя се, че само с атаки по крилата не става. Да видим как ще е новият Бразилец. Нещо като традиция в последните години е Локомотив да набира трудно скорост, но не се съмнявам, че това ще стане.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Локомотив ще се бори за влизане в първата седмица с Берое и Славия и като се има предвид, че Коко може да разчита на приятелско рамо от няколко други отбора, то моята прогноза е 6-ти на полусезона. Сашо Станков е добър треньор, а в отбора му има футболисти, които с опита си могат да вгорчат живота на подценилите ги. Очаквам Локомотив да покаже истинското си лице след паузата в шампионата, когато би трябвало отборът да е сработен и дано този път на дербито черно-белите излезнат с нагласата да се надиграват за да се получи мачът, който всички очакваме с нетърпение.
-
- Контакти:
Момчета няма смисъл все още да се мисли за място в таблицата след един мач. Вчера много, ама много важно за отбора беше този мач да не се загуби, защото, ако беше станало, много повече хора освен ЛХ и НУП щяха да бойкотират ( включително и аз). Колкото до играта ни липсва някой, който да гради в центъра. Дано новия бразилец е добър, защото имам спешна нужда от такъв играч.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Класиране в 7-цата ще е истински успех за вас.
пуска се тема за Локомотив и разните фесове, Стамат/Сунай , маври, пуми и всичко мургаво около Пловдив ...........почват да умуват....Защо бе фесове? Подкрепяйте си Пеевски и габровския мустак - спрете се малко.
По темата - класиране в първата седмица ще е успех.
По темата - класиране в първата седмица ще е успех.
С тези футболисти с който разполагаме и с най-добрия вратар в А група.Станков ако не класира отбора в топ 4 направо да си къса дипломата за треньор 

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!