ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Kой балон ще се спука в събота?
Според мен Ботев могат да го добутат до равен...
- Yellow major
- Контакти:
Ако успеем да картотекираме новите ( Мбамба, Ребека,Луис, Ола и Густаф) и след това което видях срещу Родопа мача е хикс или победа за Ботев.
Нека ЦСКА си мислят ,че нашите са група гастролиращи алкохолици. Ще им се завие свят. Никога от 10 години не съм бил такъв оптимист ( само Генофф да не е съдия).
Напълнете стадиона ! Очаква ни шоу !
Нека ЦСКА си мислят ,че нашите са група гастролиращи алкохолици. Ще им се завие свят. Никога от 10 години не съм бил такъв оптимист ( само Генофф да не е съдия).
Мача е ясен, ама поне феновете на Ботев се върнаха на трибуните. Там ще е по-интересно. А и ще има адреналин на път към Тримона и Филибето. Абе да се оправят Ботев от Селския. Искам истинсско дерби, а не ясен мач. Някак няма кеф иначе. 

Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
Yellow major написа:Ако успеем да картотекираме новите ( Мбамба, Ребека,Луис, Ола и Густаф) и след това което видях срещу Родопа мача е хикс или победа за Ботев.
Само дето Мбамба и Луис се ослушват

- PLOVDIV PEE 1912
Yellow major написа:Ако успеем да картотекираме новите ( Мбамба, Ребека,Луис, Ола и Густаф) и след това което видях срещу Родопа мача е хикс или победа за Ботев.
+1
Ние феновете на ЦСКА искаме конкуренция и тръпка на трибуните. Досега никой не ни затрудни в надвикване и надпяване. Даже и Рома не успяха. Да не говорим за Лефски и Локо Пд.
Чакаме да ни предизвикате и да направим шоуто. Ние ще сме между 1500 и 3000. Зависи от времето.

Чакаме да ни предизвикате и да направим шоуто. Ние ще сме между 1500 и 3000. Зависи от времето.

Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
Живко Петров написа:ако приемем, че цска София са 2 класи над Родопа, значи 2:0 е напълно реален резултат.
2:0 e ako Родопа e 1 класa, a цска София ca 2 класи над Родопа са значи 3 класи, HO Родопа ca 0 класu. Taka ако приемем, че цска София са 2 класи над Родопа, значи 3:0 е напълно реален резултат

- slavia_forever
- Контакти:
В този мач, ще стискам палци на Ботев. Прогноза 1:2.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Ако се картотекират Мапока, Ребека,Луис, Ола и Густав, съм сигурен, че ще сме с по-добри индивидуални единици от ЦСКА, може да ни липсва сработване, но с нормално съдийство и ако ЦСКА не изкарат някакъв луд късмет убеден съм, че ще бием поне с 3-1.
Re: Кой лъже в момента?
Абе, не че италианците са най-организираните хора на света, но тук нещата отидоха твърде далеч, за да се окаже партенка. Сделката под една или друга форма вече е факт. За сряда са обещани и някакви пари за текущите разходи и заплати на българите. Големите пари за италианските играчи са предвидени за след мача. Хайде да успокоим топката и да не обръщаме внимание на разни малоумници като Херо и Бекяра. Доказани некадърници, разкрити и изхвърлени отвсякъде и търсещи медийно внимание с подобни изцепки. В събота - мощна подкрепа и ако мачът не тръгне с ранен гол като при Славия и Локо Сф, ще вземем нещо от Чорбата.