СЛ: Бразилия - България - Полуфинал - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трън
Контакти:

Re: СЛ: Бразилия - България - Полуфинал

Мнениеот Трън » 21 юли 2013 03:47

При Бразилците добре че е Исак - доста грешки направи и доста пъти го хванахме на блок.

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 21 юли 2013 03:48

Хаха сега викате хайде наще. А до преди малко някои бяха тръгнали да си лягат защото нашите били цитирам п.тки. Доста ни е късичка паметта. :)

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: СЛ: България - Бразилия - Полуфинал

Мнениеот mormona » 21 юли 2013 03:48

dido1302 написа:
Стои бе пич__ казвам си мнението. Какъв ти е проблема? Защо трябва да усираш темата ? Дотук сичко е ОК и се дискутира както мача така и играта в България... Какъв ти е проблема ? Вкиснат си щото ни бият , е хубаво ма не си го изкарваи на нас бе. Като си такъв капацитет кажи какво трябва да се случи , че да спечелим златен медал в този спорт както апропо направиха Сърбия , Полша ... Испания ?

Ами няма да вземем златен медал. И причината не е в гена на играчите, а на народа. От такъв вечно недоволстващ и мърморещ народ не може да се очаква нищо хубаво. Ние сами се проваляме. Един като положи някакви усилия и успее и другите му завиждат и гледат да го провалят. Сега нашите се мъчат колкото имат сили да направят нещо, но веднага изскачат всякакви капцитети дето даже не са събличали по физическо и са се отпуснали като пазарски торби, да ги плюят и хранят.

Да щото аз има как да знам дали ти си се събличал по физическо...
Само един пример ще ти дам. Англия по време на управлението на Маргарет Тачър. На стадионите се бият и избиват като животни. Тогава това дава лош отзвук навсякъде по света и посрамва в известен смисъл Британия. Маргарет Тачър както се сещаш нища не разбира от футбол а за нея феновете са декласирана, алкохолизирана паплач. Само дето и идва до главата тоя проблем и се налага да земе решения. Веднага след поредната мизерия случила се на мач от първенството им тя събира сички спортисти , министри , спецялисти и изготвят план така , че след това повече да няма трупове по стадионите !!! Днес имаме модерните съоражения във Висшата лига. И както виждаш срутени трибуни няма. Тоест не е нужно да си се събличал, обличал или загащвал а да имаш нещо в главата. Не казвам , че аз ще оправя спорта но ми писна нещо като не ви изнася като мнение да казвате , че не сме спортисти.
И никои не руши съграденото а просто коментираме. Стига и тия празни думи. Всеедно омаме силата да разрушим спорта в България а такива като тебе ще са в ролята на защитниците му.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 21 юли 2013 03:48

еее..
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 21 юли 2013 03:49

Не трябва да им даваме да дръпнат ....
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 21 юли 2013 03:50

Дори тоновете дунапрен не могат да помогнат на талисмана да бие Любо Ганев по обем
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 21 юли 2013 03:51

тези сервиси, точно сега ли пак започнахме да ги бием
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 21 юли 2013 03:51

ros написа:Дори тоновете дунапрен не могат да помогнат на талисмана да бие Любо Ганев по обем

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Т'ва при изцепките трябва да отиде
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

parvanoff
Контакти:

Re: СЛ: България - Бразилия - Полуфинал

Мнениеот parvanoff » 21 юли 2013 03:52

mormona написа:Да щото аз има как да знам дали ти си се събличал по физическо...
Само един пример ще ти дам. Англия по време на управлението на Маргарет Тачър. На стадионите се бият и избиват като животни. Тогава това дава лош отзвук навсякъде по света и посрамва в известен смисъл Британия. Маргарет Тачър както се сещаш нища не разбира от футбол а за нея феновете са декласирана, алкохолизирана паплач. Само дето и идва до главата тоя проблем и се налага да земе решения. Веднага след поредната мизерия случила се на мач от първенството им тя събира сички спортисти , министри , спецялисти и изготвят план така , че след това повече да няма трупове по стадионите !!! Днес имаме модерните съоражения във Висшата лига. И както виждаш срутени трибуни няма. Тоест не е нужно да си се събличал, обличал или загащвал а да имаш нещо в главата. Не казвам , че аз ще оправя спорта но ми писна нещо като не ви изнася като мнение да казвате , че не сме спортисти.
И никои не руши съграденото а просто коментираме. Стига и тия празни думи. Всеедно омаме силата да разрушим спорта в България а такива като тебе ще са в ролята на защитниците му.

Всеки има право на мнение. Но ти прочете ли мнението ми преди това? Според теб има ли значение, че в България живеят 8 милиона, а в Русия 200 милиона? Има ли значение, че тук за волейбол могат да се отделят много по-малко средства, отколкото в една държава, където приходите са повече, отборите са повече, състезателите са повече? Сега може би ще си отговориш какво е мнението ти...
И сигурно си мислиш, че Маргарет Тачър е нямала съветници, не е взимала мнението на футболни и всякакви други специалисти...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 21 юли 2013 03:54

shotgun blues написа:тези сервиси, точно сега ли пак започнахме да ги бием

Има и такива моменти.
Ще е хубаво ако вземем втори гейм на Бразилия.

Върни се в “Волейбол”